Přidat komentář

Ahojinky Marko.. to je pupíček :qu: :dance: krásně se rýsuje!! Já jen koukám, dneska je úterý a já teda myslím, že jsem 35+1 (až mě děsí, jak to utíká) .. na kontrolu jdu po měsíci zítra :girl: už se těším a pak už po týdnu, ale pořád k doktorovi, monitor tam má taky, tak ozvy bude dělat asi on a do porodnice asi až budu rodit, nebo těsně před termínem. No a jinak, nevím jak ty, ale mě bolívá v kříži a hlavně spodek pánve.. ta část co je vepředu.. ráno se vykulím z postele a bolest.. :\/: tak snad je vše v pohodě.. doktor sice říkal, kdyby cokoliv, ať volám, ale nejsou to kruté bolesti, tak snad to je jen projev přípravy pánve na porod.
Jinak jsem v procesu praní a žehlení.. jedna pračka vypraná a i vyžehlená, 2 čekají na vyžehlení a jedna se suší. No a jednu banánovku s věcna 84 či tak nějak, větší velikost, jsem celou jen přesunula do skříně v pokojíku, prát se bude až malá doroste :one: A jinak dnes budu asi jen a jen doma, už jsem s něčím pohla, od mamky jsem si vzala krabice ze střední a i z VŠ tam byla a vyházela všechny poznámky, zpracované otázky, prostě.. kdo ví, kdy a zda vůbec budu učit.. a nechala si jen skripta a knihy atd. :dance: teď jen vykoumat, kterou část skříně tím zavalím :O a moc se mi nechce, ona je tak krásná, když je prázdná a není zavalená tunami věcí :s:
Drž se a pozdravuj holky, jestli se potkáte, ještě zkusím napsat Aničce, jak je na tom.. dlouho jsem ji tu nezaregistrovala, ale spoléhá na mě, když bude rodit, tak mi písně a já to hodím sem :one: a tak i opačně, tak snad nebudem ležet v porodnici zároveň :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka