Přidat komentář

In reply to by Eliška

Ahojky ELisko, ja si jedno povleceni s mantinelem poridim. kamoska mi rikala, ze ho vyuzila hodne, ze je to dobra vec, tak uvidim:-) jinak s tema prosteradlama, ja si poridim to frote. prijde mi utulnejsi:-) a kdyz to bude vadit, tak na neho dam plinku nebo pak poridim obyc. on kazdy ma svuj nazot a kazdemu se libi neco jineho:-)to zjistis az v realu, co miminku bude vyhovovat a co ne.
a jak dopadla ta reklamace? v poradku jsi to vratila? jinak uz mas kompletni vybavicku? i oblecky? ja zatim s oblecku par kousku, co kde byl ve sleve, ale nic velkyho:-) ted o vikendu sem koupila vanicku a osusku a to je tak vse z me vybavicky:-(
jmeno mame jen na kluka. manzel strasne chtela chlapecka, tak sme si vymyslel jmeno Dominik, kdyz se ale kluk potvrdil, tak pupiku zacal rikal Jiricku (po sobe) a tim padem ja taky. tak to asi bude Jiricek. a na holcicku nevime. manzel mi nerekne zadny jmeno, protoze holka to nebide:-) z prdele mi rekl Natasa, ale to urcite ne. Me se libi Terezka nebo Gabinka. Jinak mate vybrany krasny jmena. nad Patrikem jsme taky uvazovali a Karolinka i Laura jsou obe moc krasny:-)))
s tou skolou to budes mit dost zahul, ale je fajn, ze ti rodina pomuze. kdybys to oddalovala bylo by to pak jeste horsi dostat se do toho ze. no a do skoly bych zavolala hygienika neb nekoho, protoze takove podminky nejsou normalni!!!
Elisko mejte se zatim krasne a at mas ve skole pohodu:-)))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka