jaký byl víkend???

26.02.2012

Ahojte záříjňátka jaký byl víkend??? my jsme celou dobu jen slavili a žrali :-D což znamená že teď budu celý týden jen na zelenině jinak na kontrole za týden servu váhu :-D a to by bylo nemilé :-) Jinak jsme konečně zdraví a zítra razíme konečně do ulic!

Víkend byl báječný :-) v sobotu jsme vyrazili na výlet za koupáním a v neděli užívali domácí pohody :-)

Ahojte holky, co bych dala za takový prosezení a projezený víkend :s:
My jsme s manželem společně zápasili s obývákem, malovali jsme a dávali dohromady nový nábytek. Včera jsem završila veškerý úklid kolem dokola a umyla opatrně okna, teď to tu máme zase krásný a naše malá fenečka je s novým kobercem velice spokojená :€s€:

Ale povím vám, že takový výbuchy zlosti, jaké jsem chytala při tom přestavování a malování, jsem snad ještě neměla... chvilkama jsem si připadala jako šílená :§) Chudák můj Peťa... všechno schytal on... ale už je dobře... :h: :h:

Jinak těhulky, ve středu jedeme na 1. screening, jestli tím myslíte takové to vyšetření ohledně zjištění Downova s. a tak.. tak nám držte palečky, prosím :)

ahojky, tak to je super, že jste už zdraví...u nás to bylo podobné,sice žádná oslava,ale návštěvy u babiček a to se jen sedí a papá :) v sobotu jsme Štěpánka měli u babičky na noc, tak jsme si s manžou udělali romantiku :s: ,jen mě trápí,že nemůžu v noci spát :( po 2 hodinách se vzbudím a nemůžu usnout a ráno jsem jak praštěná :( máte to taky někdo tak?Už je to 3 noc co nespím a už se to moc nedá vydržet. pohlaďte :€O: pá :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky