Včerejší návštěva...?!

13.12.2009

Holky, včera u nás byla tchýně se švárou a jeho ženou. Oni se brali ted v srpnu-po roční známosti. Oni v září zjistili, že čekají mimi, podle týdnů už byla těhu na svatbě...trošku si "tam dali do nosu."
Ona už měla takový divný řeči, kdž jsme mi řekli, že čekáme...
Švára úplně nadšený z miminka, ale ona ne... Když jsem se nedávno ptala Radka-šváry, tak říkal, že už je to dobrý. Tchýně mi říkala, že je jí divný, že já jsem se pořád o všechno zajímala (jak je mimi velký, co jíst a co ne apod) a hledala jsem různý věci na netu a ona ne-nezajímá jí to!
Holky, oni přijeli i se psem-mě nevadí taky ob týden máme psa, ale bez zeptání? A vezmou ho do domácnosti, kde je kočka a malý mimčo???
No,nic, švára v pohodě, tchýně v pohodě, jen ONA sedla si na prdel nic nechtěla, nemluvila, tvářila se jako p*ča a jen se mazlila s jejich psem na klíně. A to dělala celou dobu-ani koupelnu nám nepochválila, vlasně ani nevím, jestli se tam byla podívat.
Když jsem se zeptala, jaký mají kočárek, tak Radek chtěl s tím názvem pomoc od ní a ona na něk štěkla, že přece není, že je jí to jedno. Dorazila mě tím, že když švára zavedl řeč an to, že budou mít holčičku, tak ona řekla, že to musí být holka, jinak by to šlo bo babyboxu!!! Holky, já nad tím pořád přemýšlím, a chce se mi normíálně brečet!
Další věc-na mateřskou jde Ráda. Na rovinu jsem mu řekla, že to nezvládne. On mi řekl, že má přece babičky (jo, tak takhle to bude). No, nám je jasný, že si dá brko a pohoda dlouhej kouř...
Holky, já na to pořád myslím, a mám z toho takovej splín... Je mi vážně smutno, toho miminka je mi taaak líto!!!
Je to dlouhý, vím, ale já to musela někomu říct, i když to samozdřejmě probírám i s manželem, ale ten je ted v práci.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka