Přidat komentář

Někdooo má narozeninýýý, my máme přání jedinýýý....Ninuško vše nej nej k Tvým 1. narozeninkám, přejeme jen samou radost a co nejvíc úsměvů na tváří :k: :h: :k: :h: :k: :h: :k:

Tak jsem Vás stihla trochu pročíst drbničky....škoda že ´tu po večerech nemůžu být, je tu švanda...
Tak jsem včera pokoupila nějaký dárečky, manžovi to rádio, Nelince jsem koupila dvě knížky českých říkadel a nádobíčko a v sobotu ještě vyrážíme pro hračky, vubec nevím co jí koupit, ale asi nějaký pianko nebo něco hracího a asi kočárek. :\x: :\x: ..jí toiž nějaký kostky, vkládačky atd absolutně nezajímají, tak fakt nevím. :#o:

Jo a ted jsem to psala i Martičce. Koupila jsem Nelince zase Nutrilon, ten banánovej a pna mi po něm kajdí jak Amina...večer jí dám flašu, usne a do hodinky je vzhuru a posraná..ráno to samý, Tak nevím jestli je to po tom mlíku nebo jestli jsou to zuby.... :#o:

No a včera měl manžel zase nějakej výbuch, z minuty na minuty tu začal nadávat kvuli takový blbosti, normálně jsem si myslela že mu přeskočilo. Tak jsem zase tři hodiny čuměla do stropu a přemejšlela co s ním budu dělat. A ráno jsem měla na stole vzkaz, že ho to moc mrzí atd atd. Tak aspon že uznal chybu. Už jsem i přemýšlal, že se fakt sbalím a pojedu k mamině.... :$$:

A to je vše, nic nového u nás není, jo a dneska budou fotečky z focení, tak je sem pak hodím... :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka