...

05.09.2008

Jsem ráda, že to tady můžu ze sebe všechno dostat, nejraději bych to vykřičela do celého světa, jen kdyby mi to aspoň trošku pomohlo od bolesti, kterou cítím. Včera jsme byli na echokardii, kde vada srdíčka byla bohužel potvrzena. Má špatně uložené tepny, ale ještě záleží na mnoha a mnoha jiných věcech zda bude vůbec možná operace. Pokud ano, tak naše miminko má velkou šanci, že to všechno zvládne. Příští týden nás tedy ještě čeká speciální vyšetření v Motoli, kde se dozvíme jestli naše miminko bude bojovat dál nebo o něho přijdeme.
Ještě, že mám manžela a syna, kteří mě hodně pomáhají. Ale je to hodně těžké, ta nejistota co bude dál a já už nedokážu být silná.
Přeji vám všem ať nic takového nemusíte prožívat. Není nic důležitější než zdraví!!!

ivka222

vauuuuuuuuuuuu chudáček maličký,ale je to silák a bojovat bude spolu s maminkou :h: držte se a hodně štěstí :k:

Ahoj není slovo útěchy která by ti pomohla tak jen držte se ty i celá tvoje rodina a věř že bude líp držíme vám palečky . :r: :r:

Věřim tomu že to dobře dopadne a Tvoje miminko dotane šanci se poprat o místo na tomhle světě,držim palečky na všech končetinách co mám.

Ahojky sloníku, je mi moc líto, že musíš toto prožívat. Moc a moc ti držím pěsti, ať vše dobře dopadne a ať máš brzičko dětičky dvě. e smutné, že se tyto věci stávají :r: :r: :r: :r: a proto ti posílám svou sílu, aby vše dobře dopadlo a ty bojovala a bojovala .....

Je mi moc líto tvé situace. :r: :r: Nevím jak ti poradit či pomoct. Jen ti můžu říct ať se držíš kvůli tomu drobečkovi. On za to stojí.

je mi to moc lito,musis se citit hrozne,uplne te chapu...Budu ti drzet palce aby vse dopadlo alespon prijatelne a mimi mohlo jit na operaci...

Je mi to moc líto, že máš takové zprávy..... :r: :r: :r: . Moc moc moc vám držím pěsti a přeju hooodně mooooc štěstí, aby vám na tom vyšetření řekly dobré zprávy a vaše miminko mohlo bojovat dál..... :h: :h: :h: . Musí to být fakt moc těžký, ale ještě, že jako rodina jste při sobě.... :) . Tak Vám přeji, už jen ty dobré zprávy.... :k: :k: :k: .

Ahoj,budeme na tebe všichni myslet,drž se a bud silná,všechno dobře dopadne..ještěže máš oporu v rodině,to je velice důležité!Já jdu na ultrazvuk ted v úterý,také se modlím aby bylo vše v pořádku.Určitě napiš co a jak.....držíme ti palečky :one:

je mi to moc lito, moc na vas myslim aby všechno bylo v pořádku a miminko mohlo na operaci kde mu jistě pomohou...držím palečky :k:

Musí to být strašné co prožíváte. Držím palce ať to dopapadne co nejlépe a miminko je brzy v pořádku. Od kamarádky dcera byla v kojeneckém věku třikrát na operaci srdce a teď v deseti letech je to úplně zdravá holka, tak snad vám to taky dobře dopadne.

tak to je mi hrozně moc líto,budu na tebe i prcka myslet aby vše dopadlo tak jak má.Buď silná.Pak napiš jak si dopadla...měj se a hodně štěstíčka miminku

Budu na tebe strašně moc myslet, ať to dopadne jak nejlíp může a miminko je v pořádku. Držím všechny palečky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky