Přidat komentář

In reply to by Ifka123

Já jen, že jsem Tě tady moc neviděla, tak jsem bála, zda je vše OK!
Jinak mě spíše trápí hodně nízkej tlak, mám kolem 90/60, a proto se mi točí škeble, jako blázen. Musím hodně opatrně vstávat, ale motá se mi i vnoci, když se chci otočit, je to děs. Snad to jen patří k nějakému týdnu a pak to odezní! Jinak mě šlehne.

Tak píšeš natřela jsi to sestřičce, jo? to je dobře, občas si myslej, že spasily svět, hvězdy!!!!
NO už to máš za pár! Já se modlím jen abych ty kulíšky donosila aspoň do nějakého únosného týdne, když to tak pročítám spousta z dvojčecích těhulek má problémy donosit normálně. Počítám s tím, že to do 40tt nevydrží, ale snad se přehoupnem přes 31tt, aspoň!!!!!!!!!!
Ve středu jdu na krevní testy, asi tripple, nebo něco takového, to budou zas nervy, a ještě aby mě pak náhodou neposlali na odběr plodovky..... hrůůůza!
Jsem zvědavá jak se "průzkum" vyvrbí! Pořád nevím jestli to na Jirku zkusit, nebo ne! Doteď nám to bezva klape už spoustu let, ale zas nechci aby dětičky měli jiný jméno než já nebo on....Je to takový všelijaký! a hlavně kdyby se něco stalo tak zůstanu na ulici!!!!!!

Jinak tchýně trošíčku obrátila, pořád se ptá jak se cítím vyvařuje nám, tak já vařím tak 2x do týdne, no snad jí to vydrží!!!

Měj se krásně a držte se!
papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka