Přidat komentář

Ahojte holciny, dekuji za odpovedi a za rady. Ted je to trosku lepsi, ta leva noha je sice porad nejaka necitliva a spatne se mi na ni napada, ale myslim, ze to bude tim, ze mi prcek priskripl nejaky nerv. :-) Ve stredu jdu do poradny, tak se pro jistotu zeptam doktora, co by to mohlo byt.
Trosku jsem se bala, ze jsem ve spanku dostala nejaky epilepticky zachvat a to, ze jsem necitila nohu byl jen jakysi dozvuk toho zachvatu, ale manzel trvdi, ze o Epi zachvat u bych vedela a bolelo by me cele telo, coz me nebolelo.
Jsem ted hodne vyplasena, protoze jsem jeden takovy veliky epilepticky zachvat mela pred mesicem pri ceste autem a skoncila kvuli tomu v nemocnici na porodnicke jipce, protoze mi hrozil predcasny porod. Snazim se s tim nejak srovnat a zzit se s tim, ale nejde to. Na kazdem kroku se bojim, ze to semnou zase nekde "sekne" a ublizim sobe ci prckovi. Nejhorsi je, ze clovek vlastne vubec nepozna, ze nejaky zachvat prijde. Bezpecne se citim jen pod perinou. No, asi bych potrebovala nejakeho psychiatra. Mejte se a hezky vikend.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka