Přidat komentář

Ahoj, ahoj, ahoj :a: ženy moje :kiss:. Zdravím vás při pátku. Omlouvat se snad ani nebudu, že zase nepíšu, boť je to již ohraná písnička .... Ale proč nepíšu ... :? Holky, já jsem v poslední době taková celá jako bléé :sick: :€[€:. Celkově se ne úplně všechno daří a já nějak nemám chuť komunikovat :n:.
No ve zkratce, co je u nás nového. Ani nevím, kdy jsem psala naposledy, ale snad se nebudu opakovat. Dobrou zprávou je že Ellí od září nastupuje do státní školky :one:, blbou zprávo je, že stále nedoslýchá a po kontrole na ORL, to vypadá, že bude muset zase pod narkózu a budou ji dávat trubičky do uší :00:. Bohužel, dostat se k Dr., je skoro nadlidský úkol, jelikož na celé ČB, je jen jeden lékař, co bere malé děti a pak nemocnice ... všude objednání za několik měsíců, nebo několika hodinové čekání :€[€: :€z€:.
Já před dvě týdny i s Andrejem chytla střevní chřipku. Andrej to zvládl, já to ovšem neustála a nakonec jsem skončila na infekčním na kapačkách :00:. Taky fajn zkušenost.
Jak se tady píše o rodičích ... táta jde ve čtvrtek do nemocnice, kde mu budou dělat přípravu na dialýzu :r:. Bohužel, už má tak špatné hodnoty, že se tomu nevyhne. O víkendu říkal mámě, že nejlepší by bylo, kdybychom ho v té nemocnici nechali :r: :|€|:. Ach jooo.
No a u nás ??? To se nedá ani napsat. Jsme v hluboké krizi. Ty 4 roky se na nás pěkně podepsali. Hádáme se, když jsme spolu, hádáme se po tel., pak to hluboce řešíme :€z€: :|€|:. Nevím, jak to celé bude, ale rodinu ničit nechci. Vzít Ellí tátu, to by nebylo dobré. Snad pomůže konec toho roku, kdy A. bude končit v Serbii, jinak nevím co nás zachrání :00: .
Moc se omlouvám, že nechodím častěji.
Simi, ať máš nohu v pořádku a hlavně s tím tátou, je to fakt divný. Vezměte ho radši k obvoďákovi, ať se na něj taky podívá. Zdravotnictví je tady fakt někdy na pytel a i když je to neuvěřitelný, stále je v ČR na velmi vysoké úrovni a v podstatě zadarmo :00:. Což se nedá udržet navěky ... Naše děti na tom budou mnohem hůř.
Věru, gratuluji k vyřešení ve školce. Určitě Vojtovi bude líp tam, kde na něj budou mít více času a budou rozumět tomu, jak se chová. A i vám se určitě uleví :one:.
Mončo, jsem ráda, že se ti v práci daří i když to je asi těžké skloubit rodinu a prac. život. Jak já vám to závidím :00:. V dobrém. Ale už mi doma fakt hrabe. Potřebuju mezi lidi a přestat se ve všem hrabat, nestíhat a prostě žít, protože jinak jsem už na Chocholouška :|€|: :help:.
Omlouvá se za dnešní příspěvek, který je na mě nezvykle depresivní, ale to bych vám asi nenapsala vůbec. V poslední době se cítím jenom takto :|€|:.
Mějte se tak nejlépe, jak to jen půjde a hezký víkend, všem :kiss: :a:.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka