Přidat komentář

Já neměla nikdy před těhotenstvím tlak vyšší než 105/65.. klasika moje byla jít si pro recept na HA a tam když mě změřili (bez stresu z vyšetření) tak mě okamžitě posílaly sestry na lehátko.. 90/60.. alespoň někde mam missí míry ;) Teď jsem jako těhu na 120ti/75, ale i tak to cítím.. takové mdloby, jako přišly na Tebe, znám jako svý botičky.. s každou druhou menstruací, která byla silnější, jsem nějakou podobnou příhodu absolvovala. A to podotýkám, že nejsem žádná sušinka, ale 70tikilovej kus ženský :s:

Psala jsem to tu pár týdnů zpátky, fronta v bance, horko, sladko v puse, hlasy vzdálenější.. taky jsem jim tam udělala scénku.. pokud to je u Tebe poprvé, je to pochopitelný, že jsi překvapená, u mě je to spíš zralý na facku, když si nedávám bacha..

Když se budeš cítit takle, je dobrý nespomalovat, ale zastavit, sednout, a svlíknout co půjde - čím větší zima, tím rychleji se nahodíš zpátky a bude se Ti líp dýchat (buďme rády za těhu přes zimu, já bych to v létě asi protrpěla víc) a hlavně - nevím, jak jsi na tom s kafem, ale "jedno slabší neuškodí" je pravda a když mě čeká náročnější den, tak si ho dopřeju. Lepší trocha kofeinu ráno, než miminko plašit takovýma výpadkama..

Manžovi dej pusu a ať si Tě víc hlídá - množíš přeci jeho úúúžasné geny! ;)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky