Přidat komentář

vím, že i tady platí: "sytý, hladovému nevěří," (nejspíš víc než, kde jinde), ale přesto mi to nedá.
Nevěš hlavu :w: :w: :w:
Na prvního syna jsem si musela počkat víc než rok. Jelikož jsem byla ještě poměrně mladá a začali jsme na mimi pracovat s předstihem, tak mě to mrzelo, ale pořád jsem měla naději. Nakonec se zadařilo paradoxně díky tomu, že jsme jeli na letní dovolenou a ta se nám kryla s termínem mé MS, takže jsem začala asi 2měsíce před odletem znovu brát antikoncepci, kvůli odsunutí MS. Sotva jsme z dovolené přijeli, antikoncepci jsem vysadila a ještě plná dojmů z dovolené jsem hned první měsíc otěhotněla.
Teď jsem těhotná podruhé, ale tentokrát jsem si musela počkat rovných 22měsíců. Možná je to tím, že už mi není dvacet, možná svou roli sehrála i manželova výbava, možná to bylo psychikou, možná všechno dohromady. Těžko říct. Každopádně jsme se marně snažili od března 2007. V červenci 2008 jsem podstoupila laparoskopii, při které mi zprůchodnili pouze jeden vejcovod. Od mého gynekologa jsme dostali další 3měsíce na přirozené početí, dali jsme si na čas a začali to místo v září řešit až v prosinci. Dr. nás poslal do centra asist.repr., kvůli vánocům se naše první návštěva v centru posunula až na leden 2009. V listopadu jsme nakryli fenu a termín jejího porodu vycházel těsně kolem naší první návštěvy v centru, měla jsem jí plnou hlavu, neustále jsem řešila, jestli máme všechno potřebné pro fenu i pro štěňátka, jestli vůbec odjet na půl dne, když ona má rodit a pomalu jsem v tom všem ani nepostřehla, že za účelem správného manželova vyšetření dodržujeme určitá nutná pravidla ohledně :|-|: . V centru nás oba důkladně vyšetřili a výsledky nám měli sdělit při příští návštěvě, kterou jsme si měli domluvit ihned se začátkem následující MS. Dodnes nevíme, jak ta vyšetření dopadla, protože MS už nedorazila. Zřejmě jsem otěhotněla právě při dodržování oněch pravidel. Teď bych měla být 9+5.
Takže znova opakuju: NEVĚŠ HLAVU :w: :w: :w: Soustřeď se na kočku a koťátka, začni brát znovu antikoncepci (stejně se nebudete moct snažit, když bude pryč) a až se vrátí, půjde to samo!!!!
Hodně štěstí :w: :w: :w: :w: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka