Přidat komentář

In reply to by Petrita

Čauky všem mamušenky :a:
Petí, určo bude dobroš, nu u Nás není co závidět,
vztah nemáme růžový :( a je to u nás "na pikaču"
Ve středu jsem v práci zkomírala, umírala, zrovka byl úřeďák do pěti ... dostala jsem také střevní chřipku, myslela, že to přechodím, ale ve čtvrtek ráno jsem zjistila, že to nejde jít do rachoty, šupajdila jsem k Dr., tam když mne sestřička uviděla v čekárně, prý Vám určitě není dobře, tady máte klíčky od WC. Dostala jsem neschopenku a druhý den, to bylo dnes na kontrolu, jelikož prý nevypadám dobře. Ulehla jsem do postele a v tom telefon, od Blaničky ze školky, že řádí neštovice a Blanička už je má, ať si pro ní přijdeme :r:
Martin musí dnes na odpolední a zítra ranní, tak Aninku odvezl k babičce tchyni a já s Blaničkou jsme zůstaly nemocnět doma, ach jo, jak mne není dobře jsem z toho všeho dost lítostivá, a Blanička si nechce nechat pupínky mazat, pláče bambulka moje.
Tak takhle je u nás zatím neveselo, v pondělí jdu zase na kontrolu k Dr. a pak nevím jestli si nechat dál neschopenku na sebe, nebo hlídačenku na Blaničku. Anička zatím nic, ale určo až se Blanička vyléčí, tak to bude nanovo.
Přeji Všem hlavně zdravíčko, aby bylo u Vás veseličko :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka