Přidat komentář

normální běžná celková anestezie je něco jiného než epidural....
epidural ???.......jestli byl epidural správně aplikován se ukáže až při jeho účincích....pokud tedy nastanou (některým ženám vůbec nepomůže).....

Já rodila normálně, ptaly se mně jestli epidural chci, ale odmítla jsem ho.
Mojí maminky kamarádka na epidural doplatila, špatně ji ho píchly a ona tak na pár dní ochrnula, pak se to ale dalo do pořádku - tak asi proto jsem ho odmítla.
Já se psychicky připravovala na strašlivé porodní bolesti celé těhu, všichni mě strašily jak je to bolestivé a popisy typu: je to jako by Ti někdo rval všechno zevnitř ven....atd., se mi také nevyhly....sice to je bolest, to jo, ale až uvidíš to svoje miminečko tak na to zapomeneš.
Nechodila jsem na žádné předporodní kurzy.
Mně moje sestra poradila ať hlavně dýchám, až mi neulehčí takové to dlouhé dýchání tak normálně začít s dýcháním psím, a hodně se pohybovat......chodit sem a tam, hopsat na míči, do sprchy, omívat obličej studenou vodou, hlavně jen nesedět a neležet, zabavit se něčím - já četla(třebas to pomůže i Tobě) :-) všechno mi to moc pomohlo jakož to prvorodičce......jen jsem po porodu byla tak trochu naštvaná, že mi nido neřekl že při samotném porodu musím tlačit jakoby na konečník.....:-)
tady je popsaný můj porod: http://www.mojetehotenstvi.cz/nejkrasnej-i-den-0
já osobně bych prostě do epiduralu nešla...no, ale jestli do toho jít či nejít musíš vědět sama
papa a snad jsem trochu pomohla
Lisa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka