Konečně tak kontrola.. :/ Jsem ŠŤASTNÁ i ZKLAMANÁ !!!!

23.10.2007

Ahojky holky!
Tak jsem byla včera u toho doktora - konečně! Po více jak 6-ti týdnech! Píšu až teď, protože jsem byla večer tááák unavená, že jsem neměla sílu vám to napsat, i když jsem tak chtěla..
Šel tam se mnou manžílek.. miminečko jsme viděli, je v pořádku. Jsme 22 + 0 dle UZ. Máme nakonec 4 fotečky, takové odbité místo videozáznamu, protože dokotr nám je dělal nakonci kontroly a už byl nervózní.. Mimiinko tam sebou šilo, když nám ho doktor natáčel, udělal 6 min záznamu a pak zjistil, že mu to "nejde" vypálit na CD.. 10 000 výmluv.. prostě to video jsme si domů neodvezli. Byli jsme zbytek kontroly strašně zklamaný a když jsme odešli, ještě si mě doktor zavolal, že jestli to video tak chci, tak můžu za ním přijet do Třebíče druhý den, že mi ho tam natočí na videokazetu, že tam má lepší techniku.. Sice mi tím udělal radost, ale dnes musím jet s chlapem přes 30 km a znovu na UZ.. jo a dokonce mi dal doktor videokazetu, ať si ji prej nemusím kupovat, vypadalo to, jako že má výčitky..
Jsem plná divných pocitů.. zklamání, byli jsme tak dlouho objednaní, tak jsem se těšila !!! Pro mě ty záběry jsou nenahraditelný, i když třeba dneska budou nové, ale už to nebudou ty ze včerejška.. Musím to brát z té druhé stránky, aspoň dneska zase uvidím to malé,..
A TEĎ K SAMOTNÉ KONTROLE!!
Tomáš tam se mnou byl od začátku, doktor mě i vyšetřoval, tak z toho byl manžílek vykulenej. UZ se mu líbil.. Když jsem se zeptala na pohlaví, doktor ho začal hledat a pak řekl: Co myslíte, že to je? A já "to" viděla a řekla: KLUK!? A on: Správně! Tady je penis, vralata.. V tu chvíli se mi začaly koulet slzy, stiskla jsem manželovu ruku a jemu taky hrčely slzy jak hrachy! Já sázela na kluka a Tomáš na holku, tak jsem se ptala doktora, jestli funguje intuice, protože tvrdím odjakživa, že budeme mít prvního kluka.. když jsem ještě těhotná nebyla a mimi jsme neplánovali a teď když jsem těhotná, byla jsem si tím skoro jistá.. cítila jsem to..
Jsem ráda, že mimi je v pořádku. Jenom já trpím chudokrevností a dost, proto jsem neustále zelená jak sesma, tmavý kruhy pod očima, pořát se mi motá hlava, jen bych spala, hned se unavím a jsem podrážděná a večer u televize mi říká Tomáš, že vždycky hlasitě dýchám - funím.. atd.. Dostala jsem železo 1x denně, snad to bude lepší. Oni to vědí na gyndě už 2 měsíce a nedali mi vědět!!! To mě taky pěkně naštvalo.. Ale mimi je prý v pořádku, tak jsem ráda, že aspoň tak.. na netu jsem četla, že touhle anémií se dostává k miminečku málo kyslíku.. ale nechci na to myslet, budu se snažit dostat to do normálu..
Dneska po ránu se mi zase točila hlava a bylo mi na zvracení, tak doufám, že než pojedeme dnes na ten Uz do Třebíče, že mi bude líp..
Teď už zbývá se jenom rozhodnout, jestli ten malej bude MICHAEL nebo TOMÁŠEK.. vím že to není stoprocentní.. ale JÁ TO VIDĚLA!! :-)
PS: můžu konečně začít něco nakupovat :-) JUpí!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka