Přidat komentář

Good morning everybaby :a: ;). Tak vás zase zdravím :a:. Hlásím u nás zataženo, střídavě :rain: :€[€: ... no lepší to letos asi nebude :00:. Já su sirota ;), Ellinka je u babi, byla tam přes noc a já za nimi za chvíli vyrážím. K obědu budou řízky :///: (něco pro Simču ;) :s:) a odpoledne jedeme na návštěvu k mojí bývalé spolužačce, se kterou jsme se potkaly na pohovoru. Jooo pohovor ... jen pro informaci, tak i když poslední pohovor vypadal nadějně, stejně mne nevzali :n: :|€|:.
Večer bych ještě ráda zadělala těsto na perníčky, jelikož musí v lednici ležet alespoň dva dny a já je chci v týdnu upéct, slíbila jsem jednu várku pro A. do práce :00:. Už se zase na letošní "perníčkománii" těším ;). Letos bude experiment i s potravin. barvou, tak jsem zvědavá na výsledek :00:. Vloží foto, jako již tradičně ;).
Jinak já mám dárky na vánočky celkem v kupě. Ještě je toho pár na cestě, ale u některý členů rodiny jsem vedle jak ta jedle ... jak např. A. taťka :00: :? Ale snad ještě něco vymyslím.
No nic, jdu se obléct, jako válím se tady stále ještě v pyžamu ... skandál :€m: :€h: a jedu na řízany ;).
Mějte se fanfárově a :kiss: :a:.
PS: Jak budete letos řešit čerty ? Pozvete si je domu ? Ellí se úplně šíleně bojí ... já jí snad ani nebudu strašit :00:, ať nemá nějaké trauma.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka