Klub Květnových Maminek a Miminek - KKMM nebo KM

10.07.2009

ahoj holky,
snad mi ledňandy prominou, že jsem si z nich vzala příklad a inspiraci, a tímto založila KKMM / KM - klub květnových maminek a miminek, abychom se poznaly široko daleko v tématech :)
takže piště piště, pod hlavičkou KKMM nebo KM
hezký den
reina

a teď jak se kdo jmenuje, ať v tom není bordel:
Amartinkka - Martina (4.5.09 Dominička)
Andrejka... - Andrea
Bábovka - Pavla
BARYNKA - Ája (12.5. Terezka)
Danila - Daniela (19.5.2009 Johanka)
Dejmalka - Andrea
dvojcatka - Verča
emdub - Ema (6.5. Petřík)
Fabinka - Lucka
ifka123 - Ivana http://ifka-a-dusan.rajce.idnes.cz/
Ivulka.p - Ivana
Janicka78 - Jana
Janosefa - Jana
JBos - Jana
jiti23 - Jitka (Andrejka)
kalusova - Jana
Karluša - Kája (23.4.09 Dominiček, 14.6.05 Bára) http://picasaweb.google.com/kajula2
konvička - ???
Lenciak - Lenka
lola11 - Martina
lucyas - Lucka
lulucrue - Petra
madamecrazy - Klára
Mag28 - Magda http://mag28.rajce.idnes.cz/
magda15 - Marie
mamuška - Lucie (4.5.2009 Šarlotka)
Martina-Milan - Martina (Máťa)
Martina.K - Martina (Adámek)
Michalaaa - Michalka (Terezka) http://terezasyrova.galerie.cz/
mína007 - Miluše (18.5.09 Pavlíček)
Mishuge - Míša
Moncisek - ??? (17.5.2009 Honzík)
Nesquicek - Pavlína
nikaas - Monika (10.3.09 Kačenka) http://nikaas.rajce.idnes.cz/
Pavla.V - Pavla (Nikolka 26.5.2009, Daneček 2.4.2006) http://pavlav.rajce.idnes.cz/
pet.name - Markéta
reina - Irena (1.6.09 Lindulka) http://reina.rajce.idnes.cz/Linda/
renysa - Kateřina
steepanka -Štěpánka
sýkorka - Jana
Verusle - Verča
weunka - Verča

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by mamuška

ahojky dávej si bacha mě chodily maily byl to uniceff chtěli údaje banky atd..tak jsem psala přímo na unicef a odepsali že to nebylo od nich takže se někdo za ně vydával tak jsem jim přeposílala maily..oni mají jen jedno f.

Holky chtěla bych na Vánoce přispět na nějakou charitu pro dětičky..ale nevím na kterou..Nevíte o nějaké kde se ty peníze k dětem opravdu dostanou??

Tak sem zase nasr*** :r: Malej usnul před desátou a po půl hodině mi ho vzbudili ty zmetci nahoře dupáním a když sem tam šla, tak mladá na mě byla ještě drškatá, že mě prej malej řve ve dvě ráno :O

Holky jak dlouho býváte s prckama venku, když mrzne?? Když jsem byla dnes s šarlotkou venku, tak po půl hodině začla plakat a musela jsem s ní domů..jen co poznala dveře od baráku, tak byla vysmátá jak sluníčko..

In reply to by mamuška

My chodíme s Honzíkem jen odpoledne a tak na hodinku,ale taky záleží jak dlouho mi spí poobědě v postýlce.Když nechce spát v postýlce,tak jsme venku i dvě hodiny.Ale úplně to stačí v téhle zimě.Jemu je sice ve fusáčku teplo,ale kdo má s nima venku mrznout :s:

In reply to by mamuška

Adámkovi to tedy vubec neva my jsme většinou hodku nekdy i dýl on většinou usne a pak když jsme už skoro doma tak se vzbudí.Akorát tedy mě se do té kosy moc nechce jemu je teplíčko,ale já jsme zimuhřivá :00:

In reply to by Mag28

No my jdem po svátkách s chlapem od sebe...nikdy to u nás nebyla velká láska,ale otěhotněla jsem,tak jsem to zkusili spolu být dál,ale není to ono. Nechci o něm mluvit škaredě,je to otec moji dcerky,ale my se nemilujeme. A pořád si nějak říkám,že přeci ještě můžu být štastná a zažít pořádnou lásku a touho být s partnerem,vážit si ho, vzhlížet k němu,věřit mu atd...to vše ted nemám :n: :( :n:

In reply to by Monička.Brno-střed

Tak to mě moc mrzí :? ,ale je pravda,že roky utíkají a proč udržovat vztah,v kterém nejste štastni,moje mamka takto žila statkem 15let a tet na stáří se rozvedli :? Ale Moni vypadali jste spolu spokojeně,hm zání klame....Však si kočka a šikulka a njakého šikovného chlapíka určo najdeš,takového který bude milovat vás obě :h: :h:

In reply to by Monička.Brno-střed

opustit chlapa, který má rád mě, mé dítě, jen proto že čekám nějakou velkou lásku...Nic takového neexistuje, to je výmysl spisovatelek dívčích románů. vztah je především o přátelství, velké lásky končí vždy jen a jen zklamáním, v okamžiku kdy zjistíš, že je to normální chlap se spoustou chyb. Já do svého manžela ani na začátku vztahu nebyla bláznivě zamilovaná, ale postupem času jsem si uvědomila, že je skvělej a že s ním chci své děti vychovávat a že ho teda asi miluju. Má spoustu chyb, jako ale každej chlap . Důvod proč odejít, pro mě je domácí násilí (i psychické samozřejmě), chlast, drogy, automaty, nemakačenko, co utrácí moje peníze a sám dělat nebude, nevěra (jeden úlet bych asi odpustila). Prostě takové důvody, kdy si ženská řekne, že jí bude líp samotné než tohle. Protože vidina je vidina. Pokud teda už nemáš někoho vyhlídnutého, to pak ano, ale já bych za žádnýho meďoura toho kamaráda, se kterým si budu mít vždy co říct a který miluje naši dceru, nevyměnila. Jedno bláznivé zamilování jsem si kdysi zažila, velká slepá láska od které jsem odešla samá modřina. Aby sis nenaběhla.

In reply to by Dejmalka

hele pokud ta ženská není štastná a chlap ji má sice rád,ale není mezi nimi láska tak to dohromady nejde,moje mamka takto žila smým druhým tátem 15 let.našla si ho spíš kvuli nám aby byl dobrým otcem a vyl hodnej a všechno přišlo pak u mamky později,zamilovala se pak,ale jakmile jsme začli odrustat vše vyprchalo ayla štastná a zustala sním 15let kvuli nám a kvuli tomu,že ji měl rád a jak to doPADLO TET NA STÁŘÍ SE ROZVEDLY...Tak,žwe pokud není jeden štastnej tak ten vztah nemá cenu :? Muj druhý táta je užasnej vychoval nás a prostě ho beru jako svýho i on nás a to,že to mezi našima nevyšlo nám nevadí stále se k sobě chovají hezky a mají se rádi jen spolu nebyli štastni tak bydlý každý sám a svým životem....tak asi tak ;)

In reply to by Dejmalka

Ahoj Dejmalko :) Nevím, jak Ty ale já můžu říct, že sem lásku zažila a prožívám jí každý den a tím nejkrásnějším důkazem naší lásky je naše malé velké štěstíčko! ;) Nemysli si, nejsme spolu chvilku, za pár dní to bude devět let... A pořád ho miluju, nemůžu tvrdit, že je v tom ta velká "síla" jako na začátku, spíš je ten vztah už o ničem jiném než o držení se záruku a vášnivém líbání... :s: Dneska už je to spíš o té pomoci, pochopení, ale hlavně o té radosti z našeho společného života, co nám přinesl... :) Myslím si, že je to tím, že sme byli vždycky hlavně přátelé a uměli spolu ovšem mluvit! Ale přátelství se s láskou nevylučuje... :)

In reply to by Dejmalka

Jé,vůbec do toho nevidíš a já tady nemíním házet na Michala špínu.....nemám to ráda,jednou jsem s ním žila,tak se mi nelíbí o něm tady něco psát....Já vím co dělám ;) věř mi :girl:
A myslím si,že do vztahu láska, tolerance,důvěra,respekt,spolehlivost,vášeň atd...patříí!! Já nebudu s chlapem jen proto,že miluje svoje dítě,ale mne ne..... :girl:

In reply to by Jiti23

:s: no já za těch 9let zjistila,že bez tak ti chlapi jsou všichni stejní :///: :///: ten muj je hodnej,ale hodně věcí jsem si musela předělat a že to dalo fušku :00: ,ale ještě to není ono :///: :///: Ono to je hlavně o toleranci a porozumnění a taky lásce :) :h: :h: ale chechtáky by se taky šikly :///: :///:

In reply to by Mag28

Jste spolu 9 let,i to je hezký... Teď ty vztahy co jsou fakt nechápu. Pořád se někdo rozchází a rozvádí. Neni to to,co bylo kdysi dááávno. Byly asi jiný hodnoty a lidi si sebe víc vážili nebo já nevim čím to...ale teď.. Já bych o tom mohla vyprávět. :00: Jsem s malou sama,ale má to i plusy.. A ani mi to už nevadí. Co mám malou tak vim,že dát lásku miminku je 100krát krásnější než jí dát chlapovi,kterej se na všechno pak stejně vykašle. Ale jednou bych se stejně chtěla vdát,ale to si ještě počkám :C]]: :dance:

In reply to by Jiti23

No my se znaly jen měsíc a přišla jsem do jináče :cc): :///: a pak ve 4.měs se vzaly nu a příští rok budem slavit 10let výročí :\r/ :h: Ale máš pravdu někdy je lepší být sama a dávat vše svému dítěty než se trápit a nervovat...vidím to u segry rozvedla se po roce manželství měla dvojčátka sním kluky a pak zase narazila na trotla,kterej jen chlastá a nemaká :? a sním má 2letýho kluka,ona snad ty blbce přitahuje či,co,nebo bych spíš řekla,že si neumí dupnout a pak se kní chovají jak k hadru,tet jsou vánoce a opět řeší kam jít ,ten její ji vyhazuje a sere na ni i děcka fakt hruza občas si říkám,že jsem to i dobře lapla :///: i když není dokonalej,ale je fajn a snaží se :h: A neboj ono je lepší vyčkat a ten pravej,kterej si tě bude vážit a milovat vás obě :h: ;) na vás určo někde čeká

In reply to by Mag28

Ach jo..tak to má tvoje sestra taky pěkný trápeníčko.. :( Pořád si řikám,že na tom ještě nejsem tak špatně.. Mě nechal hned a je to lepší,než kdyby mě nechal v tu dobu,co by z toho už měla malá rozum a pak by se trápila i ona. Takhle je to fajn. Těhotenství jsem si probrečela,pár dní po porodu taky,ale ten můj andílek mě z toho dostal... Jinak ale s nim se bavim normálně,vycházíme spolu tak že taky pohoda. :dance: A malou si užívám sama. Jo,snad někde ten hodnej taťka je a ukáže se. :qu:
Ale chudák tvoje ségra...mít tři děti a s chlapem tady to... To je opravdu smůla. :( Já nevim co to teď s těma chlapama je. :spid:

In reply to by Jiti23

No je mě ji taky líto,ale občas ji říkám že si za to muže sama,všechno dovolí a pak je neštastná :? Nejhorší je že už ty starší kluci 6let začli tomu jejímu příteli říkat táto po třech letech a on ten hnup zas tohle :00: jenže má blbé,že opravdu nemá kam jít,moje máti se rozvedla akaždý šel do podnájmu,tak,že se neáme nikdo kam vrátit...nu já bych vyšachovala svýho z baráku :///: ale je to smutný a právě tet řeší,podnájem,ale ví,že z mateřské neutáhne a ještě ten první ji neplatí ani aloše,nu lehké to nemá :00: Bud ráda,že to dopadlo u tebe takto sice si neměla štastné těhu,ale zas máš klídeček ;)

In reply to by Mag28

Však já jsem byla taky hloupá. Radši jsem držea hubu,než abych si dupla a řekla-bude to tak.. Ale tak zase jsem se ponaučila a víckrát tak hloupá už nebudu.
No tak to má ségra hodně těžký. Tři děti,a jen mateřskou a když ten chlap neplatí... Tak ať to vyřeší přez soud. Toho se taky bojim,abych neměla další mimi a chlap mě zase nenechal. :00: to by mě už asi kleplo

In reply to by Jiti23

No chybami se člověk učí snad se už segra taky poučí :00: No stěmi soudy je to hruza on segřě nelatí třeba i 4.měs počká si až mu to najede na 12tis a pak zaplatí polovic a nemuže zase segra nic :n: No Jiti když to nevyjde co naděláš :? je to hrozný taky si to nedovedu představit,ale zas je lepší zustat sama než se nervovat ;)

In reply to by Mag28

Jo to je pravda a to moje zlatíčko mi to všechno vynahradí. No já jsem šťastná. :\x:
Nejhorší je,když chlap dělá všechno naschvál. Jako když jí dlouho neplatí a pak jí dá jen půlku... To je o nervy. Šílený,pořád nad vším přemýšlet a řikat si co budu dělat a jak to dopadne a proč se to vůbec stalo...to se člověk pak ani nemůže vyspat,jak to všechno vrtá hlavou. Mě jediný co mrzelo bylo,že nebudem taková ta celá rodinka....teď mi to je ale jedno. Na štěstí mám rodiče,kteří jsou z vnučky nadšený a milujou jí tak jak já. Tak že super! No a dost! Končim na téma-CHLAPI :C]]: Bych se tady musela rozčílit :-g( :s:

In reply to by Mag28

magdi, teprve po 20. prosinci to jde znova k soudci, který rozhodne, jestli zadá kanceláři ještě něco zjistit / zajistit, nebo jestli už bude konečně nařízeno jednání... haluz, co? jsem taky nakrknutá, myslela jsem že na vánoce už bude mít malá moje příjmení, a furt nic... sejří mě to, extrémně!!!
ale aspoň jsem dneska trošku "ježila", jukni od téhle fotky dál: http://reina.rajce.idnes.cz/Linda/#lindik_007.jpg plus teda ještě něco mám doma i z dřívějška...

http://ReinaZoo.mondozoo.com

In reply to by reina

Teda to je děs segra byla rozvedená do roka ;) krásný fotečky a dárečky :qu: my dnes nakupovali Tomíkovi lego a koupily dvě sestavy a knížku a hned 1300kč v čudu :///: ale měli velké slevyv Pompu :one: Jinak pro adámka zas nešílím mám toho dost a užijem si nakupování příští rok :\x:

In reply to by nikaas

Jednou to přijde, neboj..Ten můj mě po 1 měsíci co jsme se znali požádal v kleče s prstýnkem a pugetem růží o ruku!!A když jsme spolu byli 3 měsíce, tak jsem zjistila, že čekáme mimi :h: Snad nám to vydrží.. :|-|:

In reply to by mamuška

Jéé,to je tak hezký!! :one: A romantický.. Zdá se mi že se teď chlapi nechtěji moc ženit. A tak celkově to je všechno na prd,tak že když čtu co si napsala tak mi to příjde jak z pohádky. Musíš být určitě šťastná...

Musím si postěžovat. Ten můj chlap byl nemocnej a já to od něj chytla. Bolí mě hrozně v krku že ani polikat nemůžu. Snažím se furt pít čajdu ale to hrozně bolí!!! Včera jsem měla i zvýšenou tepltu. Dnes zatim nic. Malá včera taky teplotkovala a dnes nic. Zatím. Jinak má rýmu v očičkách, už odčtvrtka jí kapu do očí i nosu a to jsou boje a řev. Už to má dobré ale pro změnu začla trošičku kašlat. Já chtěla jít k dr jenže babička nemůže hlídat tak s malou fakt nechci do čekárny plné nemocných. Pastilky co můžou i kojící mi přijdou chuťově odporné a k tomu že by měli nějaký účinek si můžu nechat jen zdát. Achjo.
http://nikaas.mondozoo.com

Holky, kolik toho naspí vaši drobečci? Já jsem momentálně skoro na palici. :^O^: Malej spí čím dál tím méně. Dříve spinkal tak od sedmi do sedmi půl osmé ráno, pak tak hoďku dopoledne a hodinku odpoledne. Poslední dny se mu však vůbec nechce spát či usnout, přestože je šíleně unavený, dopoledne to ještě jakž takž jde, ale odpoledne je to umění ho přimět ke spánku a když už konečně usne, tak jen na půl hodinky´. Dnes jsem si už naivně myslela, že se vše zas vrací do normálu, hoďka spánku dopoledně a hoďka odpoledně, ale za to nám večer řádil až do večera do devíti. To jsme doposud zatím ještě neměli. Pak spinkal hodinku a když jsme zahučeli do hajan, tak se probudil s řevem :^O^: :^O^: , byl to hlad!!!! Normálně krmím až kolem třetí ráno... Jsem zvědavá na zítřek :00: Určo bude chrnět do bůh ví kdy a pak se bude opakovat to samé, co poslední dny, ach jo.....

In reply to by Janicka78

Ahojky,
tak Kristiánek usíná kolem 21-22h,vzbudí se kolem 6-6:30 na mlíčko a spí až do 13-14h samozřejmě se mezitím vzbudí na papání ale dám jen flašku a hned usne,potom jdem ven tak kolem 15h usíná v kočárku a spí tak do 18h,vykoupeme napapká se,hrajem si a zase usíná ...ted´ měl dva dny po sobě řvací dopoledne že kolem 10h začal najednou řvát ale zlobí nás zase zoubky.

In reply to by madamecrazy

no právě já jsem ráda že spí už normálně v noci,dřív totiž spinkal přes den a večer si chtěl hrát.tak jak si to tak vezmeš tak on vlastně jenom spí a jí :s: my žijem noční život takže mě to nevadí,kolikrát se mi v noci už nevzbudí a nebo jen jednou kolem 3,dříve se budil min.co 2hodky někdy i dřív.

In reply to by madamecrazy

Teeeda tiše závidím mě malej jde spát v pul sedmé a budí se hodně často bud na čaj nebo na dudlík a pak na jídlo po 6hodkách :00: A přes den už to ení taky jako dřív doma usne tak na 20minutek venku spí i hodku :one:

In reply to by madamecrazy

Klárko, to se máte, no jak jsem již my to měli dá se říct podobně. Nevím jestli se to narušilo častým cestováním a návštěvami. Ale je fakt, že mi Simonek odpoledne nespal třeba vůbec, kolem šestý mi skoro podřimoval na rameni, tak jsem ho rychle převlékla, nakrmila a pak se mi smál do ksichtu, s výrazem ve tváři "tak na mě nevyzraješ" a teď se mi spát nechce. A když přes den nespinká, tak je protivnej jak činže. Nemluvě o tom, že je poslední dny stejně ukňouraný, vyžaduje nesmírnou pozornost, že si člověk nemůže odskočit ani na záchod. Mám pocit, že jsme si na sebe ušili bič. Samozřejmě doufám, že to tak není, ale nic jiného mě teď nenapadá.

In reply to by madamecrazy

Hm tak pod hrazdičkou si malý hrál ve dvou třech měsících, ale jakmile objevil přetáčení na bříško, tak se okamžitě převalí na bříško a pak se odplazí pryč. :°O°: Takže malýho pořád odchytávám, aby se mi nedostal z deky, protože na laminátu se to plazí(pozpátku) jedna báseň a pak mi k tomu olizuje podlahu. :00: :jawdrop:
Dřív to bylo v poho a dnes máme zase ukňouranou :( :^O^:

In reply to by Janicka78

tak muj malej lozí už po celém bytě :00: tak,že už to nějak neřeším dám ho na deku a otočím se a je fuč Máme plovoučku:s: jen musím deně vytírat a dnes jsme byli u mamky a musela jsem si v pokoji pořádně vysát aby malej mohl šmejdit :///:

In reply to by Janicka78

Ty máš takového ráčka :s: Muj se plazí a kombinuje s klekem a jezdí na kolínka a ještě mu nejdou skloubit dohromady ruce a kolena,ale už si hezky z kleku hačne a zas naopak,a když padne tak padá hoodně opatrně :///:

In reply to by Mag28

:one: Tak to je Adámek pěkněj šikulíček, když už se i posadí. Na kolínkách se nám taky moooooc líbí, vždycky na nich péruje zepředu dozadu, vypadá to strašně legračně, jako by prováděl cosi.... a někdy jakoby o kousíček poskočí směrem dopředu a pak sebou plácne. :s:

In reply to by Janicka78

:s: tak to dělá taky péruje jak divej ajá jsme zněj mrtvá tet si většiniu vposteli vyzeze do kleku na mě a jede :///: :///: a taky se snaží hupsat už se těším až poleze,mě tohle t\omča vubec nedělal on se jen plazil jak voják a na čtyři a do sedu šel až chodil :///: chodil sám v 10měs :one: Tak jsem zvědavá jakej bude Adámek

Tak se zas jdu kouknout a chlubit, už jsme taky konečně zubatí. Už jsem myslela, že ani nezačnou růst.
A jak jsem tak četla tady trochu tu diskuzi, tak Irčo pozor, ale doobíjecí baterky jsou určo fajn, my máme na baterky tolik hraček, že jich budeš mít i víc a využiješ.

In reply to by Karluša

Kájo závidíme, my zatím ani zub... POřád jenom slintáme a kousáme o sto šest, ale dásničky vypadají, že do roka nevyleze asi ani jeden... No aspoň nebudeme moci mámu kousat do koziček. ;) protože to si mamča určo nenechá líbit :P

Holky nevíte o nějakých stránkách kde mají takové to malé křesýlko naplněné polystyrénovýma kuličkama??

Ahoj holky. Tak tudy cersta taky asi nevede...dneska jsem jí dala čajdu do toho hrníčku a z něj netahá ale jen si to okusuje. :00: Jinak dneska stávkuje a čaj nechce vůbec. :n:

In reply to by Jiti23

Ahojky Jíťo, mě malej taky z lahve kromě mlíčka nic nechce. Musím podotknout, že stále kojím a občas dostane odstříkané. Vodu nebo ovocnou štávu (protože čaj nepije) mu dávám rovnou ze skleničky, zkrátka se mu ze začátku líbilo být jako dospělák a pít rovnou ze skleničky. Z lahvičky mi toho hromadu vycintá či rozstříká kolem sebe, prastátko jedno :pig: moje malé sladké :c:

In reply to by Janicka78

Ahoj Jani. No já taky ještě kojim. Malej tio pije ze skleničky jo?? :s: ZTak to je kezký. A kolik mu je? Taky 7 měsíců? No prosim tě malá taky...před tim jak toho hodně vypila tak to bumbala moc hezky-asi měla nějákou slabší chvilku nebo já nevim. Teď když jí dám,tak sice taha,ale co vytahá jí hned teče z pusiny ven. :C]]: Je to takovej můj knedlíček malej. Ale já to nevzdávám,pořád jí ten čaj cpu a zkoušim to. :dance: ...ale zatim bez úspěchu

Ahoj holky,čítám tady že tu řešíte pití čajíků.Mě Honzík čajíky moc nechce a už nevím jak to mám do něho dostat :( Za pár dní mu bude 7 měsíců,už jsem jich vystřídala a žádnému moc na chuť nepřišel. Měli jsme heřmánkový, fenyklový, pro spokojené bříško, jablečný s meduňkou, už jsem mu koupila i ten broskový od konce 6.měsíce a taky mu moc nechutná :O Už jsem mu dala i hezký modrý hrníček a nic. Nemáte nějakou radu?? :#o: Vždycky jsem nakouknu a zas běžím,tak aspoň dneska mám trochu času napsat :s:

In reply to by lenca112

Nee,tak samotnou vodu jsem nezkoušela,ale zkusím :) Dneska jsem mu smíchala broskový s jablečnou-meduňkovým a to docela šlo,ale to měl teplejší.To ještě vypije,když to trošku přihřeju,ale když jsme celý den někde pryč,tak v termoobalu to dlouho teplé nevydrží. A abych všude tahala ohřívač,to zase nejsem blázen :s: V létě mi ty čajíky pil úplně krásně,ale teď tomu moc nedá :(

In reply to by Janosefa

To toho vypije ještě hodně oproti Honzíkovi,Honzík tak 30ml za den,proto mě to tak trápí,že moc nepije :r: Ale je zase pravda,že v noci se mi budí na mlíko,to vypije 200ml a přes den tak 300ml mléka.Večer dávám taky kaši a pak ještě když jde spát tak vypije 150ml mléka.Asi mu mlíčko chutná víc než čajík :s: :00:

In reply to by Moncisek

Já ti taky vtomto moc neporadím,my stím problém neměli malej pil krásně od 1.měsíce fenyklovej a ten měl až do 6.měsíce tet jsem mu koupila od sunárku jablíčkovej a ten mu tedy šmakuje až moc hodně :///: jinak zkus třeba nějakou štávičku a naředit vodou třeba bude šmakovat.Tak držím palečky ;)

In reply to by reina

tak my máme sínačka obyč :///: jen mu chrastí hlava a ten je jeho užužlanej a stím se tedy mazlí a hryže ty ručky když už jsou fakt moooc užužlaný tak valí do pračky koupila jsem ho tenkrát v kiku za 60kč :)

In reply to by Jiti23

Jituš tak my máme sice obyč,ale je pravda,že ho u usínání musí muchlat a matlá si sním po obličejíku :) když byl měnší tak to samé dělal s plínkou,ale my máme tedy toho obyč,kdyby měl nějakého svítícího tak by asi jentak neusnul :00:

In reply to by Mag28

:C]]: S těma našema miláčkama je fakt sranda. A jako usne u toho jo? No já jsem zvědavá co to bude. Má to hrát Mozarta a vydávat to nějáký zvířecí zvuky.. :00: Abych s tim pak neusínala já. :~!:

In reply to by Jiti23

:s: no uspává se tím,že toho pejska chytá za ručky a nebo ho muchlá pak ho většinou má hozenej u hlavy :///: dřív usínal sám,tet co mu lezou zuby tak to nehro musím u něj ležet,mám ho u sebe v posteli a pak po chvilce je tuhej tak ho přenesu :00:

In reply to by Mag28

magdi, a neusínali jste svého času držíce za nohu žábu? nebo to byl někdo jiný?
já teda večer na usínání dávám malé taky nějakého plyšáka - drží ho, matlá, a pak je tuhá... akorát ten usínáček ten u toho hraje, takže toho dávám jenom občas, a teď co nehraje, tak to není ono, a jsou "oblíbenější" hračky
jinak jsmě měli i takovéto usínáčky: http://reina.rajce.idnes.cz/Linda/#PB120085.JPG
http://ReinaZoo.mondozoo.com

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka