JSEM DOMA Z NEMOCNICE..................HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

02.01.2010

Krásné dopoledne přeju všem :),
tak už jsem doma ve své postýlce a z nemocnice mě pan Dr. pustil s tím, že to vypadá dobře, těhotenství je tam kde má být :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: .
Noc na včerejšek jsem strávila s miláčkem doma (dostala jsem v nemocnici propustku), tak jsem se prolévala bylinkovým čajem pro těhotné a doufala, že to pomůže HCG, aby se rychleji zvedalo. Dnešní noc jsem toho moc nenaspala a ráno, když mi sestřička nabrala krev, tak najednou ze mne všechno spadlo a vnitřně jsem cítila, že to bude dobrý. Holky a jeeeeeeeeeeeee :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: , ve čtvrtek HCG 688 a dnes 1436, takže krása, přesně tak jak to má být :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: . Pak následoval UTZ, kde mi pan Dr. řekl, že gestační váček má 4 mm, což je o 2 více než ve čtvrtek, že tam je krásný žloutkový váček a kolem gestačního váčku že je bílé kolečko (to prý má být, když tam není, tak se jedná o pseudogestační váček) a pustil mě domů s tím, že přijdu v pátek na kontrolu, jak rosteme :\x: :qu: :\x: :qu: :qu: . Řekl, že tomu po úterku nevěřil, ale že jsem opravdu těhotná a váček je tam, kde má být :\x: :qu: :\x: , že pokud nebudou nějaké genetické problémy, tak by mělo být vše bez problémů. Takže teď budu už jen čekat na :h: .
Všem vám moc děkuji za podporu a pořádnou dávku optimismu, kterou jsem opravdu potřebovala. Jsem ráda, že vás mám a mám vás ráda :h: :k: .

PS: Snažilky, nevzdávejte to!!!!!!! Určitě není pravda, že nesmíte na :cc): myslet a ono pak přijde. Já myslela celou dobu, celých 16 měsíců a i ten poslední, testila jsem dokonce 2 dny před MS a byly tam // :\x: . Ale je fakt, že jsem myslela pozitivněji než dřív, řekla jsem si, že buď to vyjde přirozeně a nebo nám pomůžou v Pronatalu, ale že jednoho krásného dne budu těhulka a pak maminka. A zázraky se fakt dějí, jsem těhulka :\x: . Takže snažilky, nevzdávejte to, VĚŘTE, že se miminka dočkáte a SNAŽENÍ ZDAR!!!!! určitě se brzo dočkáte. A vím, že se opakuji, ale nám určitě pomohl přípravek MACA, který jsme baštili s miláčkem necelé 2 měsíce.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka