Přidat komentář

Dobré dopolko ženštiny :a:, u nás hlásím něco pod nulou a už nesněží. Je to super, že konečně napadlo, jelikož děti se tak těšili :one:. Já pověsila pračku a jdu vařit, dnes budou špagety s normální omáčkou z mletého ... a jíst to budeme do pátku :s:.
Simi, když je Ellí u babi, tak já to vždycky zalomím a spím a spím :'zz):, jsme noční sova a rána mám opravdu kritická :€[€:. Andrej se po 7mi letech naučil, že na mne nemá mluvit a sahat ... ranní sex je u nás pouze v rovině scifi :s: :s: :s:.
No a narozeniny mám pořešené, snad tedy dárky dorazí do pátku :00:. Simi, díky za tip na obchod, právě v ně jsem objednala a tak bude i pejsek, koukněte: http://www.zonahracek.cz/zonahracek/eshop/0/3/5/2567-Chodici-pejsek-Zer… ............ale teď koukám, že ho i zdražili, já ho kopila za 399Kč :one: a pak taky http://www.zonahracek.cz/zonahracek/eshop/0/3/5/3220-Detske-ploutve-Oce…, plus ještě plyšového Goffyho a tak už jen, aby dorazily ;).
Simi, v pondělí jdu na ten pracák taky. Vezmi rodný list Šímy, pokud máš něco z bývalé práce, tak taky, ale asi stejně nebudeme mít nárok na nějakou podporu, možná jen minimální. Ještě existuje možnost, podepsat na VZP, že se staráš o dítě do sedmi let a stát za Tebe bude platit zdravotní pojištění a nemusíš se tahat na ÚP. No uvidím, co mi tam v pondělí řeknou a pokud to nebude ono, nechám si platit tu zdravotku.
No nic, táhnu něco dělat.
Mějte se co nejlépe, posíláme :kiss: :kiss: :kiss: a zdarec ženy.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka