Přidat komentář

In reply to by babilka

Takže Ti to také krásně utíká vid:-) Mě se to ted začalo hrozně táhnout, strašně pomalu to utíka:-( Ale to je asi abych se na mimíska pořádně připravila:-) Jinak už mám všechno nachystané, teda kromě postýlky, tu nám známí zatím nedali, ale domluvili jsme se že do konce dubna, tak snad to stihnou:-) Oni odnaučují teprve svýho mrňouse v ní spát, aby nám ji mohli půjčit... Až bude načančaná a připravená, tak sem dám fotečky, strašně se na ní těším, je to kamarádky manžela vlastní výroba z masivního dřeva, takovou by jsme asi nesehnali, jsem ráda, že nám jí půjčí...:-)
Je tak to mě docela mrzí, že nemůžeš rodit normálně, ale co, jestli je to pro tvoje dobro a pro dobro prcka, tak se nedá nic dělat... Já uvidím jak půjdu, záleží, kolik bude mrňousek vážit, jestli do 3,5 kg tak by to mělo jít normálně, ale jestli víc, tak budu muset na císař, mám úzkou pánev.. A také záleží na průměru hlavičky...No poslední dobou mě šíleně bolí kyčle a záda, takže chodím, jak kdyby mi bylo 80 let:-( ale to už vydržím:-)Těch 8 měsíců zatím bylo stejně krásných... vše má ale své pro a proti, ted už bych chtěla mít mrnouska u sebe v náručí.. Už aby to bylo...Joo a už váží 2450g, takže si myslím, že to bude cvalík:-(:-)
A co vy, dohnali jste to s tou váhou, jak jsi mi tenkrát psala, že má prcek méně?
Nezáleží na pohlaví, hlavní je, aby bylo miminko zdravé:-)Jinak my jsme na tom stejně, přítel mají v rodině také jen samé kluky a my zase samé holky.. Poslední chlap v naší rodině se narodil před 29 lety... a mezitím už bylo takových dětí... a všechno holky:-)takže paradoxně u nás chtěj kluka a u přítele zase holku, tak uvidíme:-)

To jo, s tím kočárkem máš pravdu... Jsem ráda za ten, který mám:-)
A proč by to mělo být blbé? Naopak, já jsem moc ráda,že jsi napsala:-)
Pozdravuj mimíska...
Ahojky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka