Přidat komentář

ahojky, tak já mám v tomhle docela výhodu, protože jsme s přítelem oba podnikatelé, já mám krámek v nájmu kde jsem před mateřskou prodávala na sebe a teď tam chodím už jen na 3hodinky denně a přítel má víkendové povolání a přes týden je většinou doma, sice má v týdnu třeba jeden den kdy musí do Prahy a v pátek odjíždí dřív do práce,ale jinak je většinou doma, takže pohlídá když jdu na ty tři hodinky do práce.
Taky mám tchýni v důchodu tak malou většinou v tu dobu bere ven do kočárku. Vždy jim připravím krmení do lahvičky(odstříkám své mlíčko) a jsem na telefonu, kdyby něco jsem za pět minut doma:-)
V noci mi přítel moc nepomáhá,ale malá je docela hodná, spíš když má prdíky tak se jí musí pořád někdo věnovat jinak pořád brečí, a to přítel taky pomůže, malou zabaví a povádá si s ní když si potřebuju třeba umýt nádobí nebo vyžehlit prádlo, nebo pověsit prádlo.
jediný do čeho se mu moc nechce je přebalování,ale ne z toho důvodu, že by se snad štítil nebo tak,ale že mu to moc dlouho trvá a je trochu nemotornej. No chlap:-), ale jinak je zlatej

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka