Ktera snažilka čeká MS (neceka) tento tyden????

dejdanka1
01.02.2012

ahojjj snazilky chtela jsem se jenom zeptat kolik nas tady je co cekame a necekame mrchu tento tyden at nam to lip utece spolu :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by dejdanka1

no a to tam není nějaký záskok na gyndě?nemáte třeba jiného doktora?a nebo na pohotovostní gyndu,určitě taky máte,ne?

In reply to by dejdanka1

no vidíš,tak kdyby bylo hůře,tak tam,kdyby to bylo stejné,tak vydrž do pátku,ať tě raději zkoukne,co se děje...

Tak asi zas smolík.
MS dorazí potfora!!! Tolik vřídků na obličeji že nemít vrásky,vypadám jak puberťák :s: Tak moc sem to nikdy nemívala.Asi mi MS chce dát najevo že jsem naivní když si myslím že se mi to povede :s:
takže si počkám až mrcha dorazí a pojedem odznova :sex:

In reply to by Babettka77

ahoj holky,včera jsem neměla vůbec čas :) jak víš,že MS dorazí?Já mám hubu plnou uhrů a nic :) já mám teda uhry furt,ale minulý týden jsem měla jeden fakt luxusní :00: tak kdybych se měla řídit podle toho,tak nevím :) jinak s tou školkou se Beruš vůbec nedivím,my budeme mít podobný problém :( jen s tím rozdílem,že my tady budeme mít trvalé,ale zase ani ne měsíc a na to taky koukají :(

In reply to by lucininenka

Ahojky,
je fakt že sem dnes do sebe nenasoukala ani snídani.je mi cosi zle.žaludek na vodě,ale to budou stresy.
Jinak s tou školkou: Bavila jsem se včera s jednou známou a ta říkala že dítě musí vzít do školky podle faktického bydliště nikoli trvalého.Pokud tak neučíní,tak si máte podat odvolání,že musíte dítě živit,tudíž musíte nastoupit do práce.že si nemůžete dovolit zůstat doma. Prej to odvolání pomáhá.Poradila jí to jedna učitelka MŠ.Měla totiž taky problém umístit dvojčata do školky.
Ale prej taky záleží kdy budou,nebo byly ratolestem tři roky.

In reply to by Babettka77

no právě,malej je červencovej,takže vlastně i tak je až na konci seznamu :( loni brali u nás děti tříleté v březnu,víc už ani ťuk,poraď si jak umíš :( jak to bylo tady nevím,vesnice je o něco menší,ale zase školka tím pádem taky :( jedinou výhodou je,že tohle je součást Plzně,takže vlastně mám nárok na kteroukoliv školku v Plzni,jestliže někde bude místo... a žaludek na vodě by mohl být dobrým znamením,ne?I když to by bylo nějak brzo :) Já ráno bez problémů snědla rohlík s máslem :) vypadá to,že nevolnosti se mi snad zase vyhnou,nějak o ně ani nestojím :s: :s: za to malej chrchle a rýmuje,takže plavčo se dneska nekoná :(

In reply to by lucininenka

Tak snad se Ti malého podaří někam umístit.. Je fakt že hodně dají na datum narození...
Jinak naděje si nedělám Za dva dny se dostaví MS a bude po vtákách :s:
Já si myslím že to mám od nervíků.navíc nejsem zvyklá snídat a jsem spáč.Dnes jsem se vzbudila brzy,nemohla jsem už zabrat a jelikož chci krapet zhubnout,tak sem se přinutila snídat.Takže to bude jedno z druhým.Jen se mi krapet motá palice a žaludek mám na vodě.Jinak nic.Žádné jiné příznaky nepociťuju a zakazuju si myslet na to že by se to mohlo podařit :s:

In reply to by Babettka77

prosím tě,já nemám žádné příznaky ještě teď :s: :s: musíš pozitivně myslet,ne se na to upínat,ale zase to nezahazovat předčasně ;) máš ještě dva dny,tak na to koukej přestat myslet,stejně to neovlivníš a za dva dny se ukáže ;) a o školce už ani muk,jestli bude vše tak jak má,tak stejně nepůjde,jinak ho někam prostě vetřu ;) zápis máme až v půlce března,tak do té doby musíme vyřešit to trvalé bydliště :)

In reply to by Berus

Jasně:-) Můj drahoušek se už těší že budem zas makat nanovo.Prej mu to vůůůbec nevadí pracovat na mimí :s:
A mě ostatně taky ne.Je to příjemná prácička.
Od zítra zas začnu s čajíky.Dnes sem to ráno nestihla,měla sem fofry.Taky si trošku vylepším postavu než si ji zas zmrším těhotenstvím :s:

dejdanka1

In reply to by Babettka77

kontryhel sem taky po revizi pila a jeste ktomu kyselinu listovou a pupalku dvouletou jsem zobala v tabletach a otehotnela jsem na prvni sup :sex: :///:

In reply to by dejdanka1

Já myslím že ty bys na první šup otěhotněla i bez čajíčků,viď? :s: To se tak někdo má :///:

dejdanka1

In reply to by Berus

ono neni co zavidet ze se ome jenom manza opre a hned jsem vtom :s: to potom i ten sex nestoji zanic kdyz mam porad v hlave aby ten kondom neprask :s: :s:

In reply to by dejdanka1

To je pravda.Tak ti nevím co si o té mé MS myslet.Ono se mi to nechce rozběhnout.Zase jen špiním.Nepotřebuju ani vložku.Byla jsem na wc,utřela se a vypadá to jako by mi to končilo.Jen tak málo to mám.A tak to mám od soboty navečer.

Včera jsme celý den nebyly doma,tak jsem se na PC dostala až teď.Hlásím že MS se pomaloučku rozjíždí :r: No nedá se nic dělat.

Ahoj holky.
Jak jste strávily víkendík?? Já po náročném školení včera šla večer zakalit na maškarní.A dnes jsem celý den prospala.
Docela mě to zmohlo :s:
Už asi na to nejsem stavěná :00:
A jinak nic vřídečků na ksichtíku přibývá,takže potvůrka asi dorazí.No co už.....mrzí mě to ,ale alespoň se nebudu vdávat s bubnem.I když do srpna daleko a kdo ví co může ještě stát.
Měla jsem teď přestávku s popíjením kakostu a kontryhelu,tak zítra na to zas najedu a po MS znovu snaženíčko :*O*: :s:

In reply to by dejdanka1

Ahojky,vapadalo to že se mi to rozjíždí ala nějakým šnečím krokem.Zatím to mám podobné jako minulý měsíc.Jen to není hnědé ale černené ale takové světle.Je možné že to bude třeba už přechod. :s: :r:

že MS přece jen dorazí.Před chvilkou jsem se po čůrání utřela a na papíře byl narůžovělý hlen.Takže testy opravdu nekecaly.

In reply to by Berus

Berus, jak teda??? Jo nebo ne??? Co se týče rozhodnutí že jsi stará, tak houbec.Já měla 23 když se mi narodila druhá dcera a je postižená.Přitom při odběru plodové vody bylo vše naprosto v pořádku.
A můžu Ti říct,že se s tím dá žít.Je to pohoda.je to moje dítko a miluju ji jako tu starší zdravou dceru.Takže jestli má dítěti něco být,tak to není o věku.
Co se financí týče,to už je horší,ale třebas u nád to funguje tak,že se oblečení na mimuška točí.Já oblečení po holkách dala sestře,ona to předala sestřence a od ní si to zas třebas vemu já jestli se zadaří.No a pák hezkých oblečků na kontroly k doktorce pořídíš,nebo dostaneš darem........
To ale vše záleží na Tobě.Přeju,aby ses rozhodla co nejlíp ;) :k:

In reply to by Babettka77

Myslíš to postižení jak si psala v jedné diskuzi o ADHD ?To jsem četla.Syn mojí bývalé sousedky to má a ve vzteku se neohlíží na nic.Bála jsem se aby našemu malému něco neudělal když ho to popadlo.Ale jinak měl našeho Kubíčka rád.Chodil s nim za ruku,choval ho.Ale kdo ví co by udělal kdyby ho to zrovna popadlo.

In reply to by Berus

V diskusi od ADHD jsem nepsala.Ještě to tu nemám tolika projeté.
Musím na to kouknout.Jinak malá je zlatá i tak jen asi krapet rozmazlená :s:

In reply to by Babettka77

To jsem spletla s jinou mamčou.A jak je malá postižená.Nemusíš to psát jestli nechceš.Mě se dnes zdál hrozný sen.Byla jsem první den po mateřské v práci.Práce byla v pohodě,jen jsem neveděla kdo hlídá našeho malého.Tak mě napadlo že je doma sám.A to byl příšerný šok.Nikdy bych ho doma samotného nenechala ani na chvilku.Ale poslední dobou se mi stále honí v hlavě že mám brzy nastoupit do práce a nemáme pro malého školku.Tak proto asi ten sen.Zamotalo se mi to dohromady.

In reply to by Berus

Je to komické,ale malá nemá stanovenou diagnozu :s: Neuroložka říkala že se to někdy stává.
Narodila se s gastrorefluxem. Doktoři říkali že do roka vše dožene.Jenže pořád nic.tak sem začala běhat a shánět jiné doktory no a už bylo pozdě.
Takže má napsané v kartě: jiná dětská mozková obrna nezjištěných příčin neohrožující na životě s náchylností na epilepsii.
Zkráceně. Mentální retardace.Ve svých dvanácti letech je na urovni asi pětiletého dítka :s:
Co se týče Tvého snu,tak je jasný že pořád na to myslíš.
jak to že nemáte školku?

In reply to by Babettka77

Myslím si že je to hlavně proto že tu nemáme trvalý pobyt.Bydlíme v nájmu.A ve smlouvě máme napsané že se tu nemůžeme trvale přihlásit.V místní školce jsme byly zu zápisu.Dokonce jsem k přihlášce do školky přidala potvrzení od bytového družstva,že tu opravdu bydlíme.Ale myslím že se tím při vybírání dětí ani nezaobízaly.Protože když jsem se pak ve školce byla zeptat jestli malého vemou,tak paní ředitelka ani nevěděla,že tam to potvrzení má.Když jsem jí to řekla,tak koukla na přihlášku a měla ho zezadu připnuté.Tak jsem každou chvilku obvolávala 5 dalších školek v okolních vesnicích.Ale bohužel nikde není místo.V jedné školce to vypadalo nadějně.Jedna rodina se stěhovala a místo po jejich dítěti mělo být pro nás.A když jsem do té školky v lednu volala(tak jsem byla domluvená s ředitelkou) tak mi řekla že se jim na konci roku přihlásily řodiče s dítětem o kterých ani nevěděli že tam bydlí.Takže starosta jim řekl že musí vzít přednostne to dítě co bydlí tam.Tak jsme ostrouhaly.

In reply to by Berus

To je divné.Dítě musí vzít do školky tam kde to dítko bydlí a ne tam kde má trvalý pobyt.Já to mám taky tak...Trvalé jinde a bydlím jinde...
nedej se.Vždycky musí mít rezervu.Takže tam naklusej že nastupuješ do práce,smlouvu na byt máte,takže pohoda,fyzicky tam dítě bydlí a hotovo.
Když tak si zajdi i na obec,na úřad práce,že Ti znemožňují nastoupit do práce protože Ti dítko odmítli vzít do školky.

In reply to by Babettka77

pokud je školka plná tak mi ho stejně nevemou.Rezervu si nechávají ale na předškoláky.Tady v té školce co je u nás se jim jedno dítě vrátilo z první třídy.Nezvládalo výuku.A pak tam přijaly ještě jednoho předškoláka.Nejdříve musí brát děti s trvalým pobytem v místě školky a předškoláky.Mě bylo také řečeno že mejí přednost děti maminek které musí nastoupit po mateřské do práce.Ale jak vidíš tak u nás je to moc nezajímalo.Ve všech těch školkách mám domluvené že nám dají vědět pokud se uvolní místo.A do každé každý měsíc volám.A vždy dostanu stejnou odpověď.

In reply to by Berus

Tak to je blbý.....Tak to Ti nevím.Já problémy se školkou neměla.Ale nevzdávej se,zkoušej to,argumentuj že jdeš do práce.....
Budu Ti držet palečky.

Tak jsem před chvilkou usoudila že jsem už asi na mimi přece jenom stará.Nějak jsem o tom začala rozmýšlet a tohle mi z toho vyšlo.

In reply to by Berus

Ahoj tak potvrzují, ze mrcha už nedorazi, dnes mam na testu už pěkný dvě//. Jinak stará rozhodně nejsi a ostatní ti můžou být někde. A nějakou vadu může mit i mimco 20tilety holky a dnesni medicina už toho hodně umí, tak na tohle myslet je zbytecny. A finance ty si musite spocitat. Ja se s prvnim ditkem po 8mes. vratila do prace a setrili jsme abych s druhym mohla zustat doma. Hlidani v podstate nemam, tak jsme se s pritelem stridaly v sichtach v tom jedinym mi v praci vysli vstric naplanovat si sichty,jak jsem potrebovala a nekdy to fakt bylo maso.

In reply to by jarracca

k miminku.Já pořádně nevím na čem jsem.Pondělní TT byl negativní.U úterý jsem měla v noci tu příhodu(dala jsem sem na to co se mi stalo odkaz)Od té doby je mi fajn.Jen mám stále citlivé bradavky.MS nikde ale to je u mě normál.

dejdanka1

In reply to by Berus

takove myslenky me napadly vzdycky kdyz uz jsem byla vtom :///: takze si myslim ze jsi uz tehule a stara nejsi mam kamaradku ma 41 a ted porodila 5te dite a moc omladla prinem

In reply to by dejdanka1

To jsou takové ty myšlenky jestli to s dalším prckem finančně zvládneme.Hodně oblečení jsem dala švagrové a synovci mojí kamarádky.Pak si říká kolik mi bude až tomu prďolkovi bude 18 let.A také se bojím toho že až mi skončí rodičák,že mě horko těžko někdo zaměstná.

In reply to by Berus

ty jsi blázen,ale z jiného důvodu :00: co je komu do toho,v kolika letech máš mimčo?Cítíš se na něj ty s manželem?Jestli ano,tak není co řešit,co si myslí nebo nemyslí okolí hoď za hlavu.Mateřství ve straším věku je úplně o něčem jiným než mateřství ve dvaceti.Ale nikdo neříká,že je horší nebo lepší... Prostě jiné,určitě pro tebe.Takže ty si rozmysli,jestli na to máš a pokuď usoudíte,že ano,tak neřeš takové s prominutím pitomosti,co že si myslí okolí... My budeme chtít možná třetí mimčo časem a to bych taky rodila někdy kolem 38-mě se to pozdě nezdá :///:

In reply to by lucininenka

Já vím že bych to zvládla o to se nebojím.Zvládla jsem u jedno ve starším věku.Ale teď je mi 40.Řekla jsem příteli jestli se nebo jí jak na to bude reagovat jeho máma.A on řekl že ne.Že je to naše věc a naše rozhodnutí.Že hlavně já musím vědět jestli to zvládnu.Protože on je přez týden v práci.Také se bojím že u mě je už větší riziko že bude mít miminko nějakou vadu.Také se bojím jestli to zvládneme finančně.

In reply to by Berus

tak finance samozřejmě mohou být problém,ale to si musíte spočítat.Jinak já si nemyslím,že bys byla na mimčo stará ve 40,pokuď se na to cítíš,tak do toho běž :) ale rozmyslet si,jestli to zvládnete (a především ty,když jsi přes týden s dětmi sama) si musíte sami a vůbec nehleďtě na to,co by tomu řeklo okolí...

Holky moje zlaté,kéž by jste měly pravdu.Snažím se na to nemyslet bo dnes sem vyšilovala že se mi udělaly divné vřídky jaké se mi nedělávají....mám zaražený prdík,tak mám nafouklé bříško,moc mi chutná jíst.....i když si spíš myslím že se přejídám z přesvědčení že bych mohla být v tom :-))
jsem prostě šílenec a mám z toho prču :-)))
Ale příští týden mi sklapne jakmile se mrcha dostaví :dance:

To lucininenka:
No tak to jo,ale stejně,kdyby jste do klubíku docházeli pravidelně aby se otrkal a zvykl si......pak bude mít lepší nástup do školky ;)
Ale je fakt že u dr by měli být zvyklí na to že maminka bere děti s sebou,když nemá hlídání.....se tam nezblázní,když jin stejně za každou návštěvu hážeme do kasičky :s:

In reply to by Babettka77

tak my mezi děti chodíme dost,jak na cvičení,plavání tak do heren,to zase jo :) ale samotného ho tam nenechám.Do školky si taky půjde zvyknout nejdříve,tady je naštěstí malá školka,tak to snad nějak půjde.Jestli opravdu těhotenství bude,tak ho stejně budu dávat do školky až za rok,ještě si ho ten rok nechám doma,ublížit mu to neublíží a nechi,aby mi pak tahal domů nemoci,když bude doma česrtvé mimčo.Tady je nějaká školička,tak se tam určitě na něco zajdeme podívat,až se trošku zabydlíme,aby jsme poznali místní děti a maminky,ale léčbu šokem,kdy ho vrazím na hlídání jednou za tři neděle, dělat nebudu :n: když jsem tam chodila v prvním těhotenství tak vím,že si tam sebou maminky děti bez problému vodili,dokonce i na monitory,tak mě to docela překvapilo,ta reakce :(

In reply to by lucininenka

Tak to je jasné,že do školky spěchat nemusíte,pokud budeš doma s mimí.Je fakt že první rok ve školce dostává imunita dětí na frak.
Navíc spousta školek nebere děti pokud maminka nejde do práce.Teda aspoň u nás.Když chce dát maminka dítko do školky a je na mateřské s druhým mimčem,tak musí dát sponzorský dar,nebo odmakat nějaké brigády a i tak je na školky nával,tak není jisté zda dítko umístí.
Teď se v klidu zabydli,když tak na kontrolu ber malého s sebou a nad blbýma pohledama se povznes.Nikde v ordinaci nemaj ceduli dětem vstup zakázán,tak co :s: :s: :s:

In reply to by Babettka77

jo,to je pravda :) a samozřejmě,že se u zápisu příští měsíc nebudu chlubit tím,že jsem těhotná,tudíž prd poznají,jestli budu nastupovat do práce nebo ne :) ale stejně si myslím,že je malá šance,že nás vezmou,malý je červencový,navíc to trvalé,jestli tady už budeme mít,tak velice krátce a na to taky hodně koukají :( ale snad těhu dopadne dobře a já to nebudu muset řešit :)

In reply to by lucininenka

Nic jim neříkej.Kdyby se ptali,tak hledáš práci a nikde není vyloučené,že budeš muset nastoupit ze dne na den když něco seženeš-JAKOŽE :s: :s: :s:
Těhotná si podle testu........hmmmm mě doktorka před skoro 15-ti lety řekla. testy nemusí být spolehlivé jen v tom případě že ukážou negativní těhu.Pokud ukážou pozitiv.Tak sou spolehlivé :s:

In reply to by Babettka77

jo,to já zase věřím,jsem od přírody optimista a zatím nic nenasvědčuje tomu,že by mělo být něco špatně :) ale zase počítám s tím,že se může stát cokolic,ovšem pravdou je velikou,že případná revize by nám dost zkřížila plány :00: takže vlastně musí být všechno v pořádku,jinak pošupajdím v červenci do práce a malej do školky :(

Já tu mrchu škaredou čekám koncem příštího týdne a už teď je to k nepřečkáníííííí :h: :h:

In reply to by Babettka77

Noo,jde to ztuha na to memyslet,už jsem to zažívala minulej měsíc a už jsem si připadala těhotná,jak jsem si ty příznaky vsugerovala,takže spíš se snažím zabavit doma nějakou činností,jít s malou ven a tak,ale jakmile mám cjvilku nicnedělání,kdy třeba čekám,než si dcera přinese z pokojíku tepláčky já jen tupě sedím a čučím,už se zase pozoruju,jestli nemám nějaký malilinkatý náznak nějakých těhu příznaků.Je to jak mor,nedá se tomu podle mě ubránit,když si mimi mooc přeješ. Takže baštím kyselinu listovou a popoháním dny v kalendáři a při každým použití záchodu sleduju jestli ta mrcha dorazila nebo ne.Já jí nechcííííí....

se mi nad horním rtem udělal malej uhráček.A u nosu také jeden.Tak si říkám že ta MS asi dorazí.Potvora červená :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky