HCG 32 000 !!! Mimi 5mm a srdíčklo tepe!!! CO s doktorem??

01.06.2010

Ahoj holky, já vůbec nevím kde začít, tak třeba tady HCG o které jsem si měla dneska volat, je podle krevního rozboru v Jirkově přws 32 000 to mi řekla sestra, moje HCG 15 000 z mých včerejších odběrů je prý jen orientační a znamená to, že je vyšší než 15 000 ... šlo jen o to zda stoupá, takže HCG je 32 000... +,- nějaký drobný....Řekla mi to setstra dneska do telefonu a dodala, že to neodpovídá a že moje těhotenství není normální těhotenství..a rozloučila se s tím, že doktorka jí řekla, že se uvidíme až ve čtvrtek a dořešíme to!!! Jak jako???
Jirka, přítle, mě viděl jak mě to zas dorazilo.. ale už sjem byla díky Vám odevzdaná tomu, že uvidíme co bude v ten čtvrtek, říkala jsem si jen, jak může být HCG 32 000 a jen gestační váček, bez žloutkového a bez plodu???? No tak přítel, že takhle ne, že jedeme do Prahy!! A já cože? Praha je 2 hodiny jízdy a on, máš vycházky, pojeď zajdeš si někam na UTZ zaplatíme to a uvidíš, jinej doktor, jinej názor.. Tak jsem šla... DOjeli jsme tam asi ve 4, všichni už od počátku byli milí a já jsem trošku lhala, že se mi udělalo trošku špatně a že máme před sebou ještě 2 hodiny jízdy domů a že bych byla ráda, kdyby mne někdo prohlédl, ujala se mne skvělá doktorka, hned na chodbě mi podala ruku... SUper přístup, všechno jsem s ní probrala... prohlédla mě a udělala UTZ a výsledek?
na UTZ je viditelný krásně žloudkový váček a plod o velikosti 5 mm s tepajícím srdíčkem!!! Holky já se dala do breku a děkovala snad i za to, že se narodili!!! Přišel ještě nějaký doktor, potvrdil co říkala Dr. a dal mi vitamínky! Prý jako dárek z vojenské nemocnice..:) ani nedokážu popsat jak sjem šťastná!!! a jak jsem nasraná na mou Dr. včera řekla, že tam nic není a že uvidíme ve čtrkek a případně se domluvíme na revizi!!!! přecházím jinam, odpočátku mě jen nervovala, zítra budu hledat jiného doktora a snad najdu, kdyby někdo měl doporučení, jen sem s ním! Díky holky, za podporu a že jste dočetly až sem, valí se mi slzy,a le slzy štěstí!!!
Děkuju za všechno, pohlaďte bříška, podleďte děti, poopřejte jim vše nej k dnešnímu svátku a brzy hlaště //
Siaaara

Ahoj, já jsem taky z Chomutova. Doktory moc nestřídám. PO prvním těhotenství jsem přešla k dr. Aranyosy, jsem s ní moc spokojená, pokaždé mě prohlíží ultrazvukem a když jsem měla problém, šla jsem i bez objednání a vždy byla příjemná. Možná se můžeš kouknout na známý lékař a tam se píšou různé názory na doktory. Třeba to pomůže při výběru. Zadáš tam specializaci, kraj atd. Já tam docela dost hledám.Asi jsem neporadila. Hlavně, že to dobře dopadlo.

Tak to je super zpráva a doktorku vyměň, protože hned tě takhle vydeptat! Takovýhle přístup by rozhodně mít neměla a navíc už jsi v ní ztratila důvěru a ta je velmi důležitá!!! Jinak teda skládám chválu tvému příteli, jak to krásně vyřešil a rozsekl!!

no tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy brdoooo...no to si delas srandu????
ta doktorka co te tak vystrasila by zaslouzila....fakt nekteri lide to je des....
ale co dopadlo to sakra dobre...jupi jeej jupii jeeej.... :)super jsi stastna ze? :) moc ti to preji, Lůca

In reply to by Lula

Děkuji Lucí, jsem nejštastnější na světě !!! To jsem snad už ani nečekala po jejích prognózách .. děkuju moc :) ♥ Siaaara

ahoj tak to mi připomíná mě už sem tu nedávno psla podobný článek ale z nemocnice holka vím co sis prožila ale dobré bylo že jen 2hodina já 3dny.
šak se koukni na mé články

AHOJKY! TAK JÁ SLEDUJU TVŮJ PŘÍBĚH A JSEM MOCINKY RÁDA,ŽE JE VŠE V POHODĚ A MIMÍSEK JE TAM KDE MÁ BÝT :one: . JÁ JSEM Z CHOMUTOVA A CHOTILA JSEM K DR.MILOTOVÉ NA POLIKLINIKU V CV A BYLA JSEM SPOKOJENÁ. ASI TI STEJNĚ KAŽDÁ PORADÍ NĚKOHO JINÉHO,ALE HLAVNĚ AŤ SI VYBEREŠNĚKOHO KDO TI BUDE NA 100% VYHOVOVAT. MOC DRŽÍM PALEČKY A HLAVNĚ UŽ SE NESTRESUJ A UŽÍVEJ TĚHULKOVÁNÍ. MĚ TOHLE OBDOBÍ STRAŠNĚ CHYBÍ,ALE ZATO SI UŽÍVÁM ŽIVOT PO LETECH S TOU MOJÍ KOČENKOU 17-TI MĚSÍČNÍ :girl: MÁM DOMA TTIŽ UŽ 11,5 LETOU A TĚHULKOVÁNÍ MI CHYBÍ. TAKŽE BUĎTE V POHODĚ POHLAĎ BŘÍŠKO A UŽÍVEJ SI TO PĚKNĚ :one: :dance: :girl: :cc): :a:

Tak to je super zprávička a doktorku nakop do pr---e, krávu jednu, úplně zbytečně tě stresuje. Tak přeju příjemný těhulkování, hodného a ochotného doktora a zdravé mimísko, snad už bude všechno v pořádku :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Přítel jel pro Pizzu že si musíme udělat hezkej večer ve třech :) děkuji za všechny pěstičky, pomohly!!! ♥♥♥ Siaaara

Od té dr uteč to je hrozny co udělala a moc gratuluji k miminku... výborné zprávy.... mám radost za tebe:)

super zprávička a doktora hned vyměn!!!!!!!!!!!!!
Tedy a musím říct že přítel to vyřešil na jedničku :one: Tak pěkně odpočívej a dávej na sebe i fazolku pozor papáááá :a: :a: :a: :a:

no SUPER!!!! :///: :///: :///: to je bomba!!! Tak hodně štěstí s hledáním doktora a krásný:€O: :€O: :€O:

moc blahopřeju!!!!!!!!!!Já chodím k Dr Davidovi ty jsi také z Usteckého kraje vid????To je paráda a já už ti psala taková dramata.Tak už to ani nečti a moc blahopřeju!!!!!!!!! :a: :h:

In reply to by Mimčo

Jsem z okresu Chomutov... :) Takže mě to je jedno, asi už po této zkušenosti klidně budu dojíždět i do Prahy, přítel je skvělej a kdykoli mě kamkoli odveze, abych nemusela řídit já ... děkuji, počítat se musí i s tou horší variantou ovšem, když tomu vše nasvědčuje a ne, že mi už od počátku nutí, že nejsem normálně těhotná...!!! Jsem ráda, za to jak to dopadlo a konečně snad budu krásně spát...! Díky všem Vám holky.... ♥ Siaaara

jupíííííííííííííííííííííííí.... skvěléé, báječnééé, úžasnééé... mám radost... opatruj se... já to věděla..... :)))

In reply to by Lobkova (neověřeno)

No to říkal přítel, byl uplně vyřízenej, že tam už nepůjdu, že prostě tohle muselo být vidět, minimálně ten žloudkový vak, který byl dost patrný ... No děkuju za vše a příteli ráda vyřídím... :-* ♥ Siaaara

Siarko, to jsou super zprávy!!!!Já jsem si hned říkala, že na tom UTZ prostě muselo být něco vidět, od té Dr. bych utekla!a gratulujuuuu :\x: :qu:

In reply to by laila

Děkuju, uteču hned ve čtvrtek mám jít na kontrolu dojdu tam ať mi dají kartu.... Už k ní na kontrolu nejdu... prostě ne....! JSi hodná, ať u Tebe vše probíhá taky tak jak má ♥ Siaaara

ahojky koukám že si s usteckého kraje odkud z chomutova?a ke které dr.si chodila?jinak ti samozřejmě gratuluji k miminku!!!!!!!!!!

Siaro, mi už se to nezdálo včera, že jsi měla tak vysoké hcg a na utz nic. Tak jsem si říkala, že buď má dr. nekvalitní utz nebo se jen špatně dívala. Jinak jsem za tebe moc šťastná.

In reply to by Andisek

Mě taky ne, no málem jsem se fakt zbláznila, když mi dnes řekla, neodpovídá to a ve čtvrtek se domluvíte co dál... Má dosk kvalitní UTZ podívej ke mě do blogu, jak má krásnou první fotku gestačního váčku.. Já prostě musím jinam k dr.. prý jak Vám je? Mě trošku špatně a jsem unavená a ona? Vy to moc prožíváte! ne asi ! Jsem poprvé těhotná...Děkuju Ti !!! Moc ... Siaaara

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky