Přidat komentář

tak co tchýně? klid?
já se musím vykecat...tak tchánovci odjeli minulý týden na dovču, tak jsem tam jela s malou hlídat psa, přítel za námi vždycky večer přijel z práce...A jen co jsem přijela, tak jsem se dost pobavila. Tchýně asi poučená z minulých let, kdy jsem ji vždycky když odjela na dovču uklidila špajzku a lednici a byla dost nasraná, protože vždycky řekla, že je lednička plná, ale na co jsem chytla tak to bylo prošlý, tak tu ledničku a špajzku měla letos uklizenou. A světe div se v ledniče zbyly jen 4 konzervy a 3 sýry...jinak 2 igelitky byly v popelnici :-).
No ale s čím se teda jaksi nemůžu srovnat je to, že má tento víkend narozky a na otázku co by chtěla řekla: zaplaťe mi lázně!! takže přítelova sestra jen utrousila: nachystejte si 2500 Kč na ty lázně a ještě kupte pořádnou kytku....já jsem jen zůstala v němém úžasu hledět...a to má tchýně příští týden svátek, takže máme koupit zase pořádnej pugét a zase si nachystat 1000 Kč, protože přítelova sestra objednala nějaké závěsy a záclony...Jako holky já nejsem lakomá, ale tohle mi připadá dost. Já na mateřské, hypotéku jak kráva...počítáme každou korunu.. teďka nás čeká technická našeho starého auta, to zase bude taky peněz, mám platit malé plavání kojenců....Potřebujeme x věcí do domácnosti a my tady vyplajznem za tchýni přes 3000 když to počítám i s těma kytkama. No přítelovi se to ze začátku nelíbilo, ale pak přišel s tím, že dáme 2000 Kč na ty lázně, že se mu podařilo ukecat tatu (tchána), aby dal aspoň 1000 Kč. To je mazec že?! Já mám z toho takovej adrenalin...
No a perlička na závěr... jsem vyhrála v "jak se staví sen" poukaz na výběr nábytku za 10000Kč a když jsem jí to řekla, tak její reakce byla...hm, pěkný.... (prostě jakobych ji řekla, že jsem koupila rohlíky) :-)
No nic, tak jsem se vykecala...mějte se holky...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka