Hlášení č.4, 14dní po IUI

11.03.2010

AHojky holky moje :a:
přeju Vám dobré ráno, i když pro mě dobré NENI :^O^: :^O^: :^O^:
CO vám budu povídat, nemám ani náladu neco psat...ranní TT pouze / :^O^: :^O^: :^O^: :^O^: :^O^:
Ach joooo ja se nikdy nedockam...pridam si jak diot, plasim t dva dny predem a v den testovani nic :^O^: :^O^:
Nic sem si nevsugerovala, priznaky byly a jsou takove ale proc jen / ????? :|€|: :|€|: :|€|:
Nevěřím tomu,že v pondělí výsledky z krve budou pozitivní!!!! :n: :^O^:
Už me tohle nebaví, mam doma jeste puregon na 1 IUI, zkusim posledni IUI a pak na to SERU ! ! !
Zadny IVF, nic. Nemam uz na to sílu,naládu, proste nic ... :^O^: :^O^: :^O^:
Byla jsem pplná naděje a akorát si semnou hraje moje tělo na slepou bábu nebo ja nevim ... meřila jsem oba testy u sebe a v tu stredu tam vazne byla, že by pregnyl???? :#o: :#o: :#o:
Moc vám dekuju za držení pěstiček,ale kdyby tam :cc): bylo, tak uz se mi dneska ukažou!!!
Děkuju Vám kočeny moje, zase to bylo zbytečný .... :^O^:
Hezký den holky, a holkam po IUI a po normalnim :*O*: preju // :w: :w: :w: Ja dneska ten hezký den nemám, akorát sem naštvaná a plná beznaděje.... :^O^:

PS: Holky, dostala jste některá ms i přes stále užívání ultrogestanu???? :#o:

Doprdele už!!!! Promiň, tak jsem čekala dvě čárky. Verunko a jak jseš na tom jinak, špiníš nebo tak? Že by to byl fakt pregnyl, to přece není možný?!? Každopádně pokud ještě není ms, tak ještě můžeme věřit. Já jsem měla ty čárky ze začátku taky silnější, slabší a furt dokola. Třeba to byl pregnyl a na 2 čárky je ještě brzo, někomu to trvá dýl. Vím že je to hrozně na nervy, ale ještě nedělej závěry a drž se!!! Pořád držím palečky!!! :) :k: :)

In reply to by sucham

market dekuju. vim, ze musim ted cekat uz jen na krev ale vsechny tu meli // uz den pred ms ... a ja proste nic. nikdy nic :( nešpinim,vubec nic. dr rikala ze ms prijde i pres ultrogestan mam ho brat furt. ja ho vzdy brala a pak vysadila a do 3dnu byla ms.

Ahojky nehazej flintu do zita dokud nemas krevni testy..ty priznaky co jsem cetla tak jsi si opravdu nevymyslela mela jsem to same ale vis z ceho z Utrogestanu..budu drzet palce snad se mimisek jen schovava ;-) a jestli ne tak podruhe to vyjde ;-)

In reply to by VeronikaV86

Ted ctu ze tam mas duchy na testu..tak treba ..ja vcera dostala MS takze 28 mesic snazeni od nedele me cekaji injekce Fostimonu a budu doufat ze to k necemu bude (ted nebyla OVU) abysme mohli na IUI..jsi moje nadeje ze to vyjde napoprve (dr rikal ze prvni pokus vyjde 20 % zen) tak snad me nezklames ;-)

to mě moc mrzí :(. Ale třeba se objeví // později. Dokud nedošla :spid: , tak snad ještě není nic ztraceno. Budu Ti moc a moc držet pěsti :k: . Je blbý psát, že vím, jak Ti je, na IUI jsem nebyla, ale taky mi bylo kolikrát hrozně, ale ono se jednou zadařit musí a možná to bude až budeš nejmíň čekat. Udělej si dneska něčím radost a nech se od miláčka rozmazlovat :k: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka