pomoc-pečené koleno

30.12.2011

Ahojky vim ze to tu vubec nepatri ale potrebuju poradit budu pect vepr. koleno zitra a potrbuji vedet jestli ho musim predvarovat a nebo ne,porp. nejaky recept doufam ze ikdyz pisu uz tak pozde nekdo mi poradi

Kliknutím vložíte smajlíky:

Pekla jsem syrové,hodně nasolit a načesnekovat,dát na dno pekáče kysané zelí,na to koleno a přiklopit a před upečením odklopit a nechat udělat krustu a je to lahodná mňamka s tím zelí :one:

ja sem prospikovala cesnekem,dala do papinaku,uvarila dala do pecace i s vyvarem posolila a pekla dokud nebyla krupava kurcicka :)
neboj podari se at tak nebo tak ;)

téměř dvě hodiny - nejdříve cca 10 min. naprudko na 240°C, potom stáhnout na 200°C - vyložit nahrubo nakrájenou cibuli pekáček, koleno osolit a okořenit, potřít česnekem, okořenila jsem to i tymiánem; trochu podlila vodou - tuku netřeba, koleno ho pustí dost. Péct pod poklicí, posledních 10-15 min. v otevřeném pekáčku, aby se vytvořila krusta. A poctivě podlívat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky