Přidat komentář

Tak se taky přidám, ale naštěstí máme docela klid.. ale nervy to byly.. nám se objevil v několik týdnech a Dr koukala a nevěřila, že by v pár týdnech měla projev jako 3měsíční miminka.. loktíky, kolínka, za ušima, tváře a hlavně prstíky na rukách. Napsala mi excipial... ehm.. po tom kňourala a plakala, asi ji to kousala ještě víc.. koupaly jsme v černém čaji, jak se radí.. pak mi kamarádka poradila Balneum hermal (netušila jsem, že Balneum hermal plus je proti svědění) tak jsem koupala v tom, a krapítek to pomohlo, neškrabala se tolik... jinak jsem začala já jako kojící jíst ovesné kaše, koupala v ovesné koupeli - ta dost pomohla, jedla Omega 3 mastné kyseliny v tabletách (ryby se nemají - alergen) , v ložnici v noci svítím solnou lampou.. a kožní nám dala Lipobasi (dneska jsem zjistila, že už ji pojišťovna nehradí, takže 98,- za 100g je dost, zkusím asi tu indulonu), a kremiky na místa s exemem.. moc jsme nevyužili, u kožní jsme byli bez exemu.. s tatínkem co je atopik a alergik snad na všechno..
No a pár dnů se teď v 8mi měsících objevil na ručkách tak jsem zase vykoupala v ovesné koupeli, zlepšilo to. No,. hlavně mažu každý den Lipobasi a máme kůži jako miminečko - heboučkou. A taky je to hlavně o psychické pohodě.. jak jsem utrápená a nervní, tak se u Kajinky projeví zlehka exem, tak pro všechny, pozor na to a najděte si odreagování, abyste nebyly utahané, nervní maminky.

A prosím o radu, čím promázávat průběžně! Chci zkusit levnější variantu Lipobase.. chodíme plavat, tak aby se nám po vodě na plavání neprojevil exem. pokud bych upustila od Lipobase

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky