Přidat komentář

Ahojky Terinko super napad jsi sikulka:

1).Já ještě mám poslední týden šestinedělí tak si to užívám..Mateřství je krásná věc ale já jsem špatná povaha takže vím že někd ymi dopomáhají hormony k tomu jak se chováma někdy jsem to já..hned po příchodu z porodnice jsme bojovali s refluxem a blinkali jsme hubnuli..do toho ja zanet siti antibiotika zeslablo mi mlicko a museli jsme prikrmovat..prvnich 14 dni hruza pak uz se to po nemocnici s malym zlepsilo a je k svetu.
2).v nemocnici jsem se rozkojila pomoci sester.UM taky pouzívam al ejen kdyz ma hladik a ja nemam dolite prsicka tam mu dam lahvinku..koupila jsem BAbydream s drogerie Rossman jejich vyrobek..je stejne jako beba jen levnejsi..na zkousku a basti krasne...
3).pouzivala jsem happy1 v porodnici a pak pampers new borny..ted mam pampers sleep and play2 a v zaloze koupeny jako darek pro kacicka haapy2 a z nemecka pleny 2 od kamaradky stejny jako pampers..co je ve sleve ale s pampers jsme zatim spokojeni
4).kosmetiku pouze batole penu do koupele..mazu ho avirilem olejickem...na zadecek rybilku..jinak nic...kremik od nivei na omrzliny kdyz jdeme ven na tvaricky..
5).Tatinek dela vsechno korme prebalovani.vi ze zatim nemusi az bude muset prebali ho to se nebojim..jinak mi pomaha kdyz jsem nervak vecer a mame boje se rvanim vecer tak se stara on..ja bych asi umrela...nevimjak mu pomoci vytocim se a jsem nervak.tat je klidas tak se stara..
6).na dovcu nejsou penizky....pojedeme na chatu k tet kam porad jezdime do hor...myslim ze na dv k mori az ve dvou letech driv ne...ja se k mori asi nedostanu nejsou na to prostredky..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka