asi brzo budeme bez tatínka:(

22.06.2009

Dobré ránko berušky moje:)Musím se opět vypsat a říst mi moje trápení s kým jiným než zase s tím mým chlapem. :§) Už několikrát jsem tady psala, že se ten můj chlapchová jako debil, ale to co předvedl zase včera stálo opravdu za to dokonce už byl drzej na moje rodiče a ty už ho mají taky plný zuby :n: To už byla ale poslední kapka, když začal vyčítat co všechno pro mě nebo pro naše udělal mimochodem toho nebylo nikdy moc jediný co poslední dobou dělá je to, že je strašně oraženej, neumí se chovat a kolikrát se za něj až stydím když někde jsme a on tam dělá scény. Na domku už zase neudělal týden nic takže to tak vypadá, že malej bude bez tatínka už toho mám vážně dost.
Vůbec se nechová jako nastávající otec a když jsem se mu snažila vysvětlit, že vím že jsem protivná ale at to bere s rezervou že být v jiném stavu je opravdu být v jiném stavu jak fyzickém tak duševním a že by na mě mohl být už honější, že se nechci pořád rozčilovat, že to všechno přenáším na malého potom.Víte co mi řekl, že on je vlastně těhotnej se mnou a že já na něj taky nejsem hodná ,no prostě jako malý děcko. :n:
Holky hodně dlouho jsem přeýšlela jestli to semka mám napsat , protože si asi budete myslet, že jsem úplně na hlavu. Ale já začínám opravdu litovat toho, že čekám miminko s někkým takovým. Můj chlapeček je to nejcenější co mám a to nejdůležitější a nechci aby vyrůstal s takovým pakem , který je ještě sám dítě a neví ani čí je a co chce. jestli to tak půjde dál a on si to neuvědomí, že bude rodič a nezačne se tak i chovat tak to ním už ukončím a asi nám bude bez něj i líp, protože poslední dobou pokaždý když ho vidím tak mě akorád dokáže naštvat. :spid:
píšu sem protože bych ráda znala vaše názory a rady protože už jsem opravdu zoufalá a nevím co mám dělat!!! :r: Co byste na mém místě dělaly vy??Ono nic na něj nezabírá nic už jsem vyzkoušela snad všechny možný taktiky, ale mám pocit že on má jenom sebe a jenom o sebe se stará. :§) Moc se opět omlouvám za ten můj román, ale už nevím jak dál jediný co mě poslední dobou drží nad vodou je to moje miminečko, který nadevšechno miluju. :cc): Děkuju vám holky, že tady jste a že se vám můžu svěřit o dalším průběhu seriálu ,,alias debilní otec,,vás budu informovat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka