KVĚTINKY SOBĚ :)!

15.04.2010

:k: HOOLKY :k:

- máme tady blog, kde si můžeme psát, co nás trápí a nebo prostě jen tak si poklábosit mezi sebou :€d€: :€d€: :€d€: !

AKTUÁLNÍ SEZNÁMEK

NAŠE BŘÍŠKA

NAŠE ZLATÍČKA

NAŠE PRVNÍ VIDEO

JÍDELNÍČEK

SRAZ 2011

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by mimilinko

holkyyy, dekujeeemee :h: :h: jiricek dnes kazdemu podava ruku a chce, aby mu kazdy pral :c: je to moje zlaticko a samozrejme, ze jsem to rano orvala, ze uz je tak "stary" :00: :s: a taky preji Janickam vse nejlepsi k svatku Smiling

In reply to by mimilinko

taky přejeme všechno nejlepší Jiříčkovi a Janičkám :k:
já jsem si myslela že je 24.5 Denísek :s: jsem popleta,je až zítra! :s:

Ahoj holky, jsem tu jen na skok.
Chtěla jsem se zeptat-nechystáte se náhodou některá dnes na akci S kočárkem Prahou?? Já jen že tam s Tomískem vyrážíme, tak bychom se mohly třeba sejít :)
Všem oslavenečkům přeji vše nej nej nej k narozeninkám :h:

In reply to by Leushka

Minulý rok to bylo poprvé, je to ve Žlutých lázních a není to v určitý čas, myslím že je to od 14hod. do x, takže můžeš přijít a odejít, kdy chceš. Je to takový mega sraz maminek, jsou tam odbornící na výživu, kočárky, .., prý je to super, tak vyražte s Adámkem alespoň na chvilku :€s€: !

kačenka1711

In reply to by mimilinko

minulý rok to bylo už podruhé ;) kamoska tam byla podvakrat a moc si to chvalila. skoda ze to neni i v plzni:(

Ahoj holky,
moc se omlouvám, že poslední dobou sem skoro nic nepíšu, ale nějak nestíhám.
Kluci mi dávají docela zabrat, z Tomáška je pěkný ďáblík, kterému musím stát pořád za zadkem, jinak by se už přizabil, jaký je to horolezec :00: . S Honzíkem si sice už umí i hrát, ale ještě častěji se teď přetahují o každou hračku, odrážedlo apod., takže není nouze o všelijaké kousance a škrábance.
Kluci i já jsme byli minulý týden nemocní, ale už o tom radši nechci moc psát, aby to nevypadalo, že nepíšu o ničem jiném :-).
V sobotu 12. 5. jsem byla s Honzíkem v Nasavrkách cvičit na sokolském sletu a díky šílenému počasí, které ten den bylo, jsme tam oba pořádně nastydli. Zima, nepřetržitý déšť a vítr se na nás podepsali v podobě rýmy, kašle a teploty a to samé o pár dnů později chytnul i Tomášek, který hned horečkoval.
Honzíkovi jsme hned nasadili inhalace Ecobecu, aby se z toho nejhoršího co nejrychleji dostal a nesedlo mu to na průdušky. A naštěstí to pomohlo a mohli jsme jet teď v neděli 20. 5. na krajský slet do Hradce Králové.
Tentokrát nám počasí opravdu přálo a vynahradili jsme si tak propršenou sobotu v Nasavrkách. Honzík i teď krásně cvičil a spolupracoval, i když jsme mu museli předtím naslibovat hory doly :-).
Ještě nás čeká župní slet v Pardubicích 16. června, kam pojedu cvičit s Honzíkem nejen skladbu pro rodiče s dětmi, ale i skladbu pro ženy, se kterou pak budeme vystupovat začátkem července v Praze (tam už Honzík naštěstí nepojede). Více o nedělním vystoupení v Hradci jsem psala v aktualizaci na tomto odkazu a přiložila jsem tam i pár fotek:
http://www.mojetehotenstvi.cz/zazitky-ze-sokolskych-sletu-2012
Mějte se moc krásně. Všem oslavencům přeju k 2. narozeninám jen to nejlepší, obzvlášť hodně zdravíčka a radosti z dárků :-) :a:

In reply to by alenkas

taky sem moc nechodím... :r: teda snažím se přečíst, alespoň nějakou diskuzi, ale nestíhám reagovat :?
Taky byla Luci zahleněná naštěstí měla jen rýmu, ale stále se toho nemůžeme zbavit :00: Je dobře, že už jsou kluci zdraví :h: a vy si můžete užívat sluníčka naplno :€s€:
Na slet mrknu za chvíli ;)

In reply to by Ercaa

Tomášek se té rýmy a kašle teď taky nemůže pořád zbavit - mám dost podezření na alergii. Věčně má nudli u nosu a venku kýchá a hlavně kašle. Nejhorší je to když delší dobu neprší a fouká vítr, který roznáší všechen prach a pyly.
Už jsem se o tom zmínila před 10 dny doktorce a ta mi řekla, že je to dost pravděpodobné, že bude alergik. Na podzim nás pošle na alergologii, kam jsme objednaní na kontrolu s Honzíkem a tam mu provedou všechny možné testy a odběry.
Tak si taky užívejte krásného počasí, pa :a:

In reply to by alenkas

Ahoj Ali, Tomík je teda pěkný číslo, alespoň víš, že ho máš doma :///:, my máme doma podobného kaskadéra, taky všude leze, vše ho zajímá, zrovna dnes dopoledne na balkoně 30min. sledoval mravence :///: a pak chtěl za ním přelézt balkon ://:!

Jeeee, ty se máš, že máte takové super aktivity, Honzíka to musí moc bavit a ty si alespoň odpočineš od stereotypu a pokecáš s holkama :k:!

In reply to by mimilinko

Koukám, že Ti kluci jsou asi všichni pěkní lumpíci :-).
Honzík ze začátku vůbec nacvičovat nechtěl, stavěl si hlavu a vůbec nespolupracoval, až jsem si myslela, že nakonec to všechno odcvičím sama bez něho, protože mi někam uteče a bude to.
Ale naštěstí zabraly sliby, že když bude hezky cvičit, tak dostane něco dobrého anebo nějaké autíčko apod. :-). Od té doby už s ním takové problémy nejsou a začalo ho to i bavit :-).
Máš pravdu, díky těmto akcím přijdu vždycky úplně na jiné myšlenky a už teď se moc těším na tu Prahu, kde to celé vyvrcholí :-). Asi mi pak bude i líto, že to skončí a že další slet bude až za 6 let. :a:

dostal takovou,skoro uplně stejnou
http://www.obchod-detem.cz/obchod/motorky-a-auta-na-el-pohon/policejni-…
Je docela fajn jezdí dopředu i do zadu,houká a svítí majáček..doma uý jezdí,ale ještě tak zmateně,musí si zvyknout že to zastaví když zvedne nohu a on se trošku bojí :s:
no mám tenosový loket ted už mě to nebolí pořád a v klidu,ale jak otočím ruku nebo zvednu něco těžkého tak to bolí...to je fakt už dlouho a měla jsem ultrazvuky,elektro i laser...

kačenka1711

In reply to by Leushka

jé ta je super:-) domca dostal skoro stejnou od babicky, taky sviti, houka asi 4melodie (sousedi maj radost:) ) jezdi dopredu a dozadu. koupila ji od znamych za 500. desila jsem si, že to nevydrzi,ale hral si s ni skoro 3dny v kuse a pak jsme jeste objeli blok a nechcipla baterka:-) jsem moc rada. vyjedte ven. bude za frajera. tady se vsichni ohlizeli až jsem se citila blbe :///:

In reply to by kačenka1711

jééé tak nejsme sami :///: já bych mu to nekoupila,ale mamka se mě prostě neptala... :00: ven bych to vzala,ale tady vylezeš a šup křižovatka pod okny,cesty,tramvaje,auta..to si fakt nerisknu,stačí když křečovitě držím za ruku Adama a mám z toho nervy..to kdyby nezabrzdil,tak je v prd... :n: fakt tohle do města ( centra) není...
tak někde do parku...ale věřím,že jak to vytánem,tak bude frajer :///:

devcatka, vratili jsme se z genetiky, tak opravdu cekame kluka jako buka :e): tajne sem doufala, ze pindik upadl, ale ne :n: uz jsem se s tim smirila, tak bude mit Jirik brasku, jen jeste vymyslet jmeno :? to bude asi nejvetsi boj :00: Jiricek byl s nami, hledel jako puk a pak uz se nudil, tak mi shodil lehatko,na kterym sem spis sedela, sem se lekla jako prase a doktor taky :s: jinak se hrozim toho mega pupku, ted sem porovnavala velikost bricha s prvnim tehu a mam tak 2x vetsi :bulva: :bulva: :bulva: takze se nechci videt pozdeji :( budu asi jako tank a pritom s jirikem litam, nemam cas vubec odpocivat a s Jirikem sem cele tehu prochrapala :s: du si vas ted procist ;)

kačenka1711

In reply to by ivana dvorstakova

to je krasné, kluci si pohrajou a treba date za cas jeste holcicku :-) hlavne, ze je vse ok. ono se rika, ze bricho roste u druheho rychleji, protože jsou povolene brisni svaly. tak treba se to pak drobet zastaví. jak jste vubec daleko a kolik jsi nabrala?

In reply to by kačenka1711

evi, uz sem za kluka dnes opravdu rada :h: :s: a bricho by se mohlo zastavit, jinak me jebne :bulva: jsem cca 22tt a uz sem se prestala vazit, pac ted ta vaha jde silene nahoru :? mam asi 4kg uz, nechapu, pac s jirikem sem tolik nemela a to sem se jen valela a zrala, ted kolem nej jen litam a nabiram ted jako :pig:

In reply to by ivana dvorstakova

Gratuluju k chlapečkovi a přeji, at jste v pořádku a těhu si užiješ:-)
A co se jména týče, tak my jsme měli pro kluka připraveno Patrika a teď vím, že chlapeček by byl Daniel... je to nádherný jméno, hrozně se mi zalíbilo, ne kvůli tomu co jsem psala na mimino, ale líbi se mi už déle:-) tak to jen pro inspiraci...pa a opatruj se.

In reply to by ivana dvorstakova

Ahoj Ivi! Tu předchozí zprávu psala Zdenka, ale teď už jsem to já :s: My se máme dobře, ani nevím, co ti mám napsat :///: U nás není nic nového, v sobotu budeme slavit Michalčiny narozeniny, tak se na to pomalu chystáme. Dnes tady máme na návštěve Zdenku se Soňulkou, tak si to užíváme. A jak se máš ty? Každopádně ti všechny moc gratulujeme k tomu druhému kloučkovi, to budeš mít super, kluci si spolu skvěle vyhrajou. A do třetice si ještě můžete pořídit tu holčičku, ne? ;)

In reply to by Mona24

Holky, diky ;)mate babinec co? :s: :s: si to uzijte :one: jinak Miso, do tretice uz neee, staci 2 prcci a i tak toho budu mit azaz :s: a stejne i do tretice by to byl kluk, kdesi sem se dopocitala podle vymeny krve toho, ze s Jirkou bych mela samy kluky :s: Miso, uzijte si oslavu, Misce prejeme vse nejlepsi :one: jirik ma zitra narozky :h: vubec na MT uz nechodis? a co vy, mimco jeste ne? Mej se Moni hezky a nekdy se tu zase objevte, nebo pridejte foto, uz bych vas holky nepznala :00:

In reply to by ivana dvorstakova

kluci si spolu pořádně vyhrají,budou mít k sobě blízko - i když já taky chtěla holčičku a teď už je mi to úplně jedno,že není,hlavně že jsou oba zdraví a celkem si spolu rozumí,Matěj i docela Toma poslechne a když ráno odejde do školy tak pořád jen volá Tom Tom jak mu chybí :€s€:
Jéé,bříško,to bych taky ještě chtěla zažít,ale už mám smůlu,tak si to pořádně užívej a neřeš že je větší :one: ,však za chvíli už zase nebude :a:

In reply to by Jolajka

Jani, verim, ze ted uz je to uplne jedno, jestli je to holka nebo kluk :///: pro me to byl jen "sok", mi chteli hrozne Nelinku :s: :s: pupek mi je celkem sumak, jen nevim, jak prez leto se budu valit, kdyz uz ted me prevazuje :s:

In reply to by ivana dvorstakova

Nic si z toho Ivi nedělej, že čekáte druhého chlapečka :-). I když dobře Tě chápu, že to nejdřív trošku zamrzí. Taky jsem si podruhé moc přála holčičku a nakonec to byl druhý kluk :-).
A teď toho vůbec nelituju, i když je to s Tomáškem už od malička docela náročné. Vypadá to, že bude hyperaktivní, což nám nastínil i neurolog a občas bych se potřebovala rozpůlit, abych ho stíhala ohlídat. Jen se otočím, tak už šplhá do výšek a padá :00: . Ale na druhou stranu si už s Honzíkem umí i pěkně hrát, i když si už umí i pěkně vjíždět do vlasů, když se přetahují o hračky :-). Ale celkově bych řekla, že budou z kluků velcí parťáci do nepohody :-).
Taky mi podruhé bříško rostlo o hodně rychleji než při Honzíkovi a 3 týdny před termínem jsem si naměřila přes pupík 110 cm :-). Kdyby se Tomáškovi nechtělo ven o 3 týdny dřív, tak bych měla určitě bříško ještě větší.
Tak se Ivi opatruj, hlavní je, abyste byli všichni zdraví :a:

In reply to by alenkas

Ali,dekuju za komentar :-) ja uz se i moc tesim na toho kluka, nejak se to ve me zlomilo :one: sem strasne zvedava, jak moc bude podobny Jirikovi :s: :s: jeje, Tomasek bude hyperaktivni? a chodite s nim na neurologii nebo bude v budoucnu brat i nejake prasky? treba to nebude az tak moc, ale verim, ze otacet se teda musis :00: jirik je nastesti klidas, hodne opatrny, takze nikam nelozi, to sem rada :///: a taky si myslim, ze z kluku budou vetsi partaci nez kdyby mel segru :s: Ali, jinak si myslim, ze tvuj obvod bricha pokorim za chvili :s: :s: :s:

In reply to by ivana dvorstakova

:s: já jsem si strašně přála holčičku,když jsem čekala Adama,nějak mi nedocházelo že by to mohl být kluk..pak jsem to i obrečela..ale ted jsem tak ráda že mám kluka!!! je to takové jednodušší mi přijde. :s: kdybych čekala druhé,tak snad chcu kluka znova!! už si nedovedu ani představit že bych měla holčičku!
Ale Jirka by ji chtěl teda..
se jménama - ono se nějaké najde uvidíš,my se nemohli dohodnout vůbec a ke konci nás napadl Adam,celé těhu by mě to nenapadlo :? mě se taky líbil Alex,ale Jirka byl proti.. sama nevím,co bych ted vybrala..

In reply to by ivana dvorstakova

ja te tak trosku s tou holcickou chapu, chtela bych ji taky, ale dulezite je, aby miminko bylo zdrave :h: A s tim jmenem, mne se libi taky Simon, Stepan, Davidek, ale me jmeno zacina na Š, tak ty prvni dve nepripadaji v uvahu a Davidka uz mame v rodine, tak uvidim, pokud u nas bude druhy kluk, co vymyslim..tak pohlad pupicek, :a:

In reply to by slunicko..

Jani, samozrejme, ze na prvnim miste je zdravi mimca, jen to byl nas sen mit parecek, hlavne Jirka je zklamany vic, ale co nadela, treti mimco ani omylem :n: :s: Simon je ted u nas na vesnici kazdy treti a Stepanka mame v rodine, takze jmeno netusim, nejak me nic zatim nenadchlo :?

In reply to by mimilinko

:s: uz to Peti tak beru, ze Jirik bude mit super brasku :///: Simonek se mi libi, ale ted jich tu mame silene moc, tak to spis ne. Me se porad libi Dominik, to mel byt Jirik, pak se mi desne libi Denisek :///: ale asi jsem jedina, kazdy mi hned rekne tu blbou pripomnku na penis :€\€: a Jirkovi se libi Alex, takze netusim, treba to bude uplne jinak, potrebuju inspiraci holky :s: :s: :s:

In reply to by ivana dvorstakova

Aaaa penis :///:, taky tak vzniklo Denisovo jméno :///:, doktor říká, to není holčička, je tam penis a bylo to :///:, snad mi za to jednou nezabije!

Ivanko, já nevím, ale když už máte Jiřího, tak bych vybírala jméno, co se k němu bude alespoň trochu hodit, takže nějaké české, Alex mi k tomu nejde vůbec! Z českých se mi líbí Šimon, Mikuláš, Adam, Lukáš, Matěj, Daniel, Jakub, Luboš a MAREK :h:, to je nádherné jméno! Vybírala bych ale asi dlouho, nezávidím!

In reply to by mimilinko

peti, vsak ja to vim, taky to jirkovi s tim alexem rikam porad, ze mi to k tomu nejde a on porad co s tim mam :? me se z tech, co jsi mi napsala, libi Daniel a i Mikulas, jenze na prd, ze se musime domluvit oba dva, to bude asi Lojzik, jinak nevim :? :00: a hodne jmen mam s nekym spojenych a uz se mi to tak nelibi (Marek, Adam...). fakt nevim, co vybereme, ale moc diky za napady, sem za ne rada :h: S tim Deniskem je to super, jak vas to napadlo :s: nechapu to spojeni, decka si stejne vzdycky vymysli na nejaky jmeno nejakou blbost

In reply to by ivana dvorstakova

Ivanko, uvidíš, že vás za chvíli nějaké jméno napadne nebo nechte vybrat Jiříka :///:! Zkus i manželovi říct, ať ještě vymyslí jedno jméno, které by se víc hodilo k Jiříkovi!

Hele a nebo když je Jiřík po tatínkovi, tak druhý chlapeček bude po mamince a bude to Ivánek :///: :h:!

ahoj holčenky :€s€: tak já jsem s oběma babičkama víkend přežila,oslava byla teda v uzkém kruhu rodinném,ale moc fajn,dortík od "tchyně" výborný!!!
Adámkovi se dárečky líbily,i když některé byly jenom praktické jako ponožky,kratasy atd :s: nejvíc ho asi baví vysavač :///: na té motorce se docela bojí jak to zmáčkne,tak to jede samo,tak se leká..jsem ráda,ven bych to ještě asi nevzala,tady jsou křižovatky,auta..kdyby jsme měli zahradu,tak je to parada :( v sobotu bude ještě oslavička s kámoškama a dětma a v ponděli už mu dám jenom pusu :s:
Všem co už oslavovali,tak jsem ráda,že oslavičky vyšly na jedničku,těm co budou držím palečky aby se vydařilo počasí :€s€: Marti tobě budu 24 a 29 držet moc moc palečky ,neboj to dáš :k: Luci musíš pít! :///: já to udržuju venku pivem :///: ,to slunko bylo včera fakt silné :O
Peti jejda bobínek Denísek :h: nakonec teda nemocný není,jestli jsem to pochopila tak se přehřál jak lítal na sluníčku,ne? hlavně že je bez teploty už!!!! to je fakt hned..tak nevím zda jsem na někoho zapoměla,ale přeju krásný den ,já jdu dneska odpo na ortopedii s rukou,pořád to nemam v pořádku,ale asi už se nedá nic moc dělat...docela mi ty rehabky pomohly,jen nesmím zvednout nic těžkého,pak to bolí..

In reply to by Leushka

tak super, ze oslava probehla v klidu a Adamek byl z darku nadseny..jinak kdyby u nas nekdo pekl dorty, tak ho taky klidne necham udelat jemu, ale u nas opravdu na to vareni a peceni nikdo neni..hlavni je, ze byl dobry..jinak musim rici, ze kdyby to Oliho nemelo dalkove ovladani, tak by na nem asi Oli nemohl jezdit..on jak zmacknul pedal, tak se rozjel a nekontroloval se..takze by mohl skoncit v bazenu nebo krovi..to auto zustalo u nasich, do Phy jsme ho nebrali, tady bych se stydela s nim vyjit. :s: Tak si jeste uzijte oslavicku s detickama a pak hod urco nejake fotky :a:

In reply to by Leushka

cauky Lei, parada, ze ste si oslavu uzili :one: nas ceka tento vikend :///: jakou motorku Adamek dostal? super, ze vysavac ho zaujal, snad jirika sekacka taky bude bavit :00: a snad se ruka uz umoudri, co jsi s ni vlastne mela? vim, ze jsi to psala uz davno, sem mysleal, ze ji mas davno ok

Ahoj děvčátka :€s€: tak píšu až dnes, včera jsem se sem už nedostala :( odpoledne přišla tchyně gratulovat Adušce k narozkám a já jsem cítila, že mě není nějak dobře..když odešla, tak se mi udělalo hodně zle, začala mě šíleně bolet hlava, ale jinak než při migréně, bylo mě na zvracení a šly na mě mdloby..v 18hod jsem zalehla do postele a už jsem nebyla schopná vstát :n: , takhle mě teda dlooouho nebylo..asi jsem to měla z tepla, protože jsem včera v době největšího horka vůbec nepila a takhle to dopadlo.. :( hlavně, že pořád nabádám děti aby pili a já sama to takhle podcením..jenže jsem měla nějaké zařizování, pak s Aduš trolejí na cvíčo..pití jsem s sebou neměla. Takže od teď nejenom dětem, ale i sobě všude brát pití ;)

In reply to by Phoebe

tak včera bylo opravdu divně,u nás velké dusno a teplo a odpoledne přišel parádní lijavec,mám pomlácené kytky na oknech.
Je opravdu důležité pít,já s tím pořád bojuju u Matěje,pije strašně málo,sice čůrá,ale nevím jak do něj dostat víc tekutin.
Tak snad už je ti dneska líp a pro příště už to víííš :one:

In reply to by Phoebe

To mě moc mrzí Luci, že jsi měla takové problémy :-(.
Ono je teď takové zrádné počasí - svítí slunce a do toho dost fouká, takže si člověk ani neuvědomí, že je venku horko a podcení se pití a přehřátí je pak jako nic. Taky kolikrát to pití zanedbávám.
Včera byl vůbec nějaký divný den. Mě chytla v pondělí večer migréna, kterou jsem tlumila po 4 hodinách Sumigrou a držela se mě téměř po celý včerejšek :00: . Pak jsem byla úplně jako mrtvola, usínala jsem skoro i za chůze. Ale k večeru už to konečně přešlo.
Jo jo, pití se nesmí podceňovat ,taky si to musím připomínat :a:

In reply to by Phoebe

Luci, tak alespoň, že včera tchýně přišla :k:!

Venku je teď strašně, z neděle na pondělí byl prý rekordně nízký tlak, našim umřela 13ti letá kočička :r: a prý i dost starých lidí po nemocnicích umíralo, jak bylo hrozně.

Pití je teď základ, ale já taky občas zapomenu.

Opatruj se :k:!

kačenka1711

kvetinky, mate pro deti nejakou urazovku? vubec se v tom nevyznám:( kolik platite? jake jsou vyhody?

In reply to by kačenka1711

my máme urazovku od pojištovny český spořitelny,jsme tam oba a všechny holky,Sonulku jsme jen dopisovali,máme šikovný :s: děti,zatím se nám vrátilo víc než jsme do toho dali

Holky, dodatečně přejeme s Laurinkou všem oslavenečkům vše nej nej nej, hodně štěstí, zdraví a milující rodiče.
Moc se omlouvám, že nepíšu každému zvlášť, ale absolutně nestíhám, průběžně slavíme L. narozky, minulý víkend s kamarádkama a dětma, včera s T. rodičema a v pátek velká oslava s našima a známýma na zahradě, snad se povede počasí. O víkend oba dny vystoupení s holkama, v sobotu večer zumba maraton a v neděli oslava tety narozenin, snad to bude příští týden volnější, další víken jede Tomáš na závody do Třeboně, měly jsme jet taky, ale nepojedeme, budem doma, budu mít klid a volno hlavně:-)Jo a poprvé za 2 roky, co mám řidičák mě chytli policajti, ale vše ok, simpaťáci ale, stála jsem tam s nima asi hodinu a povídali jsme si, byli fajn, Laura spala a já už dál jet nechtěla, tak mi vyplnili alesppon čas:-)chytli mě asi 300 m od cíle mé jízdy:-)
Užijte si všichni oslavy a přidávejte fotečky at se pokocháme dortíkama a dětičkama jak vyrostly.

In reply to by slunicko..

To je pravda, ono kdyby nebyly T. rodiče takoví jací jsou, tak jsme to klidně mohli udělaat dohromady, protože moje babička má veliký dům s dvorem, takže se to bude dělat tam, všichni ostatní tam berou obě rodiny,ale já mám v tomhle prostě smůlu a víš co, ani nechci, protože akorát by oni naše pomlouvaly a o to já nestojím. Mamka už na ní ma také slušnou averzy za to co dělá..a jinak odpočívat moc nemůžu, tento víkend mě čeká ještě horší..v sobotu celý den vystoupení večer maraton a v neděli zase vystoupení..a v pátek ta oslava, ale pak už si snad odpočinu..a hlavně na další víkend tomáš vypadne na závody,takže budu mít zase pré:-)

In reply to by ivana dvorstakova

Děkuju... já už se moc těším a až to budeme mít všechno zasebou tak přidám fotečky, budem to slavit dohromady i se svátkem, který má hned za týden od narozenin:-) my jsme taky chtěli slavit v sobotu, ale to bohužel nemůžu, jedeme s holkama mažoretkama na soutěž, má tam být 250 mažoretek, tak to bude boží jestli to tak bude a večer mám ten maraton a v neděli také vystoupení s holkama,večer oslavva tety narozenin, takže přichází v úvahu jen pátek...ale bude tu i sestřenka, kterou jsem už pomalu rok neviděla, tak se moc těším.

In reply to by mimilinko

děkuji Peti, doufám, že se oslava povede, s T. rodičema jsem to přežila, i když se mi ježili vlasy hrůzou a všichni sousedi mě soucitně litovali pohledem, když jsme se druhý den potkali, protože to se nedalo přeslechnout, že tady byly, ale mám to zasebou a to je hlavní, ted budu mít chvíli zase snad klid, paradox je, že si nejvíc všimala tomášový ségry a jejího manžela, kterej je vlastně takové ''vyvrhlo'' v jejich rodině jako já, jen s tím rozdílem že jeho žena stojí za ním a když tenkrát bábu vyhodil z bytu, za blbý keci, tak ona stála za nim to já bych měla na krku minimálně oprať....ale mě už je to jedno, jsou mi ukradený, at si dělaj co chtěj.:-)
Vám Peti také přeji, at si oslavičku užijete a vyjde vám počasí..pa

Květinky moje :-), opravdu moc a moc všem děkuju za gratulace a povzbuzení do dalších zkoušek. Dost propadám panice a toto mě potěšilo a to hodně. Mám takovou hrůzu, že to neudělám, že se mou kamarádkou stává toaleta (sem zvědavá jak vydržím tu cestu vlakem a pak k fakultě :-( ). Každopádně toto má jeden pozitivní efekt a to, že jsem nějaké to kilčo zhubla (no až bude po všem, tak na mě zase naskáčou, ale pro tuto chvíli je to fajn, alespoň se narvu do nějakyho slušnýho oblečení). Zatím pa, jdu do sebe tlačit nějaké vědomosti.

In reply to by mimilinko

Péti, to budeš mít palce docela pohmožděné, abych ze sebe vymáčkla něco alespoň na "éčko". Jinak tu první mám už na Deníska s Laurinkou :-) a pak dva dny po Adámkovi.

In reply to by Tinax

Já jsem si říkala, že někdo něco dělá na Denisovo narozeniny, ale nemohla jsem si vzpomenout. Takže příští sobotu budete mít veeeeelikou oslavu :///:, narozeniny Honzík, pokud si dobře pamatuju, tak i Terezka a maminky úspěšně zakončené studium :k:!

In reply to by mimilinko

Péti moooc děkuju za gratulaci, ale to horší me teprve čeká...bojím se ukrtuně, zatím jsek si to stačila pouze jednou přečíst, takže o učení nemůže být řeč. Naši si dnes a zítra odvážejí Honzíka, tak to snad jestě v rychlosti přelouskám jednou.
Dendi mi je líto, ale pokud je to "jen" přehřátí, tak to dnes už bude určitě lepší a zítra bude Denísek zas řádit jako drak.

Denis po roce a půl onemocněl :r: a zrovna pár dní před oslavou!

V neděli jsme byli na pohádkovém dni, bylo nádherné počasí, pořádně jsem ho namazala, dala mu čepičku, vypil přes litr čisté vody, ale lítal jak blázen, pomalu se ani nezastavil. Domů jsme dorazili před 20hod. a hned ve vaně před koupáním se 2x poblinkal. V noci hezky spinkal, v pondělí byl celkem v pořádku, ale večer se to vrátilo znovu, jednou zvracel, měl teplotu 40st. po odečtu, která vůbec nešla srazit a asi z té teploty začal kulhat a pořád plakal, že ho bolí nožička a chvíli říkal, že ho bolí oči a bránil se světlu. Já myslela, že umřu strachy, příznaky podobné meningokokovi, volali jsme na pohotovost, tak přijel D. kolega, řekl, že je to příznak přehřátí organismu a další den máme jet k MUDr., ta mu dnes udělala CRP, vyšetřila moč, vše v pořádku. Ještě nás poslala na dětskou ortopedii s tou nožičkou, tam taky vše ok, prý je to způsobené vysokou teplotou.

Ach jooo, holky, úplně jsem zapomněla jaké to je, když je Denis nemocný :r:, už to zase dlouho nechci zažít!

In reply to by mimilinko

tak snad už je dneska Denískovi líp,už se z toho dostal. Přehřátí je hned,a i když uděláš vše aby jsi mu zabráníla,někdy se to prostě nezvládne.
Tak se moc opatrujte,ať Vám všechny oslavy vyjdou ke spokojenosti,počasí se určitě umoudří a bude krásně :€s€:

In reply to by Jolajka

Jani, já doufám, že vám to toho 10.6. vyjde a přijdete :k: , dorazí i Martina s Davídkem a i dvojčata Matěj s Honzíkem, tak by mohl s vámi přijít i Tom :///:! Na začátku června udělám pozvánky, snad už ta předpověď bude trochu jasnější a počasí se povede :€s€: !

In reply to by mimilinko

Jejda Peti, to mě mrzí, že měl Denísek takové problémy. Tak ještěže to bylo z toho přehřátí a nic vážnějšího.
Bohužel je teď takové zrádné počasí - svítí slunce, ale do toho dost fouká, takže si člověk ani neuvědomí, že je takové vedro a přehřátí je pak jako nic.
Doufám, že už je teď Denískovi lépe.
Mně od pondělního večera přes celý včerejšek potrápila migréna jako :pig: , vzala jsem si dvakrát po 4 hodinách Sumigru a odpoledne jsem byla jako mrtvola - usínala jsem snad i za chůze :00: .
Tak se opatrujte :a:

In reply to by mimilinko

Jéé Péťo co to čtu :( chudáček Denísek :r: musela jsi být strašně vyděšená..hlavně, že už je brouček v pořádku :h: a hoooodně dlouho bez nemoci.

kačenka1711

In reply to by mimilinko

peti takhle mi to pripomina to co mel malej na horach. vic nez upal nebo uzeh svalova horecka. taky mi prislo že sice na nej svitilo,ale že se proste uhnal. doufam, ze dnes jsi spala lepe a že už je Deniskovi lepe

In reply to by kačenka1711

Evi, na Domínka jsem si hned vzpomněla, že měl z těch hor prve taky problémy, horko bylo, ale fakt jsem ho chránila, jak jen to šlo, to jindy byl na sluníčku daleko víc a občas i se sundanou čepicí, takže myslím, že se fakt uhnal.

Už je mu lépe, dalo by se říct, že už mu vůbec nic není, od 6hod. tu lítá jako blázen, křičí, skáče z postele a to má mít klidový režim :///:!

kačenka1711

In reply to by mimilinko

no to je super:-) tak uz je v pohode:-) koukala jsem na ty ecka. já domcovi sladkossti nekupuju. jediny cim hresime je cappy nebo kubík a to bud kvuli flasce nebo v den kdy malo pije, protoze tohle vypije naraz. tchyne kupuje ruzny lizatka, k velikonocům figurk ve kterych ej jen barva a tuk a jine "pochutiny". brala bych radsi ovoce:) jeste teda co zkousnu je brumík. cos e tyka tech jahod tak jsem nekde slysela, ze se odbarvuji na bílo a pak cele barví :bulva:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka