Domácí rafaelo

16.12.2009

Ahoj holky, mám menší dotaz. Chci dělat domácí rafaelo, a má se tam dát 100% tuk. Je možné že bych tam dala Stelu na pečení? Manžel je kuchař a díval se a říkal, že si myslí že ano, tak co myslíte vy?Díky moc

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky, tak já Vám napíšu jiné rafaelo. Je to moc moc dobré . loni jsem ho dělala a bylo hned pryč.

1 salko
100 g mandlí
400 g strouhaného kokosu

Salko smícháme s asi s 300 g kokosu a dáme na dvě hodiny vychladnout do lednice. Mezitím si spaříme mandle a oloupeme. Pak tu mandli obalujeme tou směsí a ješte obalíme v kokosu.Sice to dost lepí než se to obalí v tom kokosu ale fakt kdo to zkusí, tak si pochutná.

Já dělala takto:

200g piškotů
150 cukr moučka
200 sušené mléko
250 hera
1 dcl vody
200 kokosu

mandle loupané a kokos

suroviny jsem smíchala dohromady(piškoty rozmixovala) a ručně vypracovala těsto.Udělala kuličky a dovnitř zatlačila mandli a hustě obalila v kokosu.
:a:

In reply to by Janosefa

Nemáš za co. Teď jsem udělala tu směs, jen nechápu, že mi to v tom tuku jako plave, no že toho tuku je nějak moc, tak nevím jestli to mám jako odlít, protože pochybuju, že se m i to do té hmoty vsákne:-( Vy co jste už dělaly to rafaelo, jak to vypadalo?

In reply to by krevetka

no já ho normálně rozpustila, tak jak psali v tom receptu.hm, ale četla jsem si tu diskusi u toho receptu a opravdu tam nemusí být tolik toho tuku, tak stačí míň. Prostě jsem to odlila:-)

Já to dělala včera a dala jsem tam heru.Myslím že klído můžeš.Je to tam stejně jen proto,at to drží pohromadě.Hlavně at chutná....... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky