Klub Květnových Maminek a Miminek - KKMM nebo KM

10.07.2009

ahoj holky,
snad mi ledňandy prominou, že jsem si z nich vzala příklad a inspiraci, a tímto založila KKMM / KM - klub květnových maminek a miminek, abychom se poznaly široko daleko v tématech :)
takže piště piště, pod hlavičkou KKMM nebo KM
hezký den
reina

a teď jak se kdo jmenuje, ať v tom není bordel:
Amartinkka - Martina (4.5.09 Dominička)
Andrejka... - Andrea
Bábovka - Pavla
BARYNKA - Ája (12.5. Terezka)
Danila - Daniela (19.5.2009 Johanka)
Dejmalka - Andrea
dvojcatka - Verča
emdub - Ema (6.5. Petřík)
Fabinka - Lucka
ifka123 - Ivana http://ifka-a-dusan.rajce.idnes.cz/
Ivulka.p - Ivana
Janicka78 - Jana
Janosefa - Jana
JBos - Jana
jiti23 - Jitka (Andrejka)
kalusova - Jana
Karluša - Kája (23.4.09 Dominiček, 14.6.05 Bára) http://picasaweb.google.com/kajula2
konvička - ???
Lenciak - Lenka
lola11 - Martina
lucyas - Lucka
lulucrue - Petra
madamecrazy - Klára
Mag28 - Magda http://mag28.rajce.idnes.cz/
magda15 - Marie
mamuška - Lucie (4.5.2009 Šarlotka)
Martina-Milan - Martina (Máťa)
Martina.K - Martina (Adámek)
Michalaaa - Michalka (Terezka) http://terezasyrova.galerie.cz/
mína007 - Miluše (18.5.09 Pavlíček)
Mishuge - Míša
Moncisek - ??? (17.5.2009 Honzík)
Nesquicek - Pavlína
nikaas - Monika (10.3.09 Kačenka) http://nikaas.rajce.idnes.cz/
Pavla.V - Pavla (Nikolka 26.5.2009, Daneček 2.4.2006) http://pavlav.rajce.idnes.cz/
pet.name - Markéta
reina - Irena (1.6.09 Lindulka) http://reina.rajce.idnes.cz/Linda/
renysa - Kateřina
steepanka -Štěpánka
sýkorka - Jana
Verusle - Verča
weunka - Verča

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Amartinkka

to jo, bříško mám těhotnej vrabčák, hihi a furt ho vystrkuje aby bylo větší, taky furt něco cpe do tlamičky. Pokud není papů v ručičce a následně v pusince tak je protivná a ufňukaná. Jen pokud jsem venku na nějakém srazíku tak je hodná :€): Doma se nezastaví a padne jen když je nechutně unavená a to předtím musí samozřejmě protivit a ne málo. Taky už pomalu uvžuju o odstavení ale ona má kozu jako usínáčka a vždy se tak zklidní. Tak uvidíme jak to půjde dál.

In reply to by nikaas

No to ja se taky nezastavim..Vcera vecer jsem myslela ze me omejou..nemame vanu,mame jen sprchac no a mala se koupala(mam kos na pradlo vedle sprchace)no a sem neco v koupelne delala a mala mi pomalu celej tekn kos vytahala :s: ja myslela ze ji picnu..takze jsem jeste musela zapinat pracku.Jinak me porad vyhazuje moje hadry ze skrine,nadobi-des bes.. :s:

In reply to by Amartinkka

no to taky znám, mám jí furt za zadkem a dělá blbiny a vše vytahuje. Včera otevřela šuplík a vyndala starej mobil a jak uviděla že na ní koukám tak se rozesmála a začla s ním prchat.

Ahoj holky :) Tak sem sice od čtvrtka doma, ale ještě sem se nezastavila... A hlavně sem se léčila z pobytu u Mildových rodičů :€\€: Už je to lepší, ale byla sem z toho dost zničená :( Navíc švagrová měla o víkendu padesátku, takže to byl další záhul :|€|: Jinak máme čtvrtý zub a přemisťujeme se i bez plazení a lezení :s:

Holky chtěla jsem se zeptat, nechcete někdo na jaro riflíky?? já si objednala na MMB,ale jsou mi těsné,takže je nosit nemůžu,a shodit se mi určo nepovede, tady máte odkaz a můžete se kouknout, pokud by jste měla některá zájem, napište byla bych ráda, klidně se i dohodneme na ceně!
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=32081361&tab=0

ahojky,tak já už jsem daleko níže psala jak jsme dopadli na 10 měsíční kontrole, ale Baruška uděla další pokrok už lozíme konečně i dopředu,ale je to teď fakticky záhul, lítat za ní ať nebero to co nemá a hlavně ať to z obývací stěny třebas neshazuje, ale snad to zvládnem!
http://www.mojetehotenstvi.cz/na-e-nove-fotecky-beatka-5let-bara-10-mes…
http://www.mojetehotenstvi.cz/na-e-nakupy
jo a taky se už připravujeme na jaro, tak jsme něco pokoupili!!

Ahoj holky, jsem se tu dlouho nehlásila, co? Máme 4. zub, vyklubal se o víkendu. No a už začíná Dominik dělat sám kroky, od minulé středy. Sice je to tak dva tři kroky a pak někam padnout, ale snaha se cení.

In reply to by Karluša

Tak to je paráda!!! To ho bude za chvilku Kačka honit po okolí!! Hihi. Zítra jedu k máti a pak s ní na focení. jsem na Kajdu zvědavá a hlavně musím vylovit doma nějaké hadříky co Kajdě obleu a vůbec nevim co. Chjo.

hoooodně dlouho jsem tu nebla, nějak nebyl čas. Vždy jsem jen nakoukla a hned pryč. Tak ani moc nevím, co se tu děje. :#o: Dnes už ale obě děti spí :'zz): :~!: , tatka je na cvičení :C/): , tak mám volno a jdu si podrbat. :///:
Nikolce je 9,5 m, váží 7,5 kg a měří 69 cm. Leze :°O°: jako drak a už hezky i chodí kolem nábytku nebo za ručičky. Ale sama se ještě bojí.

In reply to by Pavla.V

Teeeeda ahojky jsem si říkala kdo to je :///: Nikolka je tedy kusanec ženské :qu: a mooc šikovná,bud rádam,že se bojí náš se vubec nebojí,nic neřeší :00: a taky to tak vypadá :00: :00:

In reply to by Mag28

zase to musí být úžasné, když tam běhá takový prck. Jak velké máte botičky? Niki nosí 16 po bráchovi, ale už ji budou malé, tak budu muset koupit větší, ale ještě se rozhoduji kde.

In reply to by Pavla.V

tak my máme papučky 19 a botasky adidas co je vnich focenej tak ty jsou 22 a jsou po segřiným malým,tedy ion je měl jen do kočárku asi dvakrát na noze ještě nechodil :) ,boty budu kupovat až tet,zatím chodil v bačkurkách nechtěli se mě vyhazovat takové prachy,když po venku nechodí a buh ví kdy budem :///:díky té kose, ale zítra mu jdu asi koupit něco jak jsou bačkurky,ale kožené botky.On už tedy chodí po celém bytě,ale po bytě bych mu stejně boty nedala.Jinak my máme už vybrané v Renu za 699kč...oni ty boty stojí všude stejně u nás právě nic moc obuvi není,jen Reno a bata a u batě se mě boty tedy nelíbí žádný :) Teda ta má malou nožku :///: malej má 13,5cm chodidlo :00:

In reply to by Mag28

no malou ani moc ne. Daník je nosil až v roce. Oni si to hezky rozdělili. Daník když se narodil, tak měl velkou hlavu a tu má dodnes a Niki zase měla a má velké nohy. :///:
Já jsem koukala na MMB a taky se tam dají docela vybrat, ale ještě nevím.

In reply to by Pavla.V

:s: :s: tak to je dobrý si mě rozesmála stou hlavou aspon tam má vědomosti :one: muj brácha měl taky vždycky velkou hlavu už od mala a tet je to inženýr architekt..však nám to tet hezky vždycky vpálí :///: Já tet taky koukám,ale nějak mám strach aby to odhadla přeci jen on má vysokej nart :? já tet koukám na tyhle,ale nevím jetsli to nejsou spíše takové papučkové botky :? http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=31277692&tab=0

In reply to by Pavla.V

No právě mě přijdou jak bačkurky asi na to prdím :? ,ty první co máš vybrané tak jdu zítra kupovat,já tet potřebuju jen takové na hups do kočárku a na doma pak koupím nějaké pořádné na ven :) protože si myslým,že už za chvilku bude teplo snad :///: a malej už příští měsíc bude lítat všude :one: stačí,že tet mě všude následuje,ještě občas kombinuje s lozením,ale zjistil,že chození je lepší :///: :///:

In reply to by Pavla.V

No já to dělám tak že si nastavím limit který jsem ochotná za věc dát a je lepší nedat třeba 100,- protože to dá každej ale 101-102,- a pak máš větší šanci že to to neuteče o 1,- A vlastně když dáš třeba limit 202,- a někdo nejvýš přihodí např. 50,- tak ti to automaticky skočí na 51,- to jen tak z vlastní zkušenosti :s: :€s€:

In reply to by Mag28

mě právě štve že na MMA se pořád posunuje ten čas u aukra je to v tomto lepší,ted´ jsem zase nakoupila malému smyslové kostky a klíče z FP + dalších 23 hraček,chrastíkta atd to dám sestřence za měsíc rodí já chtěla jen ty kostky a ty klíče,hrající klíče máme tak už i ty chrastící :-)

ahoj holky,
tak jsem byla na víkend u rodičů s malou... nějaké rodinné oslavy - babička s dědou 55 let spolu, táta 55 taky - takže jsme jely v pátek vlakem, v sobotu pak za bábi a dědou, dneska se slavil táta... no ale táta se rád napije, a pak je ještě výbušnější než normálně, a mě už nebaví furt držet hubu a krok, no tak jsme se v sobotu pohádali, bo už jsem toho měla dost (kvůli volovině, jako vždycky, ale sere mě, když mi někdo chce pomoct, řeknu že ne - sama to mám líp a rychleji, a ten člověk si nedá říct, pak po mně začal řvát... no už jsme byli v sobě, takže fakt příjemný večer). no dneska docela to bylo už uklidněnější, ale nic moc...
ale - malá se všem moc líbila, krásně leze, ale je to mrška mrštná, a zkazili mi ji, takže celou cestu domů ve vlaku (4 hodiny) nespala, usla při vystupování, spala cca hodinku, ani ne, a teď stojí v postýlce a výská... zaškrtit málo

a další noviny - já ty zkoušky (resp. písemnou část) před 2 týdny udělala! z 12 nebo 14 lidí nás to udělalo jenom 5, a teď mě v pátek čekají ústní... tak snad! vždyť jsem za ty debilní zkoušky dala 4500

http://ReinaZoo.mondozoo.com

In reply to by Mag28

Diky tetka :) budes hrat taky na MMA?O toho od korunky??Ten uz tam byl nedavno,mela sem ho ve sledovanych,dokonce jsem o nej i hrala,ale vysplhal se hodne :( budu drzet pesticky :) ja bych jinak za nej tech 800 nebo kolik stoji nedala.Ale ja ho mela uz vyhlidleho,kdyz byla mala jeste v pupku :)

In reply to by Amartinkka

no já mám maximum 400kč jinak ho mužu mět za ty penízky od jedné paní na MMB,ale nefunguje mu ucho a čumák já bych za to taky nedala tolik.je tam jeden novej ,ale ten se vyšplhá na hodně určitě a já mám zálusk ten má tet tam 309kč tak uvidím ;) já ho moc nechtěla,přišel mě něco jak boby pejsek,ten sice nemliuví,ale štěká a chodí a toho má doma Tomča,ale malej ho uviděl v hračkářství a byl zněj unešenej,tak myslým,že uspěch bude mět.dneska jsem dávala dolu izolepu s toho hrnce a pěkně prckou natřásal jak to hrálo :) :h:

In reply to by Mag28

No mamka male koupila uz k velikonocum takovej hraci stolek,ale dalaji ho uz naposled jek sme tam byly,prej by to nevydrzla :) maji ho v penny,ale nevim za kolik..a Domula je znej uplne unesena.Ja ji koupila hraci zirafu,myslela jsem si co to nebude za zazrak,ale ta sla uz stranou takze ji ted prodavam na MMA..ten stolek ma uspech,tak bude mit snad i ten pes,uvidime..

Holky dekuji moc vsem.
Ono mo to rakli snad i proto ze byl patek odpoledne a meli tam hodne lidi..myslela jsem ze nas ani neveznou..zatreli nam to jen tou nusnou zelenou vodou.Mala uz o nicem snad nevi,protoze dela zase kraviny..no ted mam strach ze se ji zase neco stane :( pusinu

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

díky jsi zaltíčko,ale tam je to nové zboží tak to se určo vyšvihne na víc,ale pohlídám si to ;)

Ahojky holky,musim vam rict co se stalo male :( byly jsme u svagrovky a u nich v obyvaku mala delala kraviny,no kluci meli na konferencaku takovy ty blikaci rohy,mala se po nich sapala,ja jsem je chtela oddelat no a Domulinka se po nich natahla a stetela na rozek stolu :,-( to bylo revu..pritom jsem na ni hledela,ale nestihla jsem zareagovat.Krve jako svina..volala jsem mojemu at si veme propustku no a jeli jsme na chirdu,tam me nadaly ze konferencaky nemame ted v tom to veku ditete mit v mistnosti,tak sem ji rekla kdyz prijdem na navstevu tak mam rict at odnesou stolek ze by si mala mela neco udelat?!Pripadala jsem si jak neschopna matka :( Nastesti s tim nic nema,ale ja bulela jak mala holka..chjo chudinka moja..

In reply to by Amartinkka

ahoj Marti,jak píše Janička,nic si nevyčítej,to se fakt nedá uhlídat,hlavně,že to není nic vážného,ale taky se takovejch okamžiků děsím,až uvidím Pájíčka od krve,tak to snad nepřežiju :r: Domušce velikou pusinu a ať ji bolístka nebolí :)

In reply to by mína007

Milu i na krev si zvykneš, nakup kysličník a náplast protože až bude malej běhat venku :€s€: v kraťáskách bude mít odřený kolínka každou chvilku ale je to chlapák tak to zvládne, mamka pofouká a poběží dál. :s: :s: :s:

In reply to by Amartinkka

Pěkně mi to tu dneska zlobí, vymazal se mi celý příspěvek. :€{€: Tak to zkusím ještě jednou. :|€|:
Rozhodně nejsi neschopná, doktoři si nejspíš představují že se vystěhuje celý byt kvůli dětem aby si náhodou neublížili a pak výjdou ven zakopnou a rozbijí si kolínko. Chci tím říct že úrazů bohužel příjde víc a nedá se to mu zabránit, to prostě neuhlídá nikdo, ledaže by malá byla celý den v ohrádce a i tam si může natlouct. Mě spadla malá před pár dny s přebalováku a to jsem se jen sehla pro mast na prdýlku, do teď nevím jak se to malé povedlo :? Ležela na zádech a během picosekundy ležela na zemi a na bříšku. Já si vynadala obě jsme byli vylekané ale stalo se a ještě si chudinka malá párkrát natluče ale než se holky :€s€: vdají tak se jím to zahojí. Hlavu vzhuru mamko. :k: :a:

In reply to by Amartinkka

chuděrka malá,Marti neobvinuj se já jsem neschopná matka každý den :///: vidíš tak už jste taky naletěly na rožek stolu :? je to hrozný,my už dáváme stul bokem ale Marti bude huř jak začne sama chodit by si musela odklidit všechno já vždycky zhruzou jen hledím a hlídám a modlím se aby nikam nenaletěl dneska se tulda nakláněl na hračku a přepadl na zem no samo že guča :00: ale je pravda,že stím rtíkem je to o hodně horší.Tak posíláme dominičce foukanou pusinku :h:

In reply to by Janosefa

:///: :///: no nedokáže :///: věčně ho peskuju mě vylízá ze židle,ho musím zabavit,věčně sním dělám kravinky a do toho lžička šup do pusky :///: a nebo zaručeně dobře ho naláduju,když je reklama :///: já doufám,že stoho někdy vyroste,takto divokej nebyla ani Tomík :)

In reply to by Mag28

Tak určitě se to zlepší ale divokej bude asi ještě dlouho :€m: . Míša také chvilku neposeděl, teď už je to lepší i když pořád se u jídla vrtí a točí na židly. Ale věčně poskakuje, pobíhá a vymýšlí rošťárny. Je z hadích ocásků. :€):

holky,chci se Vás optat,jestli už některé dávate mimča na nočník a jestli ano ,tak jak jste úspěšný a co mimča na to?my zatím ještě ne ,ale už o tom přemýšlím,alespoň ráno bych to chtěla vychytávat...dík :s:

In reply to by Janosefa

JANI SUPEEER :qu: :qu: JÁ UŽ KOUPILA DNES TAKY TEN HRNEC U NÁC V BAZARU NIC MU NENÍ A KOUPILA JSME HO JEN ZA 280KČ :\x: AKORÁT HO TEDY PRODAVAČKA POLEPILA PÁSKOU ABY NEVYPADLY TY TVARY, NEJDE MĚ TO DOLU :00: mALEJ JAK TO ZMERČIL TAK SE VZTEKAL,ŽE MU TO NECHCI DÁT TAK SE TO BUDU SNAŽIT VEČER NĚJAK ODDĚLAT ;) JEŠTĚ ZHÁNÍM NA MMB TOHO PEJSKA ;) NEPOTŘEBUJEM NOVÉ,STEJNĚ TO PAK ZASE PRODÁM :///: :///: A HLAVNĚ TYHLE VĚCIČKY I POUŽITÉ VYPADAJÍ KRÁSNĚ ;)

In reply to by Mag28

ahojky,tak to nám včera přišlo to hrající nářadí a klíče je to parádní,malý do toho pořád tříská a tancuje.Včera jsem koupila tu tančící housenku a ten hrnec chci ještě taky koupit,no mám toho vyhlidnutého dost moc se mi líbí i ten mluvící robot,želva,šnek a ten mobil ale asi by to všechno nevyužil.Má toho doma už dost ale jsem do FP blázen a furt jen kupuju další,tak my si všechno necháváme.Jinak mě se to povede vždycky koupit za super cenu nové,v obchodě bych z FP už nic nekupovala je to dost předražené jednou jsme koupili to lehátko za dva litry :00: a na netu se dá koupit z pár korun.zkus kouknout na aukro tam jsem viděla hodně těch pejsků

In reply to by pet.name

díky zkusím kuknout, já právě už taky nekupuju nové,měli jsme lehátko stálo mě 1300kč a prodala jsem ho pak za 700kč sice hned,ale i tak :? no mě se ty hračky taky líbí všechny,jenže my máme doma tolik krámu,že to není kam dat a taky musím rozumně za další měsíc má zase Tomík 9let :00: a ten si vybral taky hodně levné věcičky :///: Od tchýně dostal penízky na legolend jedou ze školou ale ještě dostane dárečky..tak,že Adámek dostane pár dárečku a stačí :///: stejně vydím,že největší uspěch bude mět balicí papír :///: :///:

In reply to by Janosefa

teda tak to je Honzík starší od Toma o měsíc :) Tomík má v květnu,máme tet zase samé narozky začíná Adámkem a končí mnou,každý měsíc někdo :///: No taky to tak nějak máme chce nový batoh do školy to je hned 1500kč :00: apak nějaké lego a je toho hodně co chce,ale taky to proberem :///:

In reply to by Mag28

Jéžiš to by mě odvezli já totiž nesnáším, i cenovky na zboží a kort když koupím něco pěkného to mám chuť to sundat už v krámě a ten lepivej fuj nemám rád a proto mám doma na ty to věci technický líh. Míša to zdědil asi po mě jak, na něčem vidí nějaký polep hned to škrabká dolů. A spousty super hraček jsem koupila také po bazarech, je to levnější a skoro jako nové a když to mrňouse zrovna neoslní a moc si s tím nevyhraje tak mě není tolik líto peněz jak kdybych to koupila nové. :a:

In reply to by Janosefa

no budu to muset sundat tím lihem ničím mě to nejde dolu,zkoušela jsem to a nejde to :00: jinak jsem koukala jak si malej stím pěkně hrál :) dokonce u toho i trsal :///: :///: no jsem zvědavá jak dlouho ho to bude bavit...jinak Tomík si stím už taky hrál prý se nemuže dočkat až si spolu budou hrát :///: :///: když vezmu,že ten hrnec stojí 800kč a já to koupila jen za 300kč tak jsem ráda :one: ještě chci sehnat toho pejska tet jsem ho mohla mět za 350kč a zaváhala jsem :? nu neva :)

In reply to by Mag28

Pokoupila jsi dobře a na toho psíka budeš mít třeba ještě příležitost, já už jsem párkrát také zaváhala :\/: . Takže si to malej vyškemral hned :s: :s: :s: ale chápu to já jsem také "slabá povaha" Taky budu muset schovat toho koníka aby ho neviděla, jak by kňourla by ho ze mě určo vymámila :C]]: :a:

In reply to by Mag28

teda Magdi supr kup :one: ,nám dnes došel ten mobilek a piánko,taky jsem to nakoupila za super cenu,mobilek Pájíčka hned zaujal,piánko jsem mu ještě nedala,protože už nemám baterky ://: a co všechno ten hrnec umí? mě se dost líbí to mluvící nářadí od FP,s tím by si mohl aspoň tlouct jak má v oblibě :///:

In reply to by mína007

NO MYSLELA JSEM ,ŽE TOHO UMÍ VÍC :///: POČÍTÁ, KDYŽ TAM VHAZUJE KOSTKY A NEBO TO PŘEPNEŠ A ŘÍKÁ TO TVARY,TEDY ADÁMEK TO JEŠTĚ NEUMĚL TREFIT,ALE LÍBILO SE MU,KDYŽ SE TREFIL DO HRNCE TAK MU TO ZAHRÁLO,NO USPĚCH TO U NĚJ MĚLO,TAK APSON TAK :one: ALE UŽ SI TO TAHAL K SOBĚ,ŽE BY TO CHTĚL HNED :///: :///: JÁ CHCI KOUPIT TU ZATLOUKACÍ ŽELVU TAKY OD FP,RÁD DO VŠEHO MLÁTÍ :///: JINAK TEDY POBRAL TOMÍKOVI NÁŘADÍ KLADÍVKO HASÁK ATD :///: :///:

Ještě jsem se chtěla zeptat holky,máte některá ty úložný boxy na hračky?Jestli ano kde jste sehnali a za kolik?koukala jsem že jich je mraky a různejch těch košů atd...tak furt nevím co koupit,Pájínek má svůj koutek v obýváků a má nějak moc hraček...tak bych to vždycky chtěla hodit do něco aby bylo uklizeno :)

In reply to by Fabinka

lUCI MY MÁME ZATÍM JEN JEDEN NA KOLEČKÁCH KOUPILA JSEM HO V AKCI V ALBERTU ZA 170KČ A JE SUPER,JINAK MĚL MALEJ PUJČENÉ OD tOMČI MENŠÍ BOXY Z IKEI,JENŽE MY TU IKEU NEMÁME TAK JSEM TAKY PĚKNĚ DLOUHO ZHÁNĚLA :00: PROTOŽE NĚKTERÉ TY BOXY MAJÍ ŠÍLENÉ CENY :?

In reply to by Fabinka

no náš Pájíček už taky zabírá půl obýváku ,máme jeden na kolečkách velikej,pak takovej dlouhej a nižší s víkem,tam má kostky a pak dva kýblíky CARS,ale řeknu Ti,že je všechno stejně furt rozkramařený po koberci a puzzlích ,stačí,když překotí ten box s kostkama a je o zábavu postaráno :///:

Ahojky holky,tak jsem se vrátili z 10ti měsíční kontroly-dokonce nám to vyšlo přesně na 10 měsíců.Tak Pájínek má 8,85kg a 74,5cm,paní dr říkala že je hezkej :) Na další kontrolu jdeme v roce.Teda toto strašně letí,ach jo.V čekárně byla maminka měla 3 měsíční holčičku,tak jsem se tak kochala tím mimikem a říkala,že už to není pravda,když byl Pájínek takhle malinkej.Už se těším na druhé mimi :) to bych chtěla až budou Pájíčkovi tak 4 roky,až bude ve školce a já doma s bříškem.A jak to plánujete vy s druhým? ;)

In reply to by Fabinka

ahoj Luci,tak vše nejlepší Pájínkovi k mini narozkám,to mě povídej o malým miminku,když ty míry co máte vy teď náš Pájíček měl kolem 5měsíců :00: my jdem na 10měsíční 18.3.,taky nám to vychází přesně na den,tak jsem zvědavá kolik to bude přes 12kilčo :///: kdy další mimčo zatím netuším,jestli teda vůbec no uvidíme,já bych tak do dvou tří let ještě chtěla,ale přítel zatím moc nene :n:

holky,tak Vás musím pobavit :s: ,včera ten můj chlap si hrál s Pavlíčkem,říkal mu,že je kukačka,že nám ho jistě dal někdo do hnízda :00: a pořád mu říkal ku ku ku ku,no asi do 10minut,začal Pájíček taky kukat,jsme se pěkně nasmáli,myslela jsem,že na to zapomene,ale kdepak dneska zase kukal jak o život :s: navíc dneska má nějakej nakřáplej hlásek tak je fakt u toho jak nějaký ptáčátko :s: jo ,ale říkat máma,tak to se mu nechce :n: :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka