Přidat komentář

In reply to by Katuš-Maxík

Ahoj, my máme to samý. Má to nejvíc za ouškama a pod krkem. Dávám mu rukavičky. Kdyby se nepoškrábal, by se asi zbláznil, to bych nezvládla ani já. Je to prý hodně nepříjemné svědění. Je zajímavé, že přes den ho to tak nesvědí. Máme nějaké uddělané mastičky z lékárny.
Zjistila jsem, že poprvé se mu to udělalo, když jsem tuny čokolády vyměnila za papriku a rajče. Pak jsem to hned vysadila a asi za 3 týdny se zpravil, jenže já se pak zapoměla a zase jsem to po 2 měsících snědla a do dvou dnů vypadal zase hrozně. Už je to lepší, zůstali jen ty ouška a ten krk. Máme proti svědění fenistill, ale.... v noci to moc nezabírá. Dřív se v noci nakojil, umyla jsem mu zadek (pod kohoutkem) a jak jsem ho dala do postýlky v momentě usnul. Teď sebou mydlí i hodinu. Chce se mi z toho vždycky brečet. V noci jsem nevrlá, nasraná na celej svět a pořád chodím, že je vše na hovno... taky si to mateřství nedokážu užítm, když vidím, jak se trápí.
Doktorka mi řekla, že je možný, že to má z té stravy, ale taky to může mít z alergie na pyl. Ale mělo by se to do 2 let zpravit. Tak já jen doufám...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka