Jak sterilovat a skladovat domácí přesnídávky?

23.08.2010

Ahojte holky :) , mám dotaz. Chtěla bych si dělat domácí přesnídávky, ale nevím, jak to udělat, aby vydržely déle a nemusely se hned sníst. Poradíte některá prosím?

Uz brzy budeme zacinat s prikrmy, tak bych se take neco rada priucila...varim, pecu, ale zavarovat neumim...diky za tuhle diskuzi! :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

zrovna dneska jsem z nich dělala rajskou omáčku.
spařila jsem je, oloupala slupku - jde to pak super, lehce podusila a pak propasírovala, aby tam nebyla zrníčka a nakonec klasicky zavařila.
fakt je to pohoda- sáhnu a už je omáčka na plotně...
navíc ty rajčátka mám z vlastní zahrádky

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já tam vkládam víčka, která se nedají použí - prasklá nebo bez závitu a funguje to stejně, musí být vrškem nahoru

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky