Přidat komentář

tak me tvuj prispevek castecne "pobavil" ale jeste vic znovu rozcilil... ta jejich vecna neschopnost, ve vsem jsou pozadu, nic nevedi. Vedi, ze bude novy zakon, nejake upravy a zmeny docela dopredu, ale zacnou skolit lidi teprve az v dobe, kdyz uz ten zakon zacne platit... Takze v dobe zakon uz plati, nikdo nic nevi, nejsou schopni ti odpovedet, nestihaji a teprve se proskoluji. Mazec.
Ja jsem totiz v lednu resila svoje naroky na PPM ze soubeznych zamestnani, coz neni tak obvykly, a oproti lonsku je v tom nejaka zmena. Potrebovala jsem si overit, ze budu mit narok na PPM od obou zamestnavatelu, no proste potrebovala jsem zjistit neco konkretniho. No co ti mam rikat, provolala jsem asi 45 minut, volala jsme na 3 socialky tu v Praze, prehazovali si me tam jak horky brambor, mluvila jsme asi z 9 lidma, a nezjistila jsem stejne nic. A to jeste musim rict, ze si clovek pripadal jak debil, protoze me vzdy nekam prepojili, nevedela jsem presne kam, ani jedna dotycna madam se nepredstavila, takze jsem pokazdy celou story a co potrebuju, musela rict znova, takze parada. Jeste ty jejich odpovedi, a jednani, z tech 9 lidi, byli tak 3 slusny, jinak zbytek kraaaavy nebesky. Odpovedi jako - My jeste nic nevime, mozna pan vedouci pak bude vedet, nebo to my vam ted nic rekneme to az po tom vasem nastupu na MD mame lhutu ten mesic to vyridit atd. Nebo ja vam to ritc nemuzu, vy byste pak rekla ze vam pani XY neco slibila, a pak to bude jinak, nebo dalsi - no ja tu nemam vasi slozku, tak to nemuzu ted resit... Samozrejme, ze ji tam nemuze mit, kdyz jsem na MD jeste nenastoupila.
Ale jeste k tem mediim co ti doporucili, mela jsem po tyhle zkusenosti od jedne pani z internetove poradny cislo na tiskovy odbor na ministerstvo. Dala mi ho, kdyz jsem ji vylicila tuhle zkusenost a jejich pristup, a poradila mi, at tam te jedne pani zavolam, ze by mi urcite pomohla, a udelala toco, protoze je zodpovedna za styk s verejnosti atd. Ja jsem se pak na to vykaslala, i na oba prac. pomery, a tu ppm jsme vyresili doma nakonec uplne jinak. Kdybys chtela, zkusim to cislo jeste nekde najit, asi jsem ho uz vyhodila, ale toho maila a telefon na pani z ty internet. poradny snad nekde mam, tak bych si o nej rekla znovu, to kdybys je chtela nejak zprudit.
Papa,
Lenka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka