Přidat komentář

In reply to by macinda1

No rve mi to :h: ale když člověk ví, že je to pro jejich dobro tak holt se nedá nic dělat a musí zatnout zuby a "lámat" kostičky do těch poloh, aby miminku pomohl žít normální život. Jen kdyby už to přestalo a dalo se to do pořádku. Zatím Verunka nijak moc neprotestuje, neboť nemá ještě moc síly, ale pokud budu muset cvičit dlouhou dobu dejme tomu opravdu až do toho roku, tak jak bude růst a zesilovat tak už to cvičení bude hodně náročný, neboť jedna maminka od nás ze školky taky cvičili a říkala že cvičili od 3 měsíce do roku a když měl Míša půl roku tak už prostě byl nepříčetnej a nechtěl držet, takže než stačila ho dát do určité polohy, tak se dvakrát zepřel a bylo po poloze.Dneska je Míša zdravej kluk a tak si říkám, už aby jsme to měli s Verunkou taky za sebou.
Teď si za boha nevzpomenu co budete procvičovat vy, ale určitě ti Adélka u toho taky bude plakat, takže to chce silné nervy a pevnou vůli. Jakmile jednou povolíš, tak pak už se k tomu nedokopeš. Já vždycky se snažím aspoň 4 x denně cvičit,ale spíše se mi to snaží tak 3x. Verunka u toho musí být nahalatá bez plínky a musí ležet na tvrdé podložce - cvičila jsem na přebalovacím stole s podložkou takovou tou gumovou,ale nakonec jsem přešla na stůl, kde jde vidět pořádně jak Verunka pracuje s určitými svlay na nožkách a stehýnkách.
Pokroky jdou vidět a za to jsem vděčná. Teď ve středu nás má paní dr. učit nové cviky na boku, tak jsem zvědavá jak se to Verunce bude líbit. Zatím jsou ty cviky jakž takž dobrý a nevypadá to nijak hrozivě, ale čím bude větší tak mám pocit že budou hroznější. Ke všemu se Verunka neudrží na zádech, neboť v těch nožkách nemá ještě tu sílu aby je měla natažené dole a ne nahoře, takže se převaluje z boku na bok a celý den i noc tráví na bocích a tak máme v zadu na hlavičce takovou bouli a tak se začínám obávat z toho aby neměla šišatou hlavičku. Musím se ve středu zeptat pediatra zda jí to pak nějak se dá dopořádku nebo co s ní když se na zádech neudrží. Jdeme na převážení, neboť při první poradně jsme měli ještě míň na váze než při propuštění z porodnice, tak doufám že teď už to bude dobrý.
Ono je nejlepší začít cvičit hned od narození a pak jdou pokroky vidět hned.
Tak vám držíme palečky, aby i pro vás bylo cvičení přínosem a doporučuji cvičit vždy po probuzení a před jídlem, to se pak papá samo - nebo u nás to tak aspoň funguje :) :C/):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka