Výsledek z dnešní rehabilitace + stěhování z Prahy je za dveřmi

09.02.2010

Ahojky holky, tak jsme se právě vrátili z rehabilitace. Poslala nás tam pediatrička, protože Sebíček se ještě sám nepřetočí a už je mu přes 7m. No, doktorka ho zkoukla a řekla, že je pohybově opožděný, ale jinak zdravý!!!! (to jsem slyšela ani nevíte jak ráda) Poradila nám cvik, jak to natrénovat a v pátek nás objednala u kolegyně, která nám ukáže Vojtovku. :( Cvičit budem 4x denně a podrobnosti až v ten pátek.
Jinak se mě pak ptala, jestli jsme malého nedávali do lehátka, tak jsem jí řekla, že jo. A ona, ŽE TO JE PRÁVĚ ONO! :? Prej, že jak seděl v tom lehátku, tak se mu neseply ty správné svaly ve správný čas (nebo co to povídala). No prostě, že jsme prošvihli ten správný okamžik, kdy se mu podaří přetočit přirozeným vývojem, tak ho to teď musíme naučit. Chápu, kdybych ho tam měla celej den, ale já ho tam dávala fakt jen na chvilku. Jinak je furt na zemi. Navíc Sebča byl dost uřvanej a tohle ho uklidňovalo, tak jsem si hold musela občas taky odpočinout. A pak prý jestli jsme mu nedávali široké balení, že to je taky špatně. Prý když je na kyčlích nález, tak se hold nedá nic dělat, ale preventivně prý neee. No, my dávali dle rad Dr. 3 měsíce. Takže je to vlastně celý moje chyba.
No a abyste taky věděli, co je u nás nového. Tak o víkendu jsme se byli podívat na byt v Kadani. Konečně jsme našli nějaký pěkně zrekonstruovaný, takže jsme na něj kývli a tady v pražském bytě už jsme dali výpověď. :r: Takže stěhování do neznáma může začít. Vůbec si to zatim nedokážu představit, jak tam budu fungovat. Navíc se bojim, že Michal bude furt někde s kámošema (je to totiž jeho rodiště). A co bude pro mě nejhorší - pocit že mám tchýni a tchána furt za zádama a budou moct kdykoliv přijít. Jooo, jsem na to zvědavá.
A teď si jdu přečíst, co je nového u vás, dokud Sebíček spinká. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky