Kuchařinky, prosím rychlou pomoc :-)
Holky, dělám svíčkovou v papiňáku. Hovězí jsem si nejdřív orestovala se zeleninou, aby se masíčko zatáhlo. No a po hodině vaření je to maso gumový. Co teď? Myslíte, že to maso mám nakrájet na plátky a dát ještě chvíli vařit? Chjo, odjela tchýně a musím vařit tchánovi, tak bych chtěla aby mu to chutnalo
Mohla jsi ho taky šoupnout do pekáčku a dopéci v troubě. Bylo by lepší.
Taky ho dělám v papiňáku, ale když chci mít super svíčkovou, peču ho pomalu v troubě tak klíďo 4-5 hod na nízkou teplotu (180-200). Na mase je to pak hodně znát, je chuťově lepší.
Tak snad se povedlo a tchán si pochutná.:-)
Ahoj, já vařím v papiňáku minimálně hodinu a půl až 2 hodiny. Nesnáším tuhé maso.
urcite dat jeste varit ja ji varim dele jak hodku asi stara krava :///:
In reply to urcite dat jeste varit ja ji by hipouseksousek
Jé děkuji :c: jdu na to
Holky děkuju za rady, nechala jsem to vařit ještě půl hodinky a je krásně měkoučký. Tak také doufám, že bude chutnat. Tý jo v troubě až 5 hodin? A já pořád proč to maso z trouby né a né změknout, pekla jsem vždy tak 1 hod a půl :00: No chybama se člověk učí. Tak jdu nandat Kačence a taky přeju dobré chutnání :€p€: :a: