jupííí

03.01.2009

Ahoj holky moje zlatý,mám obrovskou radost.Udělala jsem si testík a jelikož jsem si myslela,že opět dopadne špatně,tak jsem si šla uvařit kafe a pak se jdu juknout na výsledek a byli tam //..nevěřila jsem vlastním očím.Tak jsem si dnes uděla znova testík a zase //..Po 3měsících to vyšlo :cc): Budu Vám hoky držet palečky aby jste brzy byli štastný jako já :a:

A velká...hlavně na sebe ted v těch mrazech dávej pozor at někde neuklouzneš nebo tak něco a hodně štěstíčka pro tebe i pro :cc): Myslíš si, že bych taky mohla zkusit napsat té natali? :dance:

In reply to by tuki

určitě jí napiš,Natálka tady psala a nabízela všem holčinám,které chtějí vypočítat plodné dny tak jsem se ozvala a vyšlo to.Potřebuje k tomu vědět,kde jsi se narodila v kolik hodin a jaký to byl den....tak to zkus a budu ti držet palečky aby jsi brzy měla // na testíku :a:

moc za přáníčka,kočky moje :j) vy a manžel jste jediný kdo to ví..ostatním to povíme až dýl,co kdyby...ale na to radši nebudu myslet...tfuj,tfuj,tfuj...posílám těhotenské bacily,snad se mě podařilo Vás nakazit :s: :cc): :a:

To je super zpráva,hura,hura... :w: Uzij si to stesti,moc ti to preju a brzy nas vsechny nakaž a davej na sebe velkej pozor... ;) :) :a:

To je skvělé!
Moc gratuluji :\x: :\x: :\x: a přeji at je vše v pořádku a at pěkně rostete. :hu: :a\|: :\x: :qu: :\x:

Velká gratulace :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x:
Přeji hodně zdravíčka pro tebe i pro mimi!!!!

Taky gratuluji mooooooooooooooc :cc): :cc): :cc): to je nádhera,opatrujte se a dávejte na sebe pozor :cc): přeju krásné pohodové těhotenství a krásné zdravé miminko :one: :one: :qu: :qu: :a: :a:

MOOOOC TI GRATULUJU, :\x: :\x: tak aspoň jedné z nás to vyšlo!!!!! :cc): :cc): tak se teď opatruj, ať jsi ty i fazolka v pořádku!!! ještě mi prosím napiš, jaký jsi měla příznaky a jak velký zpozdění...jsem zvědavá jak stará Blažková :s: :s:

In reply to by Lenis

jsi zlatíčko..mrzí mě,že nejdeme spolu do těhotenství..budu ti držet palečky,aby ti moc brzy vyšlo.Nevim jestli to je náhoda,ale psala jsem natali a ono mi vypočetla dny kdy by se mělo zadařit a zadařilo se.Písnu ti na ni mailovou adresu,můžeš to zkusit a uvidíš. NataliD@seznam.czPříznaky byli jako kdybych to měla dostat až jsem si myslela,že ani těhu nejsem.Bolelo mě břicho,prsa,záda a zpoždění je 4dny.31.mi to ukázalo /...a 1.1už //

In reply to by monke

Já jsem si taky myslela, že přijde MS, ale zatím nic, ale test je negativní.....jinak mám příznaky, které mívám při MS :-/) Ještě nechci házet flintu do žita, ale myslím, že se jedná jen o zpožděnou MS, každopádně, už chci vědět, na čem jsem a začít se znovu snažilkovat :c: :one: Děkuju za ten mejl, už jsem ji napsala, tak doufám, že se příští měsíc zadaří i mě :j) JEŠTĚ JEDNOU MOOOC GRATULUJU :||):

Jééééééééé, tak to ti mocinky gratuluji. S váma těhulkama se teď doslova roztrhl pytel a to je moc dobře :\x: :qu: :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka