KVĚTINKY SOBĚ :)!

15.04.2010

:k: HOOLKY :k:

- máme tady blog, kde si můžeme psát, co nás trápí a nebo prostě jen tak si poklábosit mezi sebou :€d€: :€d€: :€d€: !

AKTUÁLNÍ SEZNÁMEK

NAŠE BŘÍŠKA

NAŠE ZLATÍČKA

NAŠE PRVNÍ VIDEO

JÍDELNÍČEK

SRAZ 2011

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

je peti a od kdy ta akce plati? a na jaky duplo, jaky jsi koupila? sakris, zrovna tam cestu vubec nemam :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak paráda, malá si s ní strašně vyhrála, když jsme byli v galerii v té kavárně s tím koutkem :) takže je jasné co kupujeme. Super, díky moc :D to bude zase chvilinku od ní klid :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Míšo, asi jen dotykáč .. video jsem neviděla a brečím tu smíchy :S: :s: :s: to musíme mít :s: :S: !!

In reply to by mimilinko

Když jsme to poprve pouštěli, tak jsme u toho s Honzou řvali smíchy taky :€Ss€: , to byla hrozná prča když promluvil, chlapskej hlas je v tom asi nejsrandovnější :metal:

In reply to by mimilinko

zkouší to potvůrky,Adam to samé,zkouší až kam může pak zajít.. ty to prasátko taky chcu :s: :s: :s: Adam perlí denně a já si to nejsem schopná zapamatovat,tak to bude opakovat aspoň čuně :pig: :€Ss€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, pozdě není. My ho kupovali k 2.narozeninám a hned se na něm naučila a teď jezdí jako drak. Uvidíme, jak jí to půjde z jara a k 3 letům by jsme koupili asi kolo - to se uvidí. Má na to talent :s: Třeba brácha ho kupoval jejich malé k 3 letům a teprve začíná. Každé dítě je jiné. Takže pokud ho nemáte určitě ho pořiďte. Naučí se držet rovnováhu a pak jí to půjde lépe i na normálním kole.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak my máme na Vánoce pro Linduš zatím koupený jen tenhle batůžek: http://www.mall.cz/detske-batuzky/mubrno-batuzek-krtecek
Ve skutečnosti je ještě hezčí, Linduška z něj bude určitě nadšená :///: Jinak ji chceme koupit ještě velké navlékací korále: http://www.kocarkynec.com/5827-drevene-korale-v-doze-velke.html
Ještě přemýšlím nad nějakou hračkou,ale nic mě nenapadá. Dostane zase nějaké to oblečení a pak jeden velký dárek - postel s matrací. Bude muset svoji postýlku uvolnit miminku, tak snad si na postel brzo zvykne. No a babičky a dědové se podělí a koupí ji na tu postel peřiny a povlečení :-D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a ještě chci nakoupit knížky, Denis je miluje, v BUX budou mít každou chvíli akci na dětské knihy, doufám, že alespoň nějakých 20% :s:, tak sem pak napíšu ..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ale nazabil .. kamarádky syn na tom jezdil už loni a je to pěkně stabilní .. pračku máme Leu jen tuhle malou do vany - http://www.sparkys.cz/otaciva-pracka-do-vany, velká by se nám taky asi nikam nevešla, ale je super, moc ho baví, jak to dělá ty bubliny !! :s:

napíšu na fejsbuk ..

In reply to by mimilinko

prosím tě,on neumí pořádně jezdit ani na odrážedle :00: to jsme měli venku snad 2x a po 10 metrech jsem to musela tahat v ruce,takže na nic.
Ta pračka je fajná!! a do vany!! to beru taky :s:

Ahoj holky, ve čtvrtek jsem měla, ale den :00: Dopoledne jsme šli i s malou do lesa na houby. Něco málo jsme nasbírali, ale žádná sláva. Už jsme se blížili k autu, tak jsem ještě vlítla na kraj lesa, prodírám se mezi stromy skoro shrbená, jak tam byli větve nízko a najednou.... Zprava jsem zahlédla cosi, tak jsem se tam podívala a prchala bleskem z lesa a volám na Míru a malou kde jsou, že jsem tam viděla hrob. Byla jsem z toho úplně vyděšená, fuj! Míra se tam šel podívat. Byla tam díra s hromadou a byl tam kříž s nápisem " zde na tomto místě přišla o život naše milovaná jméno s příjmením" a květiny. Panebože, volám na něj, ať to přečte ještě jednou. Míra říkal, že u nich v práci dělal její táta. Stalo se to v létě 2004, bylo jí 28 a pamatuji si jak byla pohřešovaná a pak ji nalezli mrtvou :( Jako hrob v lese jsem fakt nečekala. Já jsem na takové věci cíťa, pořád na to myslím, až mě bolela z toho i hlava. Je mi to líto.

A aby toho nebylo málo. V 18h začínalo Prostřeno, malá koukala na PC na pohádku a my si otevřeli neloupaná slunečnicová semínka. Pro Denisku novinka, hned běžela k nám co to máme. Vzala si jedno do ruky a říkám jí "počkej já ti ho vyloupnu". Než jsem jí ho vyloupla, že jí ho dám do pusy. Tak se šťourá v nose a bylo mi hned jasné, co tam hledá :00: Strčila si ho do nosu, tak jsme se snažili ho vyndat 45min a nakonec jsme jeli na pohotovost. Pinzetou jsem to nechytla, klouzalo a akorát se zastrkovalo dál, tak odsávačkou vysát a znovu. Malá řvala, "usoplenej" nos a semeno pořád ne a ne ven. Zkusila jsem i pepř, ať kýchá a stejně nic. Smrkat umí, ale teď jak jí to vadilo, tak to tahala so sebe. Říkám jí, ať drží nebo pojedeme k doktorovi. No to jsme neměla říkat, protože už na sebe nenechala sáhnout a říkala " ano, Deniska k doktorovi". Vzdali jsme to a jeli tam. V čekárně na pohotovosti dělala show pro ostatní, typu hlášky "lítám jako pošuk" je rozesmáli. U dr.ani nepípla a držela. Musela jí roztáhnout dírku a takovým uzkým háčkem pomalu vystrkovala ven. Ona si vybrala snad to nejvetší semínko :00: Zaplatili jsme 90Kč, ve 20,30 jsme dojeli domů. Ve finále jsem se málem opařila já, když jsme dělala čaj a půlka citronu mi spadla do hrnečku s vařícím čajem, ale to je má nešikovnost.
To byl den, takový už jsme dlouho neměli...samé šoky :s:

:k: zlatíčka a psala mi Alenka .. měla jsem v telefonu jinou kartu, tak jsem to bohužel četla až včera .. první textovky psala 9.10., že je kvůli vysokým horečkám a Tomáškovo třesu přijali do nemocnice, pak psala, že krevní obraz vyšel v pořádku, moč taky, ale crp bylo vyšší, tak tipovali virózu .. jenže u virózy jsou takhle vysoké horečky jen cca tři dny a Tomík už je má šestý den, tak si s ním nevěděli vůbec rady .. včera jim primář řekl, že to vypadá na skrytý zápal plic v kombinaci s bakteriálním pneumokokem v krku, tak Tomík dostává do nožičky injekce penicilínu .. teplota konečně klesá, atb asi zabírá, tak pokud už dnes bude lepší, pustí je snad domů !! :k:

In reply to by mimilinko

Díky za zprávu. Myslím pořád na ně, a už mi přišlo podezřelé, že nic nepíše. Takové trápení, snad ATB zabrala a budou se léčit doma.

In reply to by mimilinko

No 6 dní je fakt dlouho, hlavně když už má to ATB že to aspoň zabírá . Je klidně možné, že to Tomášek chytá od Honzíka, ten má taky s tím dýcháním problémy a snad měl taky náběh na zápal plic- mám dojem, že je to taky nakažlivé ... Předávají si to pořád mezi sebou. Jednou jim ty problémy se zdravím snad skončí a budou v pohodě :h:
Já jen čekám, kdy bude nemocná Pavlinka, protože Honza je nachcípanej jak :pig: chytla jsem to taky, nejspíš od něj, tak snad to malá nechytne ... :n:

In reply to by mimilinko

od té Alči jsem to četla níže,ani jsem nepsala,protože jeli do nemocnice,ale to je fakt v prd.. ti kluci ,hlavně Tomášek jsou pořád na hormádce,pak at mi někdo říká,jak je dlouhé kojení super... asi na tom tááák moc nezáleží co..
Je mi to líto..
Já jsem zas na hromádce,další rýma a hlavu jak balon,nezapomeň se na mě poptat v to pondělí.. ten podzim nesnáším,samá rýma a viroza :n:
Ale já na ty záněty nosohltanu prostě trpím,hlavně v tomhle počasí.. zas od ledna do září jsem byla ok.. naštěstí je Adam v pohodě, měl jen kašel a teklo mu z nosa,ale vše čisté,takže klasická podzimní " nemoc" nudle u nosu :s: jen já to chytnu ve velkém,jak debil..

:€s€: tak jedna SUPER ZPRÁVA :€s€:
a taky vysvětlení,proč tady naše Peťula nebyla ;)
Totiž dneska udělala úspěšně státnice a dokončila tak své studium . Navždy Ámen :s: :s: :s: :dance:
Taže PANÍ MAGISTRO :h:
ještě jednou velká gratulace a klobouk dolů,že jsi to zvládla tak rychle :k: :k: :k:

In reply to by Leushka

kočenky :h:, moc děkuji za gratulace, naskytla se úžasná nabídka, udělat si zkoušky teď a v červnu už jen obhájit práci, což není vůbec nic, tak jsme za to nesmírně šťastná !! ani nějak nechápu, jak jsem to vše mohla zvládnout .. naložila jsem si toho moc .. absolutorium, státnice .., teď jsem začala ještě chodit do ČB, ale tam už zvolním a kašlu na to, budu tam jezdit jen za relaxem od Denise :s: a zkoušky budu dělat, jak se mi bude chtít .. tyhle nervy, co byly teď, mi za to už nestojí!! :n:

Teď jsme se vrátili z fotbalu, miluju Petra Čecha .. to jen tak mimořečí :s: a jdu spát, dohnat ten šílený deficit, co teď mám .. projedu konečně i fota ze srazu a udělám zase nějaké to video!! :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Leu, my máme parní žehličku od philipsu, nevím přesně název, ale myslím, že všechny parní jsou bezva, sice dražší, ale žehlí to samo !! :s: naši mají žehličku jako píše Janina a taky si jí chválí .. tak Jirkovi dobře vyber !! :s: :s: :s:

In reply to by mimilinko

:s: no jo,na to nemáme :00: snad až budu pracovat..ted ani náhodou..
nakonec jsme objednali Philips žehličku,už zas nevím jaké číslo,Jirkovi se líbila tak snad bude dobrá :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já mám Philips EasyCare 3220,jsem s ní spokojená,žehlí dobře,má dlouhý kabel do zásuvky a hlavně na kloubu,takže se kabel nemůže překlesat.
Mám už jí nějakou dobu,cenu už fakt nevím,ale určitě nebyla moc drahá :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Jani, Oli je šikulka :k: .. Denis se teď konečně taky pořádně rozmluvil, už je s nima sranda !! :s: zrovna včera mi říkal, že mám pindíka, tak mu říkám, že ne, že jsem holka a mám pipinu .. pak jsem šla do obýváku, Denis došel ke mě, podíval se na Dušana a říká : tati, maminka má ptáčka :s: .. tak teď nevím, jak mu to vysvělit znovu, pipina je u nás prostě ptáček :s: !! je super, že chodíte do takové centra, taky chodíme 2x týdne na dvě hodinky do miniškoličky, my si s maminka zajdeme na kafčo a děti po nás ani nepípnou !!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Eliško, mám z vás radost :h: .. už máš foto bonduellky? :s: jste dobří, že to zase vydržíte, neříct si pohlaví, já bych to nevydržela! a ty jména, Daniel je moc hezké, ale je to teď jedno z nejčastějších jmen, mě se líbí víc i Deniel, je to moc hezké a pak teda Patrik, ten je nej! :€s€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak děkuji :-) Jinak u Laurinky jsme to taky nevěděli a to bylo úžasné, do porodu jsem si myslela, že bude kluk a to se říká, že to matka vycítí :-D asi to bude Patrik, když to bude kluk, Tomáš nechce na jiné jméno zatím přistoupit :-) už teď se těším na další ultrazvuk a to jsem tam byla v úterý, ted jdu za 14 dní - 23.10 tak už se těším, pak vám se hodím i fotečku pokud se povede :-)

Ahoj holky :a: moc vas vsechny jen v rychlosti zdravim a moc vam dekuju za gratulace, potesily moc :h: od pondeli jsme doma. Co se tyce porodu, uz NIKDY vice :n: rodila sem v celkove narkoze, probuzeni zas hnus, ale ted ta bolest je nesnesitelna. vubec se to neda srovnat s prvnim, to sem rozhybala hned, ted jen lezim, Jirka ma na me paragraf, o Jirika nejsem schopna se vubec postarat. Navic beru silny antibiotika, tak jsem lemra :( Jinak Dominicek je zlaticko :h: stejne jako Jirik jenom papa a spinka :~!: :~!: :~!: a holky, stejne jako u Jirika nekojim :r: :r: :r: proste se mi vubec neudelalo mliko :r: snazila sem se o to dlouho, porad prikladala, az sem mela krvavy prsa, pila litry vody a stejne nic. jen prtavy naznak, ze kteryho bych Domcu ani omylem nenakrmila :r: takze zase uplne od zacatku je na UM :$}: , jsem z toho moc smutna, ale uz vim aspon co a jak :r: :r: doktor mi rikal, ze ne kazdemu je to dany, porad nechapu, kd eje chyba :-( tolik malo od nas, az budu trchu vic fit, stahnu fotky. zatim se mejte krasne a uzivejte slunicka. ja ani nemuzu na prvni prochazku s kocarkem :(

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkujeme :) no jo,když já zapomněla heslo, pak nějak nebyl čas.. teď jsem u babičky a s malou si hraje sestřenka, takže mám chvíli klidu :D

In reply to by ivana dvorstakova

Ahoj Ivanko,
ještě jednou Ti moc gratuluji k narození Dominička :k: .
Chápu, že ten císař musel být hrozný a mrzí mě, že máš teď takové problémy :-(. Já jsem naštěstí měla oba porody přirozené, tak si tu bolest po císaři ani neumím představit a doufám, že Ti bude brzy lépe.
S tím kojením se netrap. Je pravda, že některé maminky prostě kojit nemůžou, i když se snaží sebevíc. Třeba moje sestřenice. Koncem července porodila (taky císařem) chlapečka a i když měla okolo sebe v porodnici málem tým odborníků a laktačních poradkyň, tak se jim vůbec nepodařilo Benjamínka přiložit k prsu tak, aby se přisál a pil. Strašně se bránil a vůbec se s ním nedalo nic dělat a to se přitom sestřence mlíčko udělalo a určitě by se jinak rozkojila. Jenže malý prostě nechtěl a tak šli taky z porodnice na umělém mlíčku. A Benjamínek nijak nestrádá - má teď 2 měsíce a váží už přes 6 kg a je náramně spokojený (a sestřenka taky) :-).
Tak držím palečky, ať je Ti brzy lépe a ať kluci moc nezlobí :a:

In reply to by ivana dvorstakova

Ahojky, ještě jednou moooc gratuluju! Držím palečky, ať jsi co nejdřív fit a na prochajdu určo brzy vyrazíš! :one: já teda nevím... mohu srovnávat a musím říct, že zlatej císař...ale každá to vnímá jinak a jinak se hojí. Navíc říkají, že po císaři se dělá mlíko hůř, ale vůbec si to nevyčítej, UM má i své výhody :) moc se těším na fotečky :a:

In reply to by ivana dvorstakova

Ahoj Iví, ještě jednou moc gratuluju k malému Dominičkovi :h: Jsem ráda, že je malý v pořádku a ty se z toho určitě taky brzo dostaneš. Víš, ono si nevybereš, jak císař, tak přirozený porod je hrůza :( Moje ségra si zažila oba, tak jsem se jí ptala, co bylo lepší, tak říkala, že ani jeden, oba děsné :( Některé maminy říkají, že přirozený porod je lepší, že sice si to protrpíš v kontrakcích, ale po porodu tě nic nebolí, ale prd..... Já jsem se nemohla 3 týdny posadit, chození bylo pro mě mučení, když jsem byla na velké tak šílené bolesti :00: Pak se mi ještě špatně hojila hráz, tak jsem musela na operaci laserem, takže celková rekonvalescence - 2 měsíce!!!! Hrůza co? Nevím, kde jsem chytla tu odvahu jít do druhého, ale je fakt, že manžílek chtěl druhé snad už od roku Lindušky a já furt ne ne ne, nechci zase rodit... Už teď se bojím jaký budu mít zase porod a jak dlouho bude trvat než se z toho dostanu :00:
S kojením si nedělej starosti, některé maminy prostě mají plno mléka, některé nemají žádné. Dominiček určitě strádat nebude, hlavně když to bude spokojené a šťastné dítko!

In reply to by pusi24

Míšo je to tak,mám za sebou císaře a 2 spontánní porody,u Zlaty super-druhý den jsem chodila a z porodu Soni jsem se dostávala měsíc - zlatý císař,měla jsem příšerný poporodní hemeroidy,takže člověk si fakt nevybere,držím palečky aby to tentorkát bylo všechno v pořádku :€s€:

In reply to by ivana dvorstakova

Ivanko,ještě jednou gratuluju,věřím,že po císaři je to děs,matně si vzpomínám jak to bolelo,ale u mě to do 14 dní bylo v pohodě :h: co se stalo,že bereš ATB?
S tím kojením si nedělej starosti,já se taky snažila a snažila,kojila,odstříkávala,dokrmovala a fakt to bylo na palici :? nakonec jsem si říkala,že spokojená maminka,spokojené dítě a vyprdla se na to.. a myslím,že jsem udělala dobře,věděla jsem přesně kolik malý vypije,krásně mi spal,napapaný,přibíral(až moc :s: ) a řeknu ti,že kdybych ještě měla jedno dítě,tak bych to udělala asi stejně ;) sice ano,určitě bych se kojit snažila,ale pokud by to zase nešlo,tak bych už si nedělala takovou hlavu jako u Adama. Dneska jsou ty UM na takové urovni,že tam mají ty dětičky veškerou výživu a podporu imunity.Důležité je at se dáš dokupy a zajedeš si systém všeho a bude dobře :h: moc se těším na fotečky :k:

In reply to by ivana dvorstakova

Ivi, hlavně že je Dominiček zdravý, ty budeš brzy taky, moc ti přeju ať bolesti brzy přejdou :k: Nedivím se, že jsi smutná kvůli kojení, no ale dělaš pro to maximum a když to nejde, tak to prostě nejde, netrap se, hlavně že ti může manžel s dětma pomoct, v práci manžela to snad pochopí když jde o takovou událost ;)
Na fotečky se moc těším ! :one:

In reply to by ivana dvorstakova

ahoj Ivanko, to je super, že už jste doma, hlavně, aby jsi byla brzo v pořádku a nemusela brát už antibiotika, s tím, že to nezvládáš, starat se o oba, to vůbec neřeš, jsi chvíli po porodu a máš super chlapa, že ti pomáhá. Kojení - je to škoda, ale nedá se nic dělat, prostě to tak je, netrap se tím, asi tomu stejně nijak nepomůžeš :-( Strašně se těšíme na fotečky Dominička :-) Drž se a neboj, bude zase líp na bolest zapomeneš. Odpočívej, to teď potřebuješ ze všeho nejvíc! :-)

In reply to by ivana dvorstakova

Ahoj Iví ještě jednou moc veliká gratulace,Dominiček je nádherný :h: Je mi moc líto že máte ten začátek tak těžký,na co máš atb??Snad budeš brzy fit a začneš si naplno užívat ty dvě svoje zlatíčka :h: S tím mlíkem si z toho nic nedělej,někomu prostě dáno není,jak píšeš,mám kamarádky který by mohly kojit do 2 let a já přestože mlíko mám tak mi z něj děti nepřibírají,takže starší holky jsem kojila sotva 6 týdnu Sonulku teda pul roku ale od měsíce s příkrmama :( kojení,odstříkávání,dokrmování,buzení v noci kdy se tvoří nejvíc mlíka,no opruz :00: no byl na to čas ted už bych ho neměla a byli by jsme na UM taky brzo,holt každá vynikáme v něčem jiném :s: :a:

Holky, musela jsem to natočit - v sobotu měl Honza rozlučku v Brněnecké hospodě, protože jde do Vendolí a někteří věrní zákazníci mu přinesli i dárečky, jeden i pro Pavlínku - Prasátko, které všechno opakuje - no byli jsme prvních 20 minut mrtví smíchy- toto video už je pořízené včera, už jsme si na to zvykli - podívejte: http://sisasabi.rajce.idnes.cz/Prasatko#PA010214.jpg :///:

Ahoj děvčátka :k:
doufám, že se všechny máte pěkně! Průběžně čtu co je nového, ale šíleně dlouho se mi to tu na MT načítá :00: a někdy mě to celé spadne, to je něco na moje nervy :€{€:
Jinak u nás nového snad nic, vlastně jo :) konečně jsem se dokopala abych se sebou začala něco dělat a začala jsem chodit na jógu a od zítřka mám v plánu ještě plavání, už to bylo fakt potřeba :) Jinak s Aduškou pořád trénujeme nočníček, doma i na návštěvách to zvládá v poho, i kratší cesty autem, ale na spaní má plínku protože vždycky vypije celou lahvičku vody...Zase nám začalo cvičeníčko, Filípka doprovázíme na jeho kroužcích, tak se nenudíme :) Včera jsme si nasbírali tašku kaštanů, tak se těším, že budeme vyrábět zvířátka. Akorát po zdravotní stránce u mně není všechno úplně ok, ale o tom raději na emiminu ;) Moc Vás zdravíme a přejeme pěkný den :€s€:

In reply to by Phoebe

Ahojky, tak to nejsi sama, i mně to tu občas takto zlobí :00: jůůů, na jógu ju? teda máš můj obdiv, já se nedokopu nikdy k ničemu :O taky máme na noc plínu, ale oni to časem zvládnou, já na to nepospíchám. i zvířátka jsme dělali, ale kluci je hned zničili, holt mám doma kazisvěty :///: držím palečky, ať jsi brzy fit, snad se stihnu někdy juknout i na emimino, nějak nestíhám. Adušce posíláme :kiss: :a:

In reply to by Phoebe

Ahoj Luci,tak to te teda obdivuju :k: já bych na jogu neměla,ani nervy ani trpělivost,ty pozice :s: nicméně jsem si řekla,že si taky po tom válení doma udělám aktivnější podzim,zapsala jsem se do kurzu Studaa Life na program krotitelé tuků,zatím to bylo včera,to jsme tancovali zumbu,téma salsa,úžasné,jen nám budou asi sestavovat jídelníček a měřili nás atd,no tomu asi moc nedám,protože jsem na jídle závislá :///: ale je to 2x týdně cvičení,povídání a tak,tak super,zmizím z domu a zabavím se :one: Adámkovi jsem nakonec našla úžasné centrum,v uterky chodíme cvičit a můžu ti říct,že proti "Slunce v duši " je to mnohem a mnohem lepší a Adama to moc baví ,fakt se tam nenudí!! a ve čtvrtky je taková jako by školka,jsi tam s ním od 9-12 a děti mají program,říkanky,písničky,hraní na nástroje,cvičení,výtvarka,dostanou svačinu no prostě mini školička a to je něco teda :k: už máme první výtvor z výtvarky a jsem nadšená a stojí to jen 70korun za to dopoledne i s tím jídlem :dance: takže máme co dělat a já jsem ráda,ale uvidím jak budu stíhat ty moje staré lenivé zhnilé kosti :s:

In reply to by Phoebe

Ahoj Lucí, máš krásnou ikonku :///:, hned bych se na statek vrátila !!

Super, že chodíš na jógu, závidím moc, já chodila od ledna do dubna, pak jsem to nějak vzdala, ale chtěla bych začít znovu, je to úžasný relax a hlavně balzám pro tělo!

Luci, teď jsi mi vylekala s tím zdravíčkem, snad to není nic vážného !! :h:

Mějte se krásně, papa!

In reply to by mimilinko

Peťulko plánuješ někdy cestu do Pha?? ještě ti dlužím za misku! i když jsem ji dala pro malou terezku,protože pro Adama je to už fakt zbytečné :s: on si dává setsakra pomozr aby mu jídlo nespadlo :s: :s: :s:

In reply to by mimilinko

Ahooj Peti :a: , děkuju za pochvalu ikonky..však já jsem myšlenkama na statku téměř denně :///:
Na jakou jogu jsi chodila Ty ?? Tady v Pardubicích se cvičí na spoustě míst, ale bylo těžké, skloubit ty hodiny s kroužkama dětí a s hlídáním pro Aduš, nakonec jsem zkusila Ashtanga Vinyassa Jogu a teda mazec :s: až když to měla zarezervované, tak jsem zjistila, že je to odnož jogy pro fyzicky zdatné jedince....ha ha :s: :s: :s: , to já opravdu nejsem :s: ale nakonec to zase až tak hrozný nebylo ( v porovnání s tím, co jsem viděla na youtube... :s: ), ale bude to teda běh na dlouho trať, naučit se všechny pozice...Teď v pátek půjdu na power jogu a uvidim co mě bude vyhovovat víc ;)
Taky se měj moc pěkně :k:

In reply to by Phoebe

Je super, ze jsi zacala neco delat, ja se ktomu taky stale dokopavam.. O prazdninach jsem cvicila doma tu JIll a dobry, ale ted zase nic a kynu a kynu.. Ale uz si taky hledam, kam bych mohla zacit chodit.. Aduska je sikulka, my mame plinky i na dopo spani, pac stejne jako u janci pode mnou, oli ma rad polevky, pak pije jeste pred dopo spanim mlicko a pred vecernim spanim taky a to je plena vzdycky uuuplne plna..nevim, jak se toho mlicka zbavime, je uplny zavislak.. Kdyz ho nema, rve rve a neusne.. Dudak vymenil za mlicko.. Zviratka take vyrabime, jeste mam v planu nasbirat listy, jerabiny atd. a nalepit to na papir.. Uvidime, zda to oliho bude bavit, mozna tak 2 minuty, ale maminka se zabavi :-).. Luci, doufam, ze zdravotni problem neni moc vazny, papa

In reply to by slunicko..

Ahoj Jani :///: však my máme plínku taky i na dopo spaní ;) to mě nějak uniklo :? , podle jaké Jill jsi cvičila? Mohli bysme vymyslet nějaké to setkáníčko až budeš v Hradci, coo :///: ??

In reply to by Phoebe

je super,že děláš něco pro sebe - i já jsem se zase dokopala k pohybu,byla jsem chůzo-běhat a zase cvičím Jill,chtěla bych sundat pár kil,abych se nemusela na dovolené stydět za to jak vypadám :?
Aduška je šikulka,zvládá to pěkně a že má plenu na spaní? No vždyť je čas. Matěj si zapomíná říkat,že chce čůrat,dost často se stane že už má mokré slipíky a tepláky,takže ho zase musím víc hlídat a častěji mu čůrání připomínat.Jinak má plenu i na polední spaní-miluje polévky,sní celou misku a to je potom plena mokrá.No a večer má před spaním mlíčko,takže je to stejné.
Kaštánky taky sbíráme,ale používáme je jako náklad do valníku za traktor :s: ,na zvířátka ještě nedošlo.
Doufám,že nemáš velký zdravotní problém,držím palce ať je zase dobře.
Hezký večer,Jana

In reply to by Jolajka

Ahoj Jani :a: já bych za nějaké to shozené kilo byla taky vděčná :///: ty letní grilovačky a pivečka jsou u mě docela znát :s: Jsem ráda, že jsem se konečně dokopala k tomu, abych si sobecky párkrát v týdnu ukrojila nějaký čas jen pro sebe :)
Jani my máme plínku také i na to polední spaní ;) Naše Aduš si zapomíná říkat, když je mezi dětma, to musím připomínat často :) Já o tom mém zdravotním problému napíšu na emimino.
Moc Tě zdravím :€s€:

In reply to by Phoebe

Ahoj jogu chci taky zkusit, ale ještě jsem se nedokopala. Adélka je šikulka. A noc to nevadí, že má plenu. Daneček jí má taky na noční spaní. Ještě na to nevyspěl. Jinak přes den je zlatej a už se vůbec nepočůrá tuky tuk. Kakání je ještě občas na hraně. Ale nehrotím.
:a:

In reply to by Aimy

Ahoj Marti, přesně tak - nehrotit :) mě je jasné, že u nás to s tím kakáním bude ještě na dlouho, ale já jsem ráda, že zvládáme to čůrání :) Já jsem se na tu jogu chystala taky šíleně dlouho ale už se mě dost začaly ozývat záda(mám velkou skoliozu), tak bylo potřeba začít něco dělat ;)

In reply to by Phoebe

Luci, to je moc fajn, že si najdeš čas i pro sebe, známá cvičí taky jogu a je s tím moc spokojená :-) Je to prý hodně přínosné hlavně na psychiku.
My máme na spaní ještě taky plínku, někdy ji počůrá i pokadí a někdy nic.
Jinak nám dnes nastal první den návštěvy baby studia - Pavlínka tam byla od 9 - 15:00 Paní ji tam moc chválila, jak byla prý hodná :one: Neměla jsem ani obavu, že by plakala, že je v cizím prostředí, ale spíš jsem se bála, aby se nevztekala. Tak snad to tak bude i nadále.
A ta zdravotní stránka...snad nemáš nic vážnějšího. Představ si, že já byla cca před 3. týdny na vyřezání znamének - jedno bylo takové podrážděné, ale testy z histologie nakonec byly v pořádku. No ale když se mě ten chirurg podíval na pupík, tak mi řekl že mám pupeční kýlu! Od dítěte mám trochu vylezlý pupík, je fakt že po porodu se to udělalo ještě víc, ale prý si to mám rozmyslet a jít s tím na operaci, čím dřív, tím líp! Takže po tom co jsem si přečetla na netu o pupeční kýle - rozhodla jsem se a 29.10. nastupuju, mám docela obavu, bude to pod celkovou narkozou - to bude pro mně úplně poprvé :€z€:

In reply to by Michaela

Ahoj Míšo :€s€: To je super, že to Pavlínka tak pěkně zvládla, šikulka :qu:!! Několik mých kamarádek má teď od září děti ve státních školkách a docela mě překvapuje, když to tak s nima rozebírám, jak si ty učitelky stěžují (hned od prvních dnů)- prý každý den něco..jednou že si děti neuklidily hračky, jindy, že neumí pořádně jíst příborem..no nevím, přijde mi to takový zbytečný,po tak krátké době..učitelky by měli být rády, že tam ty děti nepláčou...dost mě to zaráží i proto, že ty Adélky kamarády opravdu znám a vím, že to jsou šikovný děti a né nijak zostalý..ale je fakt, že ty snížnosti jsou prý od těch starších učitelek..Já když jsem měla Fílu ve školce, tak podobné věci nikdo neřešil, učitelky upozorňovaly pouze na to, když tom nejmenším oddělení někdo někomu ubližoval..
To je dobře, že si tu kýlu necháš vyoperovat, já už jí mám taky operovanou a narkozy se neboj, já už jí měla v životě 7x :s: :00: S těmi znamýnky je to skvělé, že Ti ty výsledky vyšly dobře :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tchyne ma taky nejaky, ale neporadimjaky..ale myslim, ze taky z lidlu, pac tam tyto veci docela nakupuju..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Míšo, my máme z lidlu a jsem nadmíru spokojená .. koukám, že ho teď nemají v nabídce, ale je tam celkem často, tak pokud to nechvátá, až tam bude, napíšu!

In reply to by mimilinko

No nespěchá, já jen když jsem se podívala na naše některé prádlo, tak by to chtělo, no pokud to budou mít v letáku tak se to snad dovím taky, letáky Lidlu nam chodí pravidelně.Jestli jsi nad míru spokojená, tak to určitě zkusím - jedna maminka mi napsala, že stál jen 60 Kč :D

Ahoj holky, dlouho jsem tu nic nenapsala. Vždycky jsem stihla přečíst, ale už jsem neměla sílu odepisovat. Už se to časově snad srovná. Měla jsem odně práce a pak dovolená.
Koukala jsem, že jste si sraz užily.
:a:

Holky, nevíte co je s Peťou, že sem nechodí? Kde jí je konec? Fakt by mě zajímalo, kde se fláká, ale třeba má jen rozbitý PC nebo internet :? Vždyť tu byla pořád...

In reply to by Zdenda3

jsem v šoku !! to byl nějak akutní císař nebo už byl čas? - uplně jsem přehlédla, že by sem Ivanka psala datum, kdy to přijde !! každopádně ale moc moc moc gratulujeme, Domi má nádherné míry a už se moc těším až nám ho Ivča ukáže !! :h:

In reply to by Zdenda3

Ivanko, obrovská gratulace i ode mne, pracující matky. Ať je Dominiček dalším sluníčkem v rodině. Přejeme kupu zdraví a to ostatní dobré přijde jistě samo. Pevné nervy a stále úsměv na tváři :-). Opatrujte se, všichni. Pa.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka