Recepty na "klasická jídla" - jak vaříte?
Ahojte holky :dance: , chtěla bych Vás poprosit o receptíky, jak vaříte takováta klasická jídla (ne pro mimísky, ale pro nás dospěláky :hu: ) jako třeba kuře na paprice, koprovka, čočka na kyselo, fazolky na kyselo, guláš, svíčková, rajská, roštěná na houbách... jestli Vás napadne ještě něco jiného, co často děláváte, není to moc složité a má to úspěch, tak to sem taky šupněte :a\|: :+^*:
vím, jsem ostuda, ale jsem na vaření antitalent, nikdy jsem nějak moc nevařila a ráda bych to změnila ;)
na internetu se receptíky sice dají sehnat, je jich tam spousta, ale ráda bych něco, co máte opravdu ozkoušené :hu: :a\|:
Děkuji moooc :+^*:
In reply to to by stálo za zvážení by katerina-kaca
Tak ono tady je nějaký fórum na recepty, ale přijde mi to takový rozházený :-)
tak ja obdivuji zuzku,ze ti to tak krasne popsala a delam skoro vse stejne
ja se jen trosku pridam i s
rychlo svickovou-bud hovezi nebo kureci maso osmahnu at se zatahne a zasypu mrazenou smesi na svickovou a podusim,pak vytahnu maso rozmixuji a zaliju smetanou,a jako dochucovadlo pouzivam harmonii od magi,
a rajskou-vezmu pasirovana rajcata,takove to 0,5l a nebo 2 velke protlaky a naredim do hustoty a do ni dam varit hovinka ze smesi mleteho masa,soji a koreni-cibule,cesnek a majoranku a sul,uvarim a hotovo
a nebo jen osmahnes hovezi a zalijes rajskou :-) pak dochutis a ja nedavam cukr :a: