Přidat komentář

In reply to by verkaperka

:( aby se ti to nezhoršilo :( Jéé,to by si Z.rozumněl s M.,jenže toho zajímá asi vše včetně kamasutry :s: :s: :s:
Jinak my dnes teda jako poblivku a já cítila :dog: vařil M.a vyhodil mě od stolu,začal jíst a taky se netvářil nadšeně a tak :dog: poblivka se dá večer :dog: nechápu,prý to byl karlík :?
Ale co se nám stalo tudle,že si dáme večer pizzu a tak jsem sedla na net,našla stránky a M.že tam zavolá,představil se:Píša Lanškroun,objednal je a že to máme kousek a vyběhne pro to,tak jako ok,za 20minut bude hotovo.
Opravdu za 20minut prozvonili,M.vyběhl schody a snad za 1minutu byl dole bez jídla :? prý nikdo nic neobjednával a tak jako sednu na net a hledím na to,volalo se na jiné číslo(SALIERI má více poboček)a hádej kam se dovolalo???
Do Kopřivnice 170km od nás :jawdrop: já se začala šíleně tlemit a M.mi začal nadávat,bylo po jídle,já vypla mobil a namazal se rohlík.
Ráno 3 zmeškané telefony :s: :s:
Teď se tomu jen smějeme a vyprávíme to jako fórek :P ale oni mají stejné stránky,objednávky na kaši taky stejné,jediné mobily jiné,ale kdo to mohl vědět :?
No a Věrulinko,já to mám krapet jednodušší,Milanova máma našetřila na svatbu oboum synům,takže pohodička,my nakupujeme už výbavu a mládež je nadšená :one: tak pokud nebudou chtít velkou,taky se to tak dá pořešit ;)
Odpočiň si a nabij baterky :kiss:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka