Ahoooooooj

15.04.2010

Všechny zdravím a všem moooooc děkuji za podporu. Jste úžasné :h:
Včera to byla divočina. Jeli jsme vlastně jen do rizikové poradny a jak to dopadlo :(
Přijeli jsme 8:45...v 9:30 ctg..v pořádku...pak čekárna asi do 11:15...a pak vyřčen ortel...hrdlo jen 7 mm, přitom včera bylo 23 mm. Občas mě jen zabolelo v bocích, jako bych měla natažený sval. Okamžitě hospitalizace...vyšetření v porodce - fakt divný pocit :00: Kapačky antibiotik, to už mám za sebou. Kortikoidy už mám taky obě dávky v sobě :one: Pořád beru magnézko jako před tím + oblbováky, ale to je super...hezky po nich spím :s: . 3x denně poslech srdíčka...to je krása ;)
Ale co je nejhorší, že nesmím ani na wc...vše musím dělat v posteli :€z€: ta mísa je za trest :€{€: a umýt se v posteli je taky děs :#o:
Jinak mě nic nebolí až na tu ruku pro kapačky...asi brzy upadne, jim jí tady nechám :€):
Fakt se cítím o dost lépe, ale včera jsem se klepala jako ratlík. Nepřeji to nikomu zažít. Vypadalo to, že fakt budu hned z fleku rodit. Nejdřív chtěli čekat na výsledky krve, ale pak přišel dr. a že se na nic nebude čekat a musí mi vše napíchat...to se mi tak začaly klepat nohy, ale nebrečela jsem. Řekla jsem si ,že to by bylo tak to poslední, co bych potřebovala. Jestli vydržíme, tak tu budu do 34tt. 7 týdnů...to uteče ne? Ha ha ha, ale jo, uteče. Asi příští středu bude další přeměření hrdla, jestli teda do té doby neporodím. Personál je tu úžasný a jídla hafo. Asi chtějí, abysme pořádně narostli. Fakt je to obžérství.
Spolubydlící taky super akorát že už je o měsíc napřed, ale i tak je to brzy a taky má strach.
Manžel se z toho prvotního šoku taky už dostal...šel to zapít...ale i tak trpí, to je jasný. Má to ke mně 60 km a chce sem furt jezdit, tak jsem mu to zatrhla. To fakt nejde. To by bylo peněz. Byl tu včera, dnes a zítra už mám zákaz...o víkendu jde do práce, takže zase v pondělí. Dneska mi přivezl samý dobrůtky. Zlatíčko.
Holky, ještě jednou děkuji za podporu, hodně to pro mě znamená. Děkuji hlavně za smsky. Mějte se krásně a pohlaďte bříška. Jo a já jsem zářný příklad toho, že odpočinek na zkracování hrdla nepůsobí...dělá si prostě co chce.
Pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky