Přidat komentář

Ahojky. Přidávám svoji zkušenost. Po revizi jsme chtěli počkat po 3. ms, bohužel nám to nějak ujelo a otěhotněla jsem již po druhé. Následovala další revize. Sice mě na Bulovce paní doktorka sjela jak malou, že jsem nepočkala, že je to brzy. Ale dle mojí doktorky to s tím, že to bylo brzy nemělo nic společného. Sliznici jsem měla pěkně narostlou, spíš tam byl jiný problém. Teď čekáme na výsledky.
Prostě shrnuto, můj názor je takový, že pokud to poprvé nevyšlo jen "náhodou" (blbá náhoda, já vím), tak stačí počkat 1-2 MS, až budeš cítit ty sama, že je tělo OK (nešpinit mimo cyklus, bez bolestí břicha, atd.). Pokud první revize měla nějaký hlubší důvod (obrana imunitního systému, špatná srážlivost krve, a pod.), tak dojde k druhému potratu asi i když počkáš rok. Drastický asi, viďte?... Ale to je můj nyní již bohužel krutě realistickej názor.
A možná, že lépe, že jsme do toho takhle praštili a máme šanci zjišťovat už teď kde je problém a tudíž i více času na řešení. Holky, já si občas říkám, že kdybych nedejbože čekala s těhu třeba do 35, tak bych to pak taky s těmito problémy už nemusela stihnout. Pak mě vytočí, když někdo řekne, jestli není na děti ve 23 brzo. Není. Pokud mám zázemí, práci, přítele, tak ne!
A promiň, jsem se tu u toho trochu rozohnila :D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka