co zitra o obedu?
co zitra varit? :a:
dnes rajská omáčka s těstovinami a domácími karbanátky,včera jsem pekla bůček se zeleninou (potom jí rozmixuju na omajdu) a noky :a\|:
Malej dostane kuře na paprice ze včera a pro nás udělám šťavnatá žebírka s kaší.
Ahoj, my jsme dostali kapra, takže máme kapra a bramborový salát.
Ahojky, dneska včím květákovou polévku a segedýnský guláš :)
u nás je zítra pouť, takže děláme bramborový salát a řízečky :///: . to je dieta :s: :s: :s:
In reply to u nás je zítra pouť, by Marcelii
A jak to souvisí s poutí? To je nějaká vaše tradice, že se o pouti dělá salát s řízkama?
In reply to A jak to souvisí s poutí? by Raduš.ka
my volíme salát s řízkama, protože to je jedno z našich nejoblíbenějších jídel a taky je to rychlejší než třeba kačena se zelím. salát udělám den předem a řízky jsou raz dva :-)
hovězí vývar a treska na zelenině s brambůrkem...rychlé a dobré..
Květáková polévky, květákový placičky, brambor, tatarka :dance:
Tak to momentálně taky nevím...Asi kotlety na rajčatech a se smetanou - nechám zapéct. Mám tu dost rajčat... :a:
Kuřecí řízečky a bramb. kaši ;-).
In reply to by anonymous_stub (neověřeno)
Pošli nějaké ;-). Hned by byla praženice, houbová omáčka a zbytek nasušit na zlý časy ;-).
My na houby nechodíme, já je jaksi neumím hledat, ale mám je ráda.....A nejlepší jsou smažený pýchavky, to když jsem prvně dělala přítelovi, tak nad tím ohrnoval noc a teď se pokaždé dožaduje, jestli nebudou. Lepší než šnicle ;-)
In reply to Tak udělej něco bez masa. by DenyPu
fakt nic a vuubec nevim co varit.Do obchodu bych asi zitra mohla ale nechce se mi
diky za rady
In reply to právě že nic :-) by Kirsche
Tak z ničeho se vaří špatně... :) Tak to bych viděla na uhlířinu - dáš dohromady, co dům dal - těstoviny, brambory, osmahneš s vejci, přidáš kysané zelí...Nebo špagety s kečupem :s: :s: :s:
In reply to Tak z ničeho se vaří by DenyPu
:-)
In reply to něco vymislím :-) by Kirsche
Jo, nebo mě ještě napadly bramboráky, bramborové placky, langoše, vdolky, těstoviny nebo zapečené brambory se sýrovou omáčkou...K tomu toho taky není potřeba moc... ;) To fakt záleží na obsahu lednice... :k:
In reply to Jo, nebo mě ještě napadly by DenyPu
hmmmmmmm, bramboraky :hu:
In reply to hmmmmmmm, bramboraky by Principessa
Taky bych si něco takového dala...Ale dnes byl smažený květák, tak myslím, že zítra nic smaženého nebude...To by bylo na nás moc... :s: :s: :s:
In reply to Jo, nebo mě ještě napadly by DenyPu
nebo i klidne jine..neco vyberu :+^*:
In reply to napis recept naty brambory se syrovkou by Kirsche
Osmahneš cibulku, přidáš taveňák, trochu mléka nebo smetany. Necháš rozpustit sýr, pak doliješ mlékem, či smetanou, přidáš koření dle chuti (může být bazalka, vegeta, červená paprika (tu dát samo na cibulku...), nějaké směsné koření - čína, grilovací...), chvilku provaříš, zahustíš moukou rozkvrdlanou v mléku/smetaně. Brambory si předvaříš do poloměkka, vyskládáš do peč. mísy, zaliješ omáčkou a zapečeš. Toť celé umění...Pokud nemáš tavený sýr, můžeš udělat i se sýrem na strouhání, ale tam je lepší, když je sýr tučnější - 45% t.v s.
Tak ja delam kacenu a včera jsmě měli roštěnky,ty bude dnes ještě malý dojídat,mooc mu chutnají :hu: