Klub Květnových Maminek a Miminek - KKMM nebo KM

10.07.2009

ahoj holky,
snad mi ledňandy prominou, že jsem si z nich vzala příklad a inspiraci, a tímto založila KKMM / KM - klub květnových maminek a miminek, abychom se poznaly široko daleko v tématech :)
takže piště piště, pod hlavičkou KKMM nebo KM
hezký den
reina

a teď jak se kdo jmenuje, ať v tom není bordel:
Amartinkka - Martina (4.5.09 Dominička)
Andrejka... - Andrea
Bábovka - Pavla
BARYNKA - Ája (12.5. Terezka)
Danila - Daniela (19.5.2009 Johanka)
Dejmalka - Andrea
dvojcatka - Verča
emdub - Ema (6.5. Petřík)
Fabinka - Lucka
ifka123 - Ivana http://ifka-a-dusan.rajce.idnes.cz/
Ivulka.p - Ivana
Janicka78 - Jana
Janosefa - Jana
JBos - Jana
jiti23 - Jitka (Andrejka)
kalusova - Jana
Karluša - Kája (23.4.09 Dominiček, 14.6.05 Bára) http://picasaweb.google.com/kajula2
konvička - ???
Lenciak - Lenka
lola11 - Martina
lucyas - Lucka
lulucrue - Petra
madamecrazy - Klára
Mag28 - Magda http://mag28.rajce.idnes.cz/
magda15 - Marie
mamuška - Lucie (4.5.2009 Šarlotka)
Martina-Milan - Martina (Máťa)
Martina.K - Martina (Adámek)
Michalaaa - Michalka (Terezka) http://terezasyrova.galerie.cz/
mína007 - Miluše (18.5.09 Pavlíček)
Mishuge - Míša
Moncisek - ??? (17.5.2009 Honzík)
Nesquicek - Pavlína
nikaas - Monika (10.3.09 Kačenka) http://nikaas.rajce.idnes.cz/
Pavla.V - Pavla (Nikolka 26.5.2009, Daneček 2.4.2006) http://pavlav.rajce.idnes.cz/
pet.name - Markéta
reina - Irena (1.6.09 Lindulka) http://reina.rajce.idnes.cz/Linda/
renysa - Kateřina
steepanka -Štěpánka
sýkorka - Jana
Verusle - Verča
weunka - Verča

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Mag28

no, já to střídám. Vždycky mu to nejhorši setřu ubrouskem a pak ho umyju. Zas nevím, kdybych ho utřela papírem, tak by ho to asi hodně bolelo. No, zkusím je vynechat, ale teda zrovna v úterý nás čká den mimo domov, tak to asi nepůjde, tak snadno.

In reply to by Karluša

No já šupsla pod vodu v umyvadle,ale to byl prdoch neměl ještě takové velké bobany :///: tet je to síla.No držím palečky ,vím jak mě malej řval jak ho to bolelo,byl opruzenej dvakrát za tu dobu a stačilo mě to tet si to radši hlídám,ale u prujmu to nejde :00:

In reply to by Mag28

no je to chudák. měl to minulej týden úplně až na stehýnka, chudák a jak jsem dala plínu, tak začal tak brečet, že se to nedalo. No, doufám, že to bude lepší. Hold máme smůlu. švica,když byla malá, tak říkala mamka, že asž do 5 let na to trpěla a Tomáš ten má ekzem, tak se to chudáčkovi sešlo asi v genech.

In reply to by mamuška

tak to zkusím, jsem měla osvědčený, co mu normálně pomáhalo, ale nic se neděje, teď ještě to mažu excipialem, ale to nevím, jestli je dobrý, měl ho na ekzem, ten mu trochu zmizel. Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli jsi náhodou nezkoušela takovou tu pšeničnou, či jakou koupel, co prodávají v dm.

In reply to by Karluša

Tu koupel jsem nezkoušela a myslím, že by ani nepomohla..Jestli to má rozmokvané, tak zbytečně nenamáčej a když použiješ vlhčený ubrousek, tak pak vysuš..Ale ta mast fakt zabere, stojí myslím okolo 100 kč, takže žádná hrůza

Ahojky,Eliška je trošku protivka a do pusy si nenechá kouknout ani za nic, dole už má zuby dva a teď se jí cpe zoubek nahoře a to stačí jen lžičkou zavadit a je zle. Nejdřív zuby žádný a teď jí roste jeden za druhým. V noci se mi budí i po půl hodinách už dva týdny, neví jak si lehnout a když se přetočí na bříško tak se začne rozčilovat že na něm vůbec nechce být tak jí musím otočit, dát napít a dudlík a za půl hoďky zase. Teď už mi podruhý na tom bříšku spala ale nadšená z toho nejsem. Včera jí bylo 7. měsíců a ještě sama nesedí snaží se ale není to ještě bez pomoci nebo opory, lezení také nic, přetočí se na bříško a když opravdu chce tak i zpátky ale spíš má na to lidi, stejně jako na držení flašky- hrát si s ní bude ale při jídle si jí nechá držet od nás. Je to holka vyčůraná, k vánocům jsem jí objednala chodítko a k naší smůle samozřejmně přišlo jiné. Myslela jsem si že do vánoc bude sedět sama a zpletla jsem se, kluci už seděli v tu dobu oba ale na bříšku zase nechtěl být žádný. Ale papká dobře jen kaše jí už poslední dobou nejede. Zatím ahojky. :a:

In reply to by Janosefa

Nic si stoho Jani nedělej,já se koukala jak na tom byl Tomča a v 8měs měl 8 zubu Adámek zatím jen ty tři dole,ale taky se mě Tomča dusil snad vším a malej tet sbouchá kde co :one: JInak Tomča seděl uplně sám až v 10měs a Adámek je šikula zvládá vše,akorát tedy začal obcházet a je jak baletka po špičkách chodí :n: musím koupit papučky aby se mu líp stoupalo,pořád mu to v ponožkách podkluzuje tak je věčně na zemi na pusině :? Však ona to všechno dožene má čas není kam spěchat :) Jinak stou flaškou jsme na tom stejně taky si ji ani za boha nebude držet :00: koupila jsem i flašku s držátkem a jen sní dělá kravinky vylívá,ale aby pil ani prd :n: v kočáru jezdíme jak buldoci podepřenou flašu plínkou :///: no proč by se on namáhal vyčuránek :///: Jakto,že vám přišlo jiné chodítko???Já budu kupovat tet to aktivní,prodala jsem lehátko tak koupím toho hrocha od fischera už se na něj těším jak sním bude tady lítat :) Jinak stím obyč jezdí jen v kuchyni a na chodbě v obyváku mě mydlí kvítka a shazuje všechno z dosahu,tet je to i kvuli stromku jinak už by byl na zemi.Lítá vtom jak blázen :///:

In reply to by Mag28

Každé dítko je opravdu jiné :\/: :s: Nejdřív si flašku chytala tak jsem na ní také koupila ty uši a ona se na to vyprdla, je to ale holka chytrá moc dobře pozná do které flašky dávám kaši a do které mlíčko :? rozdíl je mezi nimi jen v tom že jedna má ty uši. Dneska mi to zase předvedla-kaši totiž teď nechce, jen uviděla flašku začala brečet a tak jsem šla a udělala jí mlíčko (do flašky s ušima) a hned se do toho s chutí pustila. Zkusila jsem ty uši i přendat na flašku s kaší ale nenaletěla opatrně sice ochutnala ale hned mi nadala........... :00: To chodítko jsem už poslala na reklamačku a čekám až mi ho vymění, poslali v podstatě to samé jen se nedá rozložit na houpajdu, tak snad se to brzo vyřídí. :\/: Ten hrošík je úžasnej a malej je jak drak tak ho určo užije. Malej Míša se také vším dusil všechno jsem mu ulamovala na pidi kousíčky a Elis baští už pěkný kusy, buď si to drtí o patro nebo na straně mezi dásněmi, je to šikulka.Míša už měl také 8 zubů a super bylo že to bylo bez problémů. A spal od dvou měsíců celou noc. No prostě jeden je lepší v tom a druhý zase v onom. Co dítě to originál. :one:

Ahojte kočky tak jak jste oslavily Silvestra???U nás tedy to bylo fakt žužo :///: Malej usnul v 6hodin a vzbudil se o 7hodinách a pak řádil až do pul 10 fakt perlil.Já měla nachystané vínečko a nic moc jsme nevypila byla jsme tak unavená,že jsme usnula :///: manža mě pak vzbudil na přípitek :///: :///: No sranda s dětičkama,ale měli jsme to hezký aspon mě nebolela hlava s chlastu :///: No a ráno o 7hodinách už byl malej opět čilej a to se ještě mezi tím vzbudil dvakrát na mlíčko :00: :$}: le nevzbudil se vubec na ten rambajs :one:

Květinky :k: , PŘEJEME VŠEM KRÁSNÉHO SILVESTRA A HODNĚ ŠTĚSTÍ V NOVÉM ROCE, ať Vám děti pěkně rostou a prospívají, všechny nemoce obloukem se jim i Vášim rodinám vyhnou, penízky ať nikdy nechybí a zlí lidi ať jsou ve svích brlozích zalezlí, jen ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ A LÁSKA AŤ VÁS ŽIVOTEM PROVAZÍ. Jana, Eliška, Míša, Honzík a náš taťka. :\x: :°°//: :\x: :°°//: :\x: :°°//: :a: :a: :a: :$}: :$}: :$}:

ahojte kočičky,
dočítat nebudu, je tady toho na mě příliš mnoho.
včera večer jsme se vrátily po téměř dvou týdnech od mých rodičů - no malá se docela rozmazlila - spala se mnou v posteli, s babičkou se bavila furt, ale chytla tam pořádné nachlazení, takže nic moc :( takže jsem valila do lékárny
jinak příkrmy jsem opět vzdala - nechce NIC, a když vidí lžičku tak reakce je stejná, jako když vidí odsávačku - hází hlavičkou ze strany na stranu a pusinku prostě nemá. ale se lžičkou si sama hrát bude...
nedostanu do ní ani ovoce, ani zeleninu, ani vařené, ani kupované, prostě nic :( maximálně na pití nějakou šťávičku, to jo, toho vylohne hafo, hlavně teď, co je zima a tím pádem i sucho a co je nachlazená - to moc nejí a jenom pije. ale prostě jíst nebude. mlíko jo, kaši večer taky.
opovážila jsem se jí dát do večerní kaše dvě lžičky ovocného sunárku jablko, hruška, banán. hm. mohla jsem si kaši sežrat sama. tak stejně dopadl zeleninový příkrm ve flašce. načež se teď na flašku dívá velmi pozorně a nejdřív jenom trošku ochutná, jestli jí ta zlá máma zase nechce cpát nějaký podvod, místo jejího oblíbeného sunárku...
holky, zítra jí je 7 měsíců, za chvíli jdeme k doktorce, a ta nás zase zjebe, že nic nedávám, ale ona fakt nic nechce a nedostanu to do ní... nemáte někdo nějaký tip? ona už mi nechce ani tu mrkvičku od alnatury z dm, co mi dřív snědla téměř celou flašku :(

http://ReinaZoo.mondozoo.com

In reply to by reina

Jéé ahojky Irčo si tady chybela mooooc.Stím papušem ti moc neporadím my problém s jídlem nemáme ba naopak sblajzne všechno,nevím v jaké podobě dávat,když ti nechce nic,třeba ozkoušej něco domácího,ale ona zřejmě jak vidí,že je něco barevného tak nebrat jen bílé vit :///:

In reply to by Mag28

jogurtek taky ne, vyzkoušen bílý i sladký.
ovoce ani skleničkové, ani čerstvé, ani vařené. max. vypít kousek mandarinky z dílečku, když si ji vezme do ručičky, ale to je pak jak tři prasata... ale to taky bylo jenom jednou a pak už ne.
zelenina ani vařená, ani skleničková.
sušenky maximálně občas kukuřičnou, ale to jenom když se splete...

http://ReinaZoo.mondozoo.com

In reply to by reina

no vítej, konečně zas seš zpátky. tak to to teda trvalo. Jinak s tím jídlem teda si nech poradit od doktorky, co a jak. By snad něco mohla vědět, ne? Je to teda na palici. My máme taky boj. Dominik by jedl, to jo, ale jak, pořád se za něčím otáčí a kouká, co kde lítá a jíst, to jako až náhodou vybude čas.

In reply to by Karluša

ta moje chytrá pídr mě akorát zjebe, že jí nedávám příkrmy, a že by už něco jíst měla... a jak asi? když jí to lžičkou narvu do pusinky, pak má ze lžičky v mé ruce strach a pusinku nemá, nebo ji má zavřenou a na opačném konci než já mám lžičku s jídlem. a ve flašce to taky nechce, to si pak dává setsakra pozor, jestli v té flašce je skutečně sunar nebo kaše, nebo jestli se jí tam zase snažím propašovat i něco jiného (klidně třeba přidaného do kaše, ale ani kaši ochucenou dvěma lžičkama ovoce nebude)
hele, a co ty a ta tvoje horečka? cos to zase chytla? my jenom nachlazení a chrčení při dýchání... jednu noc moc nespala, pak jsem v ově letěla do lékárny pro odsavačku, kapičky a pro jistotu paralen čípky které jsem ani nepoužila (odsavačku ano, k linduščiné nelibosti). a v posteli s mámou se prý spí super

http://ReinaZoo.mondozoo.com

In reply to by reina

nevím. Jak mi bylo v ten pátek nějak divně, tak v sobotu se to rozjelo. Jen jsem trochu soplila a kašlala. Si myslím, že to bylo jen nějaký vyčerpání. Přece jen to byl divokej měsíc. Moc jsem toho nenaspala a pořád něco honila, doktory, dárky, nákupy, cukroví. No děs. ale už je to OK. Jen teda obě děti mají kašel a Bára mě tu už týden prudí, kdy jako půjde do školky. No na palici.

In reply to by reina

no, nakonec jsem se rozhodla, že budeme doma. No a v úterý na Chodově asi jo, jestli se do tý doby nic nestane. Tak asi ve tři, jedeme z dramatiky, tak nevím, jak to přesně stihnem. No, stýská , nestýská., Je to takový divný, ale ruku na srdce, aspoň jsem se trochu zrekreovala, nikam jsem nemusela vstávat, nic jsem moc nemusela dělat(jen prát a mýt nádobí a tak, ale bordel tu je stejně).

In reply to by Mag28

pěkný. Já ani postýlku nemůžu fotit, tam pořád na ní něco je přehozený. Ale je to taky jak tělocvična, Domča si stoupne, chytne a dělá dřepy. Tak gratulujem k 8 měsícům, jste přesně o týden mladší, my to měli před štědrým dnem, 23:

In reply to by Mag28

jojo, to jsou . a oba dost čertíci, zlatá hodná Barunka, sice byla akční, ale tohle je teda něco. Už se na balíček těším, no, od pondělí budu netrpělivě očekávat. Jinak nám teda asi roste druhý zub, to je šílený, Dominik kadí jak o závod,snad ještě víc než v šestinedělí. Něco je vidět, ale cítit není, tak uvidím, až vyleze. a budem dvojzubí. aspoň něco.

In reply to by Karluša

no Káji tak malej je pořád nevrlej dásně nateklý a stále se zubý jen stěmi třemi dole :s: Tomík už měl v jeho věku 8zubu :///: :///: Tak at to broučkovi brzy vyleze klafák jeden už bude moc maso :///: :qu:

Holky já už jsem z toho na mrtvici..Malá má v postýlce kokosovou matraci, ale já jí musím pořád otáčet, protože se jí pod hlavičkou vyleží důlek!!??Tak nevím jestli je to normální, nebo mám koupit jinou???

In reply to by mamuška

ahoj,tak mi máme teď v postýlce obyč molitanou,je už po jednom dítěti a taky ji pořád otáčím,protože už je taky proleželá :( Ještě před vánoci jsem objednávala kokos-molitan-kokos,tak čekám až přijde :s: Jinak mi sami máme v posteli taky kokos-molitan-kokos a nemůžu si stežovat :one: :one: Pro maleho jsem ji objednávala na stánkách e-kvalitni-povlečení.cz a vyjde nás s poštovným na 700 a pár drodných

In reply to by mamuška

Já mám v pokoji kde spinká kokosovou a nemáme s tim problémy... Všimla jsem si sice,že když delší dobu leží a zvednu jí,tak tam malej ďolík je,ale myslim že to je ještě v pořádku. Neni to nic velkýho... A v obýváku kde má taky postýlku,tam má molitan. A na tý molitanový pěkně řádí :C]]: :C]]:

Holčiny, chci se zeptat, jestli některá používá instatní vločky., Mám doma kukuříčný a rýžový a nevím, jak přesně je použít. Jestli se mají dopředu namočit či jak se to přesně připraví. Jednou jsem je dala malýmu do polívky a myslela, že to bude brzo hotový, ale pořád byly nějaký tuhý(ty kukuřičný, rýžový jsem ještě nezkusila).

Ahojky holky dnes jsme byli na 8.měs Adámek váží 9,98kg a 74cm dostal pochvalu,že je šikulka :one: pana dr.počural :s: přibral pěkně v 6.měs měl 8,45kg...no to je tím jak všechno zežmoulá a pořád baští :///:

In reply to by Amartinkka

no já ses ním vážila na normál váze a nějkak jsem tomu nevěřila,ale u dr to bylo :///: je to prý chlapák :///: však at hezky papají aspon je žádná nemoc jentak neskolí ;) to jsme měli vaši váhu podobně v pul roce,však malá je krásnoučká :h:

In reply to by Mag28

to sice na jednu starnu je otesánek a na druhou mi nepřijde, že by byl nějak tlustej, mi přijde tak akorát. A je přesně váhově podle tabulky, víš, Ne, jsem jen tak ze zvědavosti koukala, kolik tak mají mít kluci v tom věku, protože se mi to zdálo hodně a je tak nějak normální. Tak jsem v klidu. No uviídme zas v únoru, jak pojede. Asi mám nějaký vydatný mlíko, prootže teda to jídlo celkem flákám, když není moc času, tak je jen na mlíku a má třeba jen jednou za den, ale asi mu to stačí.

In reply to by Karluša

Není tlustej jepěkně papulkatej ;) hele já koukala na míry Tomči a měl uplně stejně je to prostě v genech :) Máš smetánku :///: :qu: Mě tedy tet Adámek pořád něco žmoulá buchtu,rohlík se sýrem no prostě hodně a když má oblíbenou bramboračku tak to sní misku a pul na posezení a dal by si ještě,ale by mě poblil pak :00: ale jsem ráda,že přibírá,opřed tím v pul roce tedy moc nenabral :00: Hlavně že zlatíčkám chutná ;)

In reply to by Mag28

no, on Domča je dobrej jedlík, zahučí do něj vlastně skoro cokoli, ale běda, jak se kolem něco děje, to nemá čas, musí koukat a zapomíná jíst. když mu něco dám do ruky, tak to sní, ale jen tak půlku, ta druhá se válí někde, kde ji zapomene, protože zrovna Bára dělá něco zajímavýho nebo ten co prošel kolem se tak na něj koukl, že zapomněl jíst. ani to mlíko neudrží pozornost. Prostě jí na etapy. Jinak je Domča celkem velkej oproti Báře, ta měla 9 kkilo v roce, tak to bude mít určo víc. No a 75 cm, tak uvidíme, jak to dopadne a jak na tom budeme.

In reply to by Karluša

teda to je taky kvítko :///: To adámek když jí tak mu je jedno prostě si utoho i vymlaskává mnam.mnam jak je to dobré :///: do ručky zatím nedávám vše ukousává kusance,ale když mu lámu já a dávám tak to vpohodě papká a už slušný kusanečky žmoulá vtom je o proti Tomčovi lepší Tomík se dusil ze vším,měl zuženou trubici a polkl jen malinké kusance :00: až vroce se vše zlepšilo :one: Mě taky občas mlíko pije na etapy podle tabulk by měl už vypít 210ml,ale to nehro vypije s bídou 170ml ale stačí mu to :$}:

In reply to by Mag28

no, já mám takový pocit, že s jídlem budeme bojovat asi u obou, s Bárou je to taky bída. Ta se nají akorát ve školce, doma se ve všem nimrá. No a Dominik sice jí, ale aby jedl bez rušení, to bychom se museli někam zavřít, kde nic nebude a nikdo nebude a bude ticho., No asi nejlíp někde do atomovýho krytu. Jedině se nají, když dostane občas do flašky večer mlíčko s kaší, jak prodávají takový ty krabičky. Jinak teda ne. a už ani vůbec nehrozí, že by usínal u prsa. To taky ne. ale aspoň je zvyklej usínat sám. Jinak já teda dávam do ruky křupky a sušenky, ty se úplně rozpustí, občas třeba kousíček rohlíku, tak aby se nezadusil. a banán, ale musí být úplně měkoučkej a to u něj stejně sedím. Jinak nic.

In reply to by Karluša

Káji to znám tet mě to začal dělat Tomáš,je to fakt hruza nic nejí a když mu navařím co má rád tak se vtom ponimrá fakt děs běs,přitom vždycky jedl pěkněMy usínáme tet hruza u mě v náručí v křesle štve mě to,ale v postýlce nechce spát už nevím co sním zltý časykdy usínal sám ;) my taky jíme jen ty křupky jinak by se se vším dusil,ale když mu dávám já tak je to v pohodě :one:

In reply to by Mag28

Ahoj. Tak jsem dala melé do ruky piškot a ještě jsem jí koupila sušenky od sunarky co jsou od ukončení 6.měsíce a nic.. Jen to převracela v ručičce a ani to nepožužlala,ani neolízla. Byla z toho nějáká vykulená. Děti to umí odhadnout....co se nepapá,to cpou hned do pusinky a co se papá,to si jen prohlíží. Jo a ještě mi vzala rohlík dneska a ten mi pořád házela na zem... Musim ještě říct,že se malá naučila bumbat čajíky. Dneska mi vypila dopoledna na posezení 200ml a teď po koupání zase 200ml :qu: :$}:

In reply to by nikaas

Tomu věřim.... Pít musí,ale rvy to dítěti,když ti jasně dává najevo,že nechce.. :00: Já jsem musela koupit několik druhů,abych přišla na to,na kterej se chytne... Chytla se na jablečnej s meduňkou..myslim že od Hippu a jak to začala lohnit tak jsem jí dávala i ostatní,třeba malinovej,fénykl,teď jsem koupila jeden na dobrou noc a ten ani mě nechutná.... :s: Jo,piškotek si prohlížela a jakou dobu se na to vydržela dívat...ale nakonec je teď jím já. :C]]: Když jí to nadrobím do přesnídávky,tak to změkne a to papá,ale takhle samotný,to se jen kochá :00: :C]]:

In reply to by Jiti23

No musí se něčím pokochat. Zatím mi malá čůrá dost. když nepije tak jí dám od sebe cucnout mlíčka. už jsem jí zkusila dát i to pítko na flašku ale jak jí te%d roste další zub tak vidí flašku a div nestrká hlavu někam k sousedům, a dělá furt NENENE. To jí jde moc dobře. A za trest že chci aby pila jde a rozháže všechny hračky.
http://nikaas.mondozoo.com

In reply to by nikaas

Fakt jo?? :C]]: :C]]: :C]]: Tak že si říká-to máš za to... :C]]: Aha..no moje malá se zoubkama neměla něják velký problémy,ale je fakt,že jak jí rostly,tak když jsem jí chtěla kojit,tak nechtěla a brečela... Chvilku jako cucala ale pak se pustila a plakala a za chvilku to zase zkusila.... Tak že to bylo těma zoubkama. Tak maličký děti a jak umí ukázat,co chtěji a co ne.... Moje malá když jí krmim,tak když má plnou pusu tak začne prskat. Nebo kýchat :C]]: :C]]: to je taky radost,pak je to všude. :00: :s:

In reply to by Jiti23

To když byla menší a jen jsem kolila tak ostávala čajdu a to mi tu flašku flusala ven.Se zoubkama trpí hrozně. Snad kvalitu bude mít po tatíkovi a ne po mně. To by neměla dobré.

In reply to by nikaas

No já jsem taky zvědavá,jaký bude mít malá zoubky. Já je teda nemám nejhorší,ale spokojená taky nejsem... Mám kaz už asi dva roky a ten můj zubař... Prohlídky jednou za dva roky,když to jde hodně dobře,tak za rok.. Ale je moc šikovnej,jinak s nim spokojená jsem,až na ty návštěvy teda.. :spid: A jde i o malou..chci aby měla zuby OK ale jestli jí bude objednávat jednou za dva roky tak teda nevim nevim... :-g( ://: Dneska jsem byla u zubaře,tak říkal,čistit zoubky hlavně před spaním a na prohlídku přijít až ve dvou letech... Hlavně že se všude píše že se má chodit v roce.... :00: Taky ale asi záleží jestli jsou nějáký problémy nebo ne...

In reply to by Jiti23

Já chodím k zubařce pravidelně po půl roce a někdy musím i častěji z bolestí zubu. Čistí si zuby jak divá a houby z toho.Ted mi bude děla PÁTOU korunku. Se picnu.

In reply to by Mag28

No já v tomhle toho našeho zubaře fakt nechápu.. On je skvělej zubař. Když něco dělá,tak to ani necítim a ještě se ptá,jestli to je v pořádku...ale taky si za to zaplatim..soukromník. :spid: :00: Tak právě nevim co s malou...jedině mu říct,že chci aby jí objednával pravidelně.. Teda,pravidelně jako jednou za půl roku a né pravidelně-jednou za dva roky :s:

In reply to by Jiti23

:s: :s: tak u nás to bylo opačně,ale tedy si to narval celé do pusy :00: ale křupky zkus ty jsou super ty kukuřičný :qu: a nemuže se stím udusit my užjsme pokročily adámek už jí pěkný kusance,naučil se pěkně žmoulat a kousat spodníma zoubkama :///: sice vypadá u toho jak bezubá babka :///: ale zežvejká dnes měl se mnou rohlík se sýrem po ždibkách jsme mu dávala a snedl pulku rohlíku :)

In reply to by Mag28

Ty jo..ty děti dělaji takový pokroky... Malej šikulka...žvejká na tři zuby ale snaží se.. Za to ta moje kočanda zuby má,ale zase neví co s jídlem. :s: Jaký křupky myslíš? Takový ty dlouhý?

In reply to by Mag28

No...cecík chce hlavně v noci. Na dnešek na mě byla přisáta každou chvilku... Já když jí chci nacpat dudla,tak to jí hned probere,protože ho nechce.. Tak jí musim vzít,dudla už jí ani necpu a dám jí prso..napije se a spí dál. Jooo,říkám pořád..my to s ní umíme.. :C]]: :C]]: :C]]: Spíš ona to umí s náma... :dance: :girl: :C]]: :C]]:

Ahojky holky, tak jsem se tu zas konečně dostala. Jsem byla marod, do toho svátky a objíždění příbuzných. Vánoce byly fajn, malá se bála dárku, po kterým nejvíc toužila., tak nevím., a Dominiček si užíval chodítka. Dostal to aktivní, ale přidělala jsem mu zatím panel na postýlku, sice si stoupá a třeba dva krůčky u postele udělá, ale s tím chodítkem chodil dozadu místo dopřdu, tak to vždycky skončilo na zemi. Jinak teda fajn. No a já jsem dostala permici na plavání, tak snad toho konečně využiju. Jinak teda zas po dlouhý době vánoce, kdy jsem něco shodila a nepřibrala, to je fajn. Kéž by to tak šlo dál.

In reply to by Karluša

Tebe jsem tu neviděla ani nepamatuju. Malá už mi sama chodí a já za ní lítám aby nehodila na něco tlamičku. Po dárečkách to začlo a pokračuje to a čím dál větší tůry dělá. Muíme se zas někdy sejít, brzy, ten můj mi už leze na mozek jak ho mám furt doma. Malá viděla pod stromečkem odrážedlo a ostatí ji nějak nezajímalo. Dala jsem další fotečky na rajče. Tak tam máme už i ježíška. Já chci taky zhubnout!!! Pře vánocema jsem byla na ATB. Fakt žůžo, ten můj si nemoc krásně vyležel ale já musela skákat kolem malé a ještě dodělávt cukroví. No prostě prima. Chci srazííííík!!!!!!Nutně!!!!!!
http://nikaas.mondozoo.com

In reply to by nikaas

čAu, to víš, není čas. se člověk jen honí a honí a počítač nám nejede tak jak má, ho měl Tomáš v práci, tak jsem tu byla bez něj a tak vůbec. Navíc jsem lehla, že nebo spíš nelehla, blbě mi bylo jak psovi, ale starat jsem se musela , tak si to asi dokážeš představit. Faakt s chlapem na nic. a zas se fláká. Jinak teda srazík nějakej spácháme. to víš že jo. Hele, zas hned po svátcích, toho 5. ledna, či co je to za den, v úterý nám začíná dramatika, tak bychom se mohly určitě sejít na Arkádách, jinak nevím, jak to bude, to až se tu objeví Irča a budu vědět, jaký má potřeby an další. Jinak to úterý jde vždycky. Pondělí moc nevím a dtředu plavem. no a ve čtvrtek jsem hlídávala, tak to pak bychom mohly třeba i s Irčou, no , uvidíme. Zatím vím stopro, že 5. ledna tak ve 15 by to šlo., do tý doby asi moc ne, celkem máme dost aktivit. Jinak s tím hubnutím, to teď půjde samo, jak budeš běhat za Kačkou, tak se neboj. ale je to teda šikovná holka a teda nevím, kamm spěchá.že ještě nepočká.

In reply to by Karluša

no sejdeme se jen pro mě je lepší Chodov než Arkády. Jinak Kačce leze už sedmej zub, má už prořízlou dásničku. A řve a trpí jak prase páč nemůžu sehnat Calgel. Se z toho asi pos**u. Tak kdybys někde nějakej objevila tak na mě mysli. Si pro měj hned přijedu. Páč když ji dám Mundisal gel tak řve ještě víc. Snad se Irča brzy ozve. Posíllala jsem sms a nedorazila. Achjo.

In reply to by nikaas

no, měla by se snad Irča zítra vrátit, aspoň říkala že 30. No a s tím calgelem tu někdo psal, že nějak není, či co, že je problem snad distribuce. Tak nevím, navíc ho ani nepoužíváme, tak snad si vzpomenu. Jinak teda Chodov je taky OK. já jen, že v úterý končíme v Bartákové, či jak se to tam jmenuje, no zkrátka za rohem, Bára tam chodí do toho Hobby centra na dramatiku. ale na Chodov kdyžtak můžem taky dojet, tam sednu na metro a je. Tak jestli se ti to bude v to út hodit,tak se můžem slezt tam. Stačí písnout.

In reply to by Karluša

Mi to už v několika lékárnách řekli. ale co mám malé dát když toto není a jí tohle zabíralo skoro okamžitě? My zatím nic nemáme a i lavčo už mít nebudeme Teda jen jednu náhradní hodinu až se domluvíme kdy. takže předběžně domluveno na tom Chdově. Tam se mi jede lépe.

In reply to by Karluša

ahojky Káji,jakto,že se Bára bála???Tak to je super,že se dárečky líbili my budem to aktivní kupovat tet prodala jsem vibrační lehátko je nám už na prd,vylejzá zněj dokonce se nahne a rukama šmátrá na zem :00: je to tak akorát aby si natloukl kokos :n: tak se ho zbavuju a koupíme za něj to aktivní,dneska si totiž lapl normál chodítko a stoupl si u něj a jel,ale to je o hubu :? jezdí se vším i s bednou od hraček tak si říkám,že je to ideal koupit to aktivní ;) Tak vidíš všichni na vánoce přibírají a ty hubneš to bylo určo tím jaks i byla marod :) Takl se oparujte a pááá

In reply to by Mag28

Pořád chtěla Bára nějakýho robota, tak dostala robota a ten jezdí a hraje a ona z těch hraček má pokaždý strach. ale Dominik se s ním skamarádil, tak aspoň někdo. Jinak máte teda koumáka, jezdí i to, co nemá kola. Domča se zatím tak trochu krotí, ale je to teda pěknej rarach. Bára byla taková hodňoučká a ten je tekovej divočák. Jinak to hubnutí bylo i s tou nemocí a navíc jsem ani nijak letos nejedla zatím cukroví. toho 24. jsem měla akorát vánočku a večeři, navíc jsem neměla místo. Jsem za to ráda, potřebovala bych hooooodně zhubnout, tak každý kilo dobrý.

Tak jsme dostali k Vánocům dáreček Šimik se začal na Štědrý den plazit a sám se zvedat do sedu,opírá se jednou rukou o zem. Je mu 7 měsíců a týden,šikulka náš malej. Jinak péruje na všech čtyřech jako ďas. Máme radost :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka