Náš 1. screening

10.01.2012

Ahoj holky, tak jsem doma :-), trošku jsem se v Jihlavě sekla :-D
Nebudu tu moc rozebírat můj pozdní odjez z domu z důvodu průjmu, jak jsem nervila, tak jsem jen lítala :-D
Ale vše nakonec dopadlo si myslím, jakž takž, nechci to zakřiknout ;-). MUDr. mi začal dělat UTZ a hned povídá, že dneska to vypadá daleko lépe, začal měřit a měřil NT 3x (2,8;2,7;2,8) takže v průkazce mám 2,8 ;-) říkal že ta hodnota je skoro hraničící, ale je to pořád ještě v normě, tak jsem si oddychla. Nosní kůstka byla zřetelně vidět, prstíky máme všechny, ručičky, nožičky, srdíčko tlouklo, už viděl i 4 komory :-). Prcek je vlký 7,53cm a tudíž nám opět upravil termín porodu na 9.7. :-) takže podle PM.
No v úterý 17. 1. jdu na krev, výsledky této krve skloubené s prvními výsledky krve a s UTZ budou ve čtvrtek 19.1. tak ještě nejsem úplně v klidu, ale je mi daleko líp. Podstaný bude příští čtvrtek a kompletní výsledky, pak už si sand začnu užívat těhu :-)
Jinak jsem se u UTZ docela bavila, něvědala jsem jestli mám brečet nebo se smát :-) Prcek tam dělal salta, nechtěl poležet, pořád se tam mrskal a když už si lehl, tak si pěkně strčil ruku pod hlavu a nebo do pusy :-D No frajer :-D. Samozřejmě MUDrovi ta ruka pod hlavou vadila, pač se nemohl dostat pořádně k té šíji, tak tam ještě do něj dloubal, no sranda :-)
Holky díky moc za podporu a optrujte se s prckama :€s€: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka