??

24.02.2012

Začínám pomalu upouštět od varianty možného těhu a přikládám to začínající chřipce a nafouklé břicho si nedokážu vysvětlit. Od včera mě bolí svaly na nohou, záda v kříži, v noci jsem měla teplotu jen 37,3 ale ráno jsem byla totálně zbitá. Rozchodila jsem to, ale záda a nohy bolí dál. Navíc chvílema mě bolí kyčle nebo co. Břicho už se mi zdá, že je v normálu. Výtok malinko a je bíloučký. Co myslíte? Mám si udělat test nebo sázet na bacila?

Já měla podezření na spálu....je to sice dětská nemoc,ale byla jsem v kontaktu s nemocným dítětem a bylo mi jak psovi...no a nedostala jsem to...ale já myslela, že mám cystu nebo něco a těhu mne nenapadlo...a ejhle, týden po vynechání jsem si udělala test a byly tam// !!!! Joooo....
Tak počkej a uvidíš, chce to trpělivost....preventivně se zkus léčit nějak nenásilně, hlavně neber antibiotika a uvidíš

In reply to by Evčetka

Paralen neva, ale nepřehánět...já s těhu nepočítala kvůli mé nepříznivé diagnóze a lupala jsem i hot drinky (antibiotika jsem teda odmítla jelikož jsem se chystala pomalu a jistě na stimulaci pro umělé) a bylo to nakonec přírodně, tak pak dej vědět,ale s tím těhu testem fakt počkej.

Ahoj, včera jsem četla "tvé problémy". Měla jsem od neděle stejné příznaky, a MS čekám 7.2. Vysadili jsme HA, chceme miminko. Protože jsem se bála mimiděl.těhu a jiných věcí, tak jsem si raději došla na gyndu. Dle Dr. vzhledem k vysazení HA jsem měla "bouřlivou ovulaci", jinak jsem prý v pořádku. Těhu nejsem :-( bohužel.. Ale budu držet pěstě, aby to vše dopadlo, tak jak si přeješ :-)

Evi, nevím nevím, opravdu to může být začínající chřipka, ale taky i těhu. Možná obojí dohromady. Kdy to (ne)máš dostat?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka