Zlín a okolí ! Sraz!! Super parta holek!!

12.05.2009

:C]]:
:\/|:

Přehled pro lepší orientaci nově příchozích:
lilian - Lívia - 8.7.09 - :girl: Karolínka
janeček - Jana - :cc): Šimonek 11 let + :girl: Johanka 9 měsíců
asianine - Andrea - 21.8.09 :girl: Adélka
Myša - Petra - 20.3.2006 :cc): Tomášek + 24.2.2009 :girl: Emička
a_n_y - Aneta - 15.8.09 :girl: Natálku
momo1 - Monika - 31.7.09 Julinka :girl:
kosiceL - Lenka - 2.12.08 Alice :girl:
Zuzulda - Zuzka - 28.4.08 Adam :cc):
Dappa - Markéta - 17.7.09 :cc): Mireček
petule 28 Petra - 15.8.2009 :cc): Tomášek

fishinka Ivča - 11.11.08 Adélka :girl:
myska83 Jana - 13.9.09 Filípka :cc):
Lenycka Lenka - 1.6.09 Anička :girl:
Zanka Žaneta - 30.10.08 Davídek :cc):

Ehm.. jelikož moje paměť zas není bezchybná, pokud by byla chyba v nějakém údaji, něco chybělo, tak písněte osobní zprávičku a upravím :) jen aby bylo jasno o kom se tu vede řeč atd.. :) co vy na to???

In reply to by Zuzulda

Holky neblázněte. :°°//: taky bych si dala. Škoda, že je to z ruky, hned bych šla s váma. Sice se zatahuje a vypadá to na slejvák, ale poplkat bych šla a :hu: napapat taky. Ještě jsem nejedla. To je úplně super na mlíko :? Jinak jak jsem včera psala, že malou jsem uspávala na rukách, tak v noci dobré, usnula v postýlce. No akorát jak jsem ju dávala spinkat dopoledne, tak zase :§) . Koza to na mě zkouší. Zuby to nebudou :n: . To spíš bude hysterák nebo se jí nelíbí nová postýlka. Do teď spala v koši a teď spí v postýlce. No nakonec usla a teď podruhé už usla v poho. Uvidíme zase večer. Jinak máme nového pejska. Jmenuje se Meggi.

In reply to by Myša

Jee, tak sem pak hoď foto toho hafana!
A jinak koukám taky, že se zatahuje :( abychom nezmokly..ale já už jsem si to testla i za deště, takže pro mě to zas nějak velký problém není a je to přeci jen kousek! A jinak, co se potkat u lavičky, když se jde po ulici od mého baráku, směr dřevnice, podél potoka Januštice a pak na nějaké první lavičce která je na cyklostezce směr k Mácům??

JInak mi malá začala docela cestovat po postýlce.. fakt síla.. kope nožkama, trénuje a rázem je naštorc, našikmo, nebo někde dole..

In reply to by lilian

Dobře tak na první lavičce.No zatím černým mrakem už je zase hezká obloha tak nevím.Jinak my máme Quinny buzz světle zelený takže náš kočárek poznáš.A taky mám to nejhlučnější ditě na světě :///: .

In reply to by Zuzulda

:one: tak v 16:00 +- ono, já to zatím nemám vychytané.. takže buď tam už budu, nebo minutku posečkej.

:w: Ivčo, jdeš taky??? :w: vidíš, měla jsem si rovnou na ní vzít tel, číslo a poslat ji seznam telefonních čísel.
:hu: já se těším.. další radost po porodu.. mňamka..

In reply to by Zuzulda

Tak super :o) malá mi tu už nějakou dobu nespinká! tak snad ji udolám v kočárku, ale je hodná, jen nespinká, dala jsem ji na pupík a ona z toho chytla škytavku :) bobík malý..

In reply to by lilian

To máte holky fajn,že bydlíte tak blízko u sebe.No nic,asi rozhodím sítě a doufám,že i v Malenovicích jsou nějaké těhulky.Ale až tu budu jezdit s kočárkem,tak tu snad někoho poznám.
Už se tu dlouho neobjevila Janička.

In reply to by lilian

Ahojky já s Adámkem nemám problém pokud je tam děts.koutek jak říkáš tak je to super. :one: Jinak bych byla moc ráda pokud by jsme se nějak domluvili ráda bych vás poznala.Za posledních pár měsíců trávím den jen s pískovištěm a bábovkama tak to bude krásná změna :qu: .Jinak Livi tenhle týden máme tatku skoro pořád v práci a bab.nemají čas tak co takhle nějaká procházka když už se konečně trošku ochladilo? :dance:

In reply to by Zuzulda

Zuzko, tak dětský koutek tam je.. no, ale, spíš možná pro starší, a venku, take houpčky, možná i skluzavka.. ale teď krapet hádám, jen vím, že tam furt lozily děti a honily se kolem pískoviště, jen asi nebude tak nejudržovanější, však to můžem omrknout.. moje mamča dnes chtěla malou vézt ke kamarádce, ukázat ji.. já v tu dobu chtěla vytočit se v Tescu na plínky v akci... ale pokud ta moje cácorka teď neusne a nenechá mamku vyspat aspoň chvilku, tak to vzdávám a fakt asi skočím do Kauflandu na ty Happy a oželín nějakou kačku ušetřenou. Mamča říkala, te Pampers mají v akci tady asi na Januštici...ale těch jsem dostala Mega pack asi 150ks či kolik, 4-9kg a co tu pročítám, tak že nejsou moc fajn kvůli kyčlím atd.. tak nechci používat čistě pampers.. a pak se vrátit zase k obyč.
:o) svítá mi naděje.. že usíná.. tak pokud jo, tak snad ještě po tom ranním maradonu usnu ...
A odpoledne se uvidí.. klidně to můžem zkusit a omrknout to U těch Máců podrobněji... a zhodnotit, zda s tolika kočárky to je reálné!

In reply to by lilian

V pohodě až to bude vyhovovat Tobě a hlavně Karolínce tak tam zajdem :) .Jinak ty tesco plínky používáme a jsou super a ty happy jsme měli když byl malinkej a taky v pohodě.Možná jěště lepší než pampers ty nám většinou protekly.Jinak Huggies jsou taky dobré máme je na noc ale jsou zbytečně drahé :\/: .

In reply to by Zuzulda

Kdyby nebyly ty trolejbusy tak nacpané.. teda.. od porodu jsem ještě nejela.. tak bych to prubla i s malou, ale nemíním, aby v takové hustotě lidí něco chytila, přeci jen šestinedělí nemáme za sebou.. a jinak.. nespíme.. kouká.. oči jak tenisáky.. no,... možná to stejně risknu, jen doufám, že vydrží bez mlíka chvillku.. zatím ale v kočáru spala vždy, nebo jen ležela a nedutala.. uvidím za chvilku, protože ta akce na Tesco je fakt super.. a slevu na MHD už vyřízenou mám, tak proč bych se neprojela za 6kč :s:

In reply to by lilian

Tak dej mámě malou do kočárku.A za hodku a půl to tesco zvládneš otočit.A co takhle pro strýčka příhodu odsát trošku mlíčka a máma(kdyby bylo nejhůř) by jí to dalo lžičkou nebo sříkačkou.Pokud se napapá a bude s babičkou drandit v kočárku tak to určo zvládne je to šikovná holka :girl: :qu: :qu: :qu: .A píšeš že málo spinkala tak určo bude spinkat. :'zz): :'zz): :'zz): .

In reply to by Zuzulda

no, odsávačka mi dorazila právě teď, je použitá, takže tu budu muset vyumývat, vyvařit atd.. Malou nechám vpostýlce, hajá fakt pěkně a myslím, že to zvládnu fakt rychle, prostě mě bude hnát i to, že je tu ode mě daleko. :o) Tak já frčím.. snad to zvládneme hezky, teda malá a když, snad velký hladovec nebude, než se vrátím, a nebude plakat, případně si jen cucat pěstičku ..

In reply to by fishinka

Ahojinky, holky asi tráví víkend na chalupách atd.. ale určitě tě pěkně přivítají taky :dance: Jinak mě je 28 a mám 11cti denní Karolínku :) A jak koukám, tak jsi zase snížila procento kluků :///: donedávna jsme tu byli jen čistý babinec, ale chlapečci už taky přibyli!!

In reply to by lilian

Jasné. Já bych tu taky asi normálně nebyla. Ale můj šel do lesa a prďola hajá, tak není velice co :-)
Moc gratuluju k holčičce. Nám to tak utíká, že tomu je těžko věřit. Nedávno se narodila. a teď nám dává zabrat celé rodině :-)

In reply to by fishinka

No, já jsem zvědavá, až to přestane být spací mimi, to bude teda něco.. :s: zatím skoro furt spíme, tak je to pohoda, ale je fakt, že pak už asi je dítě víc komunikativní, tak se i jinak zabaví.. než zíráním :girl: a smanou zvednou hlavičku, když je v lehu atd..

In reply to by asianine

Ahojky, moje známá rodí v srpnu taky Adélku :-) Já chtěla původně Aničku, ale tatínek "vyhrál" A jsem ráda!! A kdy čekáte?

In reply to by fishinka

Ani nemluv .. táta malé chtěl Gabču a Honzu.. já ne a všechny moje návrhy zamítal.. nakonec jsem ale stejně vybrala já, .. sice jsem mu chtěla dát šanci, vybrat společně, ale připravil se o tom sám ..

:dance: ahojík, holky moje :h:
Tak jakýpak máte víkend??? Já dnes byla už s malou na náměstí.. nebyl takový hic, tak paráda... sedly jsme se sestrou, pak něco koupily a šlo se k ní, a to už zlehýnka poprchalo.. tak si objednali pizzu (snad to neodnese malá :O bolením bříška) ale pak se spustil slejvák.. no, za deště mě doprovodila domů. Karolínka v pohodě, jako by se nechumelilo, a aspoň jsem si za asistence testla, jak za deště s kočárkem :c: A jinak, malá je fakt hodná.. zase jsem kojila venku, tak začínám mít praxi a být profík, že mě to jen tak nerozhodí!! Snad bude furt dost mlíčka :hu:

In reply to by asianine

Holky, tak Markétka prej rodila 13 hodin, nakonec spontánně, včera jsem si s ní psala na Skypu, že jde dnes za doktorkou do nemocnice na porodní sál, že asi si ji tam už nechají.. tak se prcek asi lekl.. no ale.. prej jí ho museli vytlačovat z pupíku, bobík malý a na por, boxu měla 4 doktorky a 4 porodní asistentky, ale zvládla to a prej je malý zlatíčko!!

In reply to by Zuzulda

Stejně to je výkon, tolik hodin, kam se hrabu já, se svou rychlovkou!! A s chvilkou v kontrakcích, ač hooodně hnusných!! Klobouk dolů!! A na Mirečka se moc těším!! Chlapák do party :cc):

In reply to by lilian

tak dofám,že budu taky tak brzo po porodu fit a budu jezdit s kočárkem.Opravdu jde vidět přez ty písmenka tady,že si to maminkovství na plno užíváš.Tak to má být :/;x: :k: :one: .
Já jdu zítra na gyndu konečeně po 3 týdnech.Snad už budu chodit častěji na kontroly.Krásně se ochladilo,tak za chvilku se pustím do umytí koupelny,převleču postel a Martin vysaje a možná si zajedem na výlet...jestli teda nebude pršet. :)

In reply to by Zuzulda

Ehm, myslíš co baštit před porodem???
Čaj s maliníku popíjet (koupíš v lékárně) a taky baštit lněné semínko (vypadá jako sezamové, ale je tmavě hnědé), koupíš v potravínách, já si ho rozmixovala, měla v lahvičce (v lednici aby nežluklo), a dávala si lžičku do jogurtu.. oboje se baští tak od 34-36tt těhu., a lněné semínko lze i vařit, poměry přesně nevím, ale když ho dáš hodně, tak je z toho hustý sliz, co nejdem oc vypít, já to jednou prubla.. ehm.. tak stačí když si v kastrůlku uvaříš nějaký čaj s několika semínky lněného semínka, mamča mi to uvařila, donutila, vypít den před porodem.. :) ač mám velkou pánev, tak to asi fakt zabralo, promazalo porodní cesty, malá fakt rychlesestoupila a od odtoku plodovky jsem rodila asi tak hodinu, hodinu a půl

In reply to by lilian

Děkuju myslela jsem to lněné semínko.Ona je ted 32 týden tak má jěště chvilku čas.Tak doufám že jí to taky pomůže a bráška bude rychle venku :||): :cc): .Jinak kdyby jste s Karolínkou chtěli na prochajdu třeba kolem vody tak dej vědět,nechci Tě nijak otravovat tak to nechám na Tobě.Jinak já s prckem chodím až tak po 17 hod.jinak je moc horko.Pozdravuj Karolínku :girl: .Zatím Ahojky :a: :a: :a:

In reply to by Zuzulda

Janě, někdy vyrazíme, jen teď ty první dny si užívá moje mamča!! Tak asi časem, až vyrazím sama a můžeme to pak spojit se sedánkem u Máců :) co říkáš?? Ode mě to je fakt parádně.. Bydlím vlastně tak, že z okna koukám na 4.ZŠ a ta druhá neívm kolíkátka to je, teda jestli to nepletu, a taky na obchod Januštici hihi.., takže pěkně podel vody k Mácům, tak se občerstvit, chvilku posedět a pak zpět :one:

In reply to by lilian

Jo já jsem pro.Já bydlím jen přes cestu za zastávkou jestli víš kde je školka?Tak hned vedle ní.A k těm Mácům klidně myslím že je tam i koutek pro děti takže Adámek bude spokojený. :///:

In reply to by Zuzulda

Tak změna, mamča dneska nejde s kočárem!! Jde na zahrádku, aby provedla druhý postřik rajčat.. jenomu zahrádkáři odešly všechny., tak před těmi bouřkami, jak hlási jepotřeba :) abychom měli vlastní rajčátka.. prej je tam každý obdivuje, že na to, za jaké amatáry nás měli, tak že máme na jednom trsu 8 rajčat hihi. jojo, mamča je zkušená!! Pěkně je pohnojila, kašlala na všechny a nasadila před ledovými muži hih, tak máme náskok!

tak teda co desnak v 17:00 ?? A jinak vím, kde asi, jen si neuvědomuji, který barák! A koutek pro děti tam je,.. houpačky, a asi i průlezka a pískoviště, děcka tam fakt řádí a rodiče si tam užívají fajn odpoledne. bylo plno, tak jsme seděli až úplně vzadu.. ale zato kolem nikdo a klid :) fakt dobré míto!! Já si teda dala nealko pivo, mají tam jen coca-colu z postmixu.. točenou.. ale.. jsou tam bublinky, tak si musím dávat majzla hih

In reply to by a_n_y

:c: fakt?? tak to je bezva!!! Hlavně je tento fakt lehoučký, tak si to užívá i mamča a mít ho těžký, tak fakt nevím, jak do baráku tím nájezdem vytlačím malou s kočárem!! To dkyž půjde s malou moje mamča, tak ji ho stejně budu muset svážet a vyvážet.. ono.. nezdá se to, ale fyzikální zákony jsou fakt nevylučitelné.. a proto když se jede z prudkého sjezdu, tak jde znát, jak to táhne!! To by možná mamča neudržela!

Ahoj,tak já se k vám taky přídávám,jestli můžu. čekám chlapečka a termín 4.8.2009.

In reply to by Lakai.ka

No konečně že jsi tady!!!! Tak to se těšíme na další přírůstek!!!
Vítej mezi námi!!

:w: :w: :w: Jo a pro všechny, prosím kdo není v seznamu nahoře, a chce tam být a chodívá sem, anebo je tam chyba! Pište mi osobní zrpávičky, přidám Vás tam, opravím údaj!!! :w: :w: :w:

:dance: :dance: A jinak, co si dát někdy srat u Máců vzadu na zahrádce!!! Je tam fajn hřiště pro větší.. a jinak hodně prostoru, s kočárky se dá sedět u stolečků úplně vzadu, bokem ,... včera jsem tam byla :one: a jinak si celkem už fandím na malé posezeníčko.. co udělat, naplánovat srazík :dance: :dance:

Tak jsme doma :) ufff, to bylo náročné, ale už mám vyřízenou i žádost na porodné a donesla jsem si kupu papírů.. to je horor, to papírování.. a fakt jsem zvědavá, jak mi sociálka na Praze 8 potvdí příjem atd.. to bude fakt fraška, když dote´d mi neposlali potvrzený papír na slevu jízdného, naštěsti mi to potvrdili taky ve Zlíně.. No co, utratím mraky peněz za poštu, osobně tam s malou nepojedu.

Jinak už jsme mále byly s mamkou na odchodu, a v tom přišla opožděně porodní asistentka,., jako, jsem tu na ní čekala.. ač mě bralo spaní,tak nespala, pak přišel brácha.. a že nás odveze a už se sbíráme a v tom přišla.. fakt super ženská., poradila toho hodně.. pak na mě koukla.. no.. a raději mě poslala za gynekologem, nějak se mi tam přemnožily bakterie..tak jsem dostala nějaké tabletky, tak je mám baštit po 6ti hodinách a docela mi prej dal vysokou dávku,pro jistotu. U doktora jsem potkala Anetku :) tak se pak koukla na malou a ukázala mi chudinka tu svou vyrážku. No, to ji fakt nezávidím, musí to asi svědit a v tom vedru.. no fakt nefajn!!
Návštěva u dětské doktorky byla moc fajn!! Koukali na toho mého cvalíka a zase jsem si vyslechla, že jsem si musela užít, porodit takovou slečnu. Jinak ač jsem ji před tím asi 20 minut nakrmila.. ono.. porodní asistentka přišla fakt pozdě.. a brácha nás nakonce vezl, tak jsem nestihla malou doma nakrmit, tak jsem prvně kojila venku, ale k věci.. takže mi ji zvážili a změřili, tak po týdnu od porodu máme 4230g a 52,5cm takže od porodní váhy navíc 210g a 1,5cm tak to koukám jak moc rosteme!! Jinak na ní hleděli, že je jak měsíční miminko. Doktorka překvapeně, že prej už fixuje pohledem.. a že z ní prej bude intelektuálka :s: Řekla jsem si o kapičky na bolavý pupík sabík a dostaly jsme kapičky (nechce se mi zvedat a juknout.. ) ale vitamín D či co a pak něco dalšího, jendo se kape 1x denně do asi 3 měsíců. či jak a druhé 1x týdně do 12-18 měsíců.
Taky mi poradila, jak ji brát jistěji.. prostě čapnout za nohu :c: tak se učím ji čapnout za stehno, prej mi takto nevyklouzne a úchop je to jistější. Prej to není křehotinka, když prolezla porodními cestami, tak není z cukru. :!k:
Pak ta sociálka a pracák.. a dokonce mi radila úřednice, ať rozhodně nechodím v pondělí a středu, že tam mají mraky lidí, kvůli malé, takže nakonec bylo fajn, že jsem tam skočila dneska.
Laktační demence se projevuje:
- jak jsem odcházela z pracáku, tak se koukám a chybí mi kartička s čílem účtu.. fakt jsem prokutala peněženku.. tak se tam vracím a prej tam nic není a juknu, no vypadla mi tam pod stůl...
- pač mi tu super baby na sociálce potvrdili tu slevu na jízdné, tak jsem to rovnou šla vyřídit.. u tržnice.. a ještě jsem si rovnou koupila jízdenku za 22,- odcházím a kousek dál (mamča mi mezitím odjela s malou dál :O , kontroluji.. a.. jizdenka nikde.. tak se vracím, a řekla jsem, že mi ji zapomněla dát a fakt.!! no,. jak koukám jsem mimo, asi si musím zvyknout se zase soustředit, a nemyslet na blbiny :00:
- v lékárně.. chtěla jsem malé koupit pilníček (má nehtíky jako žiletky - dle Dr.) a nůžtičky.. nechala jsem v lékárně mooooře peněz,. fakt síla.. a na toto jsem zapomněla.. ://: ale jinak mám Rosalgin, tak si dnes dopřeju oplach, abych se dole pěkně zahojila :dance: , pak dle porodní asistentky, není nejlepší odstříkávát moc.. a ty vložky do podprdy prej účinkují jako špunty.. tak jsem si pořídila sběrače na mlíko (fakt je, že kojím a z druhého mi kape mlíko.. což je škoda a plýtvání) jen ty ceny, to je horor!! Co už, snad to nebude zbytečnost, tak si na to zvyknu a snad jsem nevyhodila peníze.. možná jsem to měla promyslet, ale je fakt, že takto budu sbírat mlíčko pro případy nedostatku, nebo když budu někde.. a mamča bude hlídat!
A ještě jak jsem byla v tom kanclu na pracáku, ohledně porodného a zahlcení moji osůbky papíry, co je potřeba vyplnit, poslat na potrzení atd.. tak mamča čekala na chodbě, a prej ji tam pořád někdo malou obdivoval, tak se pyšnila :\x: a moc si to užívala, moc si to babičkovství užívá a futr by vozila kočárek, hihi..
:girl: holky, a malá je fakt krásná!! A je moje :c: A kočárek je fakt suprovej, lehoulinkej.. toto kdybych měla absolvovat, s tím záložním.. tak jsem vyřízená úplně.. co by mi zbylo, nic, prostě bych to musela zvládnout, ale s tímto to je pohodička.. a moje mamča se sním cítí moc dobře.. pěkně už manévruje a fakt hodnotí, že se nemusí zvedat atd.. prostě že má ty aretační kolečka vepředu :one:
Tož to byl dneska den, teda.. malá celou dobu hajinkala.. asi se ji moc líbí to drkotání v kočárku.. fakt jako dudek hajala.. bobíček malý.. teď si tu chivlku ublinkávala.. měla škytavku.. a teď už hajinká! A jinak má tak velikou nohu, že ty ponožtičky, co ji moje mamča ráno vybrala,tak jsem v čekárně u Dr. zjistila, že jsou jí poloviční, teda že místo pro patu má v polovině chodidla :s: :s: :c: tak fakt nejsme žádní drobečci!!

In reply to by Dappa (neověřeno)

No, já mám všechna kolečka malá.. kočárek není nový, ale z druhé ruky, asi tak rok starý, ale fakt super!! Peg-Perego young barva Moca :)

In reply to by lilian

Lakai.ka-jé ahojky..no už jsme si o tebe dělali starosti.Kde jsi byla celou dobu?Jé tak to jsem ráda,že jsi pořát 2v1 :) .Livi-tak dneska jste toho zvládli fakt hodně.My jsme koupili ty naušničky.Jsou moc pěkný,tak mi je nastávající prababička předá pak v porodnici.Byli jsme si zaplavat,ale jak jsem zase doma,tak ze mě zase leje.

In reply to by asianine

Jo a Lakaika myslím neměla přístup na PC, jak mi kdysi psala na icq.. tak jsem ji zase dala odkaz, tak se konečně ozvala, holka jedna!! Tak se snad pak taky setkáme. A jinak, jak se cítíš na srazík?? Co tak někdy odpoledně u Máců?? Nebo klidně v jiný čas, ale Janička, jak psala, tak kolem poledne nikam nechodí!

In reply to by asianine

Tak se uvidí, jaké bude počasí.. je to těžké, moje malá si na vzdoušku lebedí, ale když bude chladno, tak kdo ví.. :) ale asi mrazy nehrozí, že?? :s: Tak se uvidí!! Já jsem sobeček, pač je malá ještě mimísek, tak si netroufám jet MHD.. moc lidí!! Jinak dnes ve městě a na úřadech pohoda, nebyla velká koncentrace lidí nikde :one: tak jsme to zvládly na 1. A moje mamča si to fakt užívala a zítra asi vyrazíme zase,, je potřeba na poštu zaplatit hromadu složenek atd.. já do banky jednu splátku.. a taky má malá mega nehtíky, tak musím pořídit pilníček .. a nůžtičky.. a budu asi při kojení ji je zkracovat.. na palci má fakt krásně mandlový tvar, až zírám, jen nalakovat, a je z ní fakt "roštěnka" hihi, ale na to má ještě moře času :!k:

In reply to by lilian

Tak na trolejbus máte ještě dost času...to by bylo brzy a ještě je to věčně nacpaný a to vedro k tomu..no nic moc.A jak často se ti malinká v noci budí? Ať vím na co se mám připravit.. :-D

In reply to by asianine

No, asi tak 2x .. nebo 3x záleží odkdy beru noc.. já chodívám spávat kolem půlnoci.. teda, asi dlouho už ne a budu zaléhat se slepicemi :) Ale v rozmezí 1-3:00 se vzbudí jendou a pak 5-6:00 +- :) ale dnes ráno mě potrápila, po té 5 ..teda než jsem nakojila atd., už nespala, tak jsem tu pak usínala dopoledne skoro u kojení, potřebovala jsem ještě chviličku, tak dneska asi zalehnu dřív. A asi každé mimi to má jinak. Malá třeba druhou noc chytla histerák, chudák asi hlady.. měla jsem zatím jen mlezivo, tak si ji sestřičky vzaly uprostřed noci i druhou noc.. ale v sobotu už jsem měla mlíčko, tak si hověla celou dobu u mě :)

In reply to by asianine

no, to se nedivím, ze mě taky!! a jinak, kojení venku je fakt pohodička :o) a jak koukám budeš mít taky naušničkovou princezničku!! nám sice po porpíchnutí chviličku tekla krev z jednoho ouška, ale fakt pohodička a fakt jen hodnotíme, že je má už teď, jak řekla sestra, kdo ví, jak bych se k propíchnutí dostala potom. A takto to hlavně nestálo nic :) a je fakt za holčičku už od narození :c:

Ahojky kočeny :c: , všechny Vás zdravím, vůbec není čas jsem chodit pač malá onemocněla, celá se mi osypala a prej je to nějaké infekční onemocnění, které postihuje kojence a batolata do 2 let, nic na to není a mělo by to odeznít tak do 5 dnů. A navíc k tomu tyhle vedra, už 3 noc vůbec nespím, páč ji to asi svědí a pořád naříká, přes den se vyspat nemůžu, doma mě vůbec nespí, tak musím chodit ven. Už aby to měla beruška za sebou. Jinak Lili tobě at to dobře dopadne až příjde porodní asistentka a Vy ostatní se držte v těchto šílených vedrech, vůbec Vám ty bříška nezávidím :n: Musím letět, malá je nevrlá, pořád se chce mazlit. pa pa holky :a: :h: :a: :h:

://: tak jsem si nechala koupit dermochlorophyl.. aby mi mamča stříkla na šití a netvářila se teda.. prej jsem dost nastřižená, až ke konečníku a prej to není pěkné.. a u jednoho stehu mám diru.. asi povolil steh :( tak teda nevím, beru, že mamka na vše tak nějak tragicky hledí.. ale nebylo by fajn, kdyby mě museli přešívat.. tak jsem pro jistotu volala porodní asistentce, tak se zítra ráno staví, tak jsem zvědavá co mi řekne ona.. jako zkušená. Asi jsem se měla víc šetřit, kdo ví, ale přitom nic moc nedělám.. ://: a malé zrcátko nemůžu za nic najít.. abych se sama jukla, to je děsné!! Tal budu doufat, že to dole není takový horor a jen mamka, jak má z toho svého trauma, tak na to hledí negativně, kdo ví, zda se dole sama viděla... že mě straší..

In reply to by lilian

No snad to budeš mít v pořádku.Máš teprve týden po porodu,tak to ještě chvilku potrvá,než se vše zahojí.A co jsi měla dobrýho na oběd? Já jsem na konec udělala tu cuketku s bramborama. Šetřit by ses určitě měla.Ať nabereš sílu. ;)

In reply to by asianine

Tak sice reaguji až teď, ale na oběd byla zeleninovo pohanková polévka..ale mamka tam vpašovala brokolici :( tak snad nebudou zase prdíky zlobit, nebo bolení bříška. zatím se Karolínka kroutí v postýlce..teda.. nekroutí, jen si hraje s ručičkami..tak snad usne a nebude zase kravál.. slyšeli to i sousedi :) včera.. tak prej konečně poznali, že tu je nová sousedka (věděli to, jen malou nebylo slyšet)
Jinak jsem sehnala zrcátko.. mamča ho našla.. a jukla jsem se dolů, no.. myslela jsem že to tam bude hezčejší.. ale ono.. asi vždy se stehy to nestojí za to.. jinak jsem fakt střižená dost, mamča o tom dneska pořád mlela, že až ke konečníku a že to chtěla pohlídat, aby mě tak netento.atd.. no.. čas nejde vrátit :///: a jinak jsem tam žádnou dirku, jak říkala nenašla.. ono, mamča má brýle, zrak už nic moc.. tak jsem zvědavá, co řekne zítra porodní asistentka.. jak to tam mám.
Odpoledne jsme byly taky s malou a babičkou na procházce.. fakt paráda.. byl hic, ale tady kolem dřevnice pofukovalo, malá hajala celou dobu.. fakt jsem koukala, babička si to užívala, teda o kočárek se spíš podpírala, tak chtěla právě furt vozit, ale já se taky tak zlehka podpírala, tak se mi s ním šlo taky líp, než bez něj :s: A jinak mi bylo venku fakt líp i skrz spodek, tu se furt potím.. atd.. tam mi to pěkně větralo, tak jsem se cítila moc fajn. Potkaly jsme se se sestrou, a zašli k Mácům dozadu a seděli tam úplně vzadu., tak jsem šla objednat.. na druhou stranu jak měli plno, tak jsme tam byly samotinké a pohodička.. Malá fakt jak dudek, ani hluk ulice, auta ji neprobraly! :c: Zlatíčko moje. A sestra jen poznamenala, že je po mě, protože stejně jako já, tak ze spaní pootevřené oko a oko tam lítalo .. sestra jako malá nevěděla zda jsem vzhůru, nebo spím :!k: a tohoto jsem si všimla už v porodnici. hihihi, má to po mě!! Budulínek malinkatý..je a už zabrala.. je fajn, že si zvyká, že v postýlce se spinká.. ono ji asi bylo horko, babička pro ní vytáhla overalek.. a mě se pak zdále nějaká nesvá, tak má jen bodičko a ponožky.. a je přikrytá dečkou, tak snad ji to bude vyhovovat.

A copak jste dělaly holky vy?? dneska?!

In reply to by lilian

Ahojky Lili a Karolínko :a: .Tak první procházka za váma a ted už to bude jen a jen lepší navíc o víkendu se má trošku ochladit tak to bude venku hned veselejší :s: .Jinak ty vedra jsou fakt šílená :jawdrop: ja byla s malým odpol. na písku a myslela jsem že umřu a to je tam stín.Malej ten je spokojený :cc): může chodit nahatej tak je mu fajn :ooo: .Jinak zítra jedem k dědovi se koupat tak bude dobře i mě.Aspon doufám :00: .Přeji vám krásnou a klidnou noc :'zz): :'zz): :'zz): .Livi a ten nástřih nemusí být tak hrozný nám to možná tak připadá ale snad Ti zítra řekne že je vše v pořádku :one: .

In reply to by Zuzulda

Ahojka, ja si myslim, ze bude v klidu, mamka jen plasi.. ma sama trauma, protoze se ji to tam po porodu nejak rozjelo. a nikdo v te době neřešil.. tak s tím má prej potíž dodnes.. a chtěla,abych to měla v pohodě.. dokonce dnes prohlásila, že než špatný nástříh, tak raději císaře.. tak to jsem ji zase postavila na zem a řekla mou teorii, že raději přirozeny porod, než operaci, že další narkoza, a že to je fakt operace atd.. a to nejlíp fakt ne, pokud není nutné.. takto to je to pidi zákrok, pár stehů.. :///:
Jinak, o vedrech nemluv, to nemá smysl.. nejlíp by bylo furt ve sprše, ale to jaksi nejde.. :!k: ale venku mi bylo fajn, tady kolem Dřevnice, po ciklostezce pofukovalo, tak pohoda.. vyrazily jsem v dobrý čas.. tak to bylo snesitelné.. mě se tak nepařila prcka,.. :s:

In reply to by lilian

Ahojky,tak my jsme se včera byli rochnit v bazénu u tchýňky a bylo to super.Odpoledne pojedeme zase.Za hodinu na mě bude zvonit tchýně a jedeme koupit ty naušničky,tak snad se shodnem :00: .Jé Livi já jak si čtu,jak jsi byla s malou venku :/;x: ,tak já už se taky tak těším.Jo por.asistentka nám na kurzu říkala,že na to poporodní poranění jsou dobré sedavé koupele z dubové kúry.Ale dnes ti PA určitě poradí.O císaři mi ani nemluv-pořát doufám,že se mi malá otočí.Ale zatím mi připadá,že ji cítím pořát na stejným místě.No v pondělí se snad dozvím víc.

In reply to by asianine

O těch koupelích vím, jen zase v porodnici říkali, že nic.. a pak třeba pozdějí atd. ani gelem z dubové kůry nemazat, jak mnohí mažou, prostě nechat zahojit a pak až vypadnou stehy atd. tak pak už třeba mazat.. ale stejně, ty očistky atd to mám za sebou týden a už bych měla ráda pošestinedělí. Jinak Malá od rána od 5 vlastně nespí, tak jsem tu jak sůva.. co by chtěla strašně spáát..ale v 9 tu je porod.as. a pak na 12 k té Dr.. a zrovna jak na potvoru na ten čas nejede bezbarierový trolejbus.. tak to buď vyrazíme o půl jedenácté, nebo nevím,. :00: já raději moc zvedat kočár nechci a mamču taky nechci zatěžovat, uvidíme.. něco vymyslíme. Jen jsem dnes celkem mrtvola ://:

In reply to by asianine

Já si lebedila, na první návštěvu, jaký to mám kousínek a ona si má dovolenou.. A jinak malá se zase kroutí a od 5ti nespíme.. to zase asi budou nějaké prdíky.. no, četla jsem tu o kmínovém vývaru.. tak to pak asi zkusím, ji ho krapítek dávat.. co už s malou prďolkou.. i kdyby jako prevence.. A mě by tak teď bodlo pár minutek spánku.. tak snad to odpoledne dospím.

A bude bouřka veliká jako celá Afrika.Tak těhu test je NEGATIVNÍ :dance: :dance: :dance: :dance: ,zatracená antikoncepce,no jsme šťastní jak blechy,fakt nevím co bych dělala.Asi by mě omyli :00: .Né.že bysme třetí neuživili,ale fakt už mám strach.A taky už bych nemohla dopřát dětem to co teď.Tož vás všecky lůbám na huběnky cérenky moje.Anetko vydrž holka,musí to být na palici,vůbec ti to chudinko nezávidím.Nebo už poroď.Teď už by to přece šlo né?Anebo né,a´t je tam beruška co nejdýl to půjde.Myslím na tebe holčinko moja :h: :h: :h: .Vlastně na všechny :k: :k: :k: :k: .Jupíííííííííííííí,juchachááááááááááá :\x: :\x: :\x: .Zdar soudružky,laktační demence na mě dolehá ve velkém,tož to balím,hodím sprchu a jdu chrnět krasavice moje úžasné :///: :///: :///:

In reply to by janeček

:c: ty jsi sluníčko zase .. :qu:
Jojo, laktační demence je fakt občas znát..
Bouří to i tady.. mě to chvilku odpojilo net.. a zrovna jsem tu do jedné diskuse psala sáhodlouhý románek, jak je mým zvykem.,. prostě se neumím vymáčknout jednou větou :s: .. :r: tak jsem se na to vyprdla.. a znovu to nepsala.. co už, asi si to neměly lidi číst ://:

ahoj berusky :c:
PREDEM PREJI VSECHNO NEJLEPSI KAROLINCE :k: :h: tak jsem teda dnes holky byla na tom koznim znova a konecne mi vzaly stery z toho ekzemu a v patek si mam zavolat na vysledky tak jsem teda tezce zvedava co z nic vyleze zase :\/: ale pravdepodobne je to ta tehotenska vyrazka a zmizi az po porodu :\\: tak doufam ze se natalenka uz brzo rozhodne jit ven a nebude maminku trapit protoze uz je to nesnesitelne :\\:

In reply to by a_n_y

Chudáčku, hlavně v těch vedrech ta vyrážka musí být nesnesitelná.Dali ti aspoň nějakou chladivou mast,nebo něco?Byla jsem jen pro pečivo a lilo ze mě jak z konve.Jsem si musela dát sprchu.

In reply to by asianine

je to silene aani mi nemluv.. :\\: nejhorsi jak se na me lepi to obleceni tak to svedi a musim chodit v klahotech protoze nesmim na slunko :\\: jo ¨neco mi na to dali ale ze by to pomahalo se rict neda...jenze nic jineho nemuzu...taky hned jak jsem dojela domu dala jsem si studenou sprchu dneska je to vedro strasne :00:

In reply to by a_n_y

Ach jo, uplně s tebou cítím. Musí to být strašné a chápu tě, že chceš aby už malá šla ven. Jinak bych spíš doporučila se sprchovat vlažbou vodu. Jak jsem pro tebe hledala ty informace, tak to tam psaly, ale už nevím proč. Drž se a dej vědět co z těch dr. vyleze

In reply to by lilian

Ahojky holky,tak já to vedro asi už nevydržím.Dnes jedem ke tchýni na bazén a budu se tam čvachtat,co nejdýl.Ještě že jsem si loni koupila plavky na šňůrky,takže jsou mi dost.Sice vršek bych potřebovala trochu větší,ale co už ;) .Přemýšlím jestli si mám k obědu udělat cuketu s bramborama,nebo jít na meníčko,ale na to slunko se mi teda nechce.Livi a co Karolínka? spinká? :k:

In reply to by asianine

Andrejko, tak jsme si včera večer protrpěli asi první bolení břiška :r: to byl řev.. chudinka.. už jsme tu s mamkou zkoušeli kde co.. no horor.. ale jak se ji ulevilo.. tak asi od 23-24.00 hajá jen s pauzami na přebalení, nakojení a odříhnutí.. a je spokojená.. Jinak mi včera celé dopoledne nespinkala, už jsem měla strach, že mám malo mlíka, protože byla přisátá furt.. a to asi pupík pak nezvládal zpracovat, ztrávit.. bobík malý.. Tak snad dnes bude klid, spinká mi tuještě teď , což je paráda.. včera se asi moc unavila.

In reply to by lilian

Prďolka malinká,hlavně že už spinká.Ty se máš,že tam máš na pomoc mamku...Doufám,že to budu zvládat.Sice tu budu mít manžela,ale ten bude ještě bezradnější než já :00: :s:

In reply to by asianine

To jo, hlavně hodnotím, že si s malou povídá.. fakt si to babičkovství užívá.. my jsme byly dvě najednou, tak to neměla tak pohodové.. Hodně to oceňuji a malá na mamku vždy se zaujetím kouká, když ji něco povídá.. já mám zatím kolikrát dost, z toho koloběhu.. a spodek ještě nemám v pohodě.. včera jsem měla strach, že jsem si tam něco sezením povolila, či co, bolelo mě to tam, když jsem poposedala na křesle.. tak si dávám majzla a nemůžu najít malé zrcátko, tak ani nevím jak tam vypadám.. a taky bych měla asi kontaktovat tu porodní asistentku.. když už to je hrazené pojišťovnou hihih

Krásné ráno holky!!!! :girl:
Tak my dneska hajáme moc pěkně.. mě před chvilkou vzbudila smska.. a.. byl to první gratulant a táta!!! Popřál Karolínce k svátku, tak to teda překvapil!! A mě tím potěšil, že na malou aspoň takto nějak myslí. :girl: Nebude to mít jen tak lehké, kvůli mě, ale snad Karolínku nikdy nesklame.. teda, pokud vůbec budou v budoucnu v kontaktu.

A jinak já si spala taky celou noc, jen s pauzou na kojení asi někdy 1:30 +- a pak druhé v +- 4 hodinky a teď ještě Kája hajinká, jen jsem otevřela okno, asi ji bylo horko.. krk má docela prohřátý. Jinak mi hajá přikrytá jen tenkou dečkou, první provar, co jsem udělala, že jsem ji zabalila do rychlozavinovačky a ještě přikryta, za chvilku řev a chudinka byla spocená.. takže teď si dávám pozor a kontroluji, zda nemá studené ručky, nebo není spocená!! A hlavně, já si krapítek načerpala sil na další den.. i když bych ještě spala.. cítím únavu..ale to je detailík a hlavně po včerejšku, kdy Kája jinak, než vedle mě u kojení n eusnula, prostě jsem ji pak odlepila od bradavky a nechala hajat vedle mě.. ale to jsem zase nehajala já, tak aspoň jsem něco pospala v noci! A jestli bude furt takové zlatíčko, se spánkem v noci, tak asi ani sousedi nebudou vědět, že tu je miminko, až teda ja krutý vřiskot u koupání!! To bude ještě asi trvat, než si zvykne.. :c:

In reply to by lilian

Ahojte holčiny. Já jsem myslela, že budu první kdo popřeje Kájošce a su poslední :( . Vše nej, nej a hlavně ať jí maminka brzo najde hodného tatínka :c: . My jsme teď dojeli do Zlína, malá byla v plavání. Ach jo holky, nějak nám to nejde. Dnes se nám to dokonce nelíbilo. Nikdy neplakala, ale dnes jo.
JInak to máš dobré, že ti Kája usne aspoň u tebe v posteli. U Tomáška to byla hrůza přes den i v noci. V noci mi usínal tak, že jsem si musela sednout do křesla a mít ho na rukách. Stalo se, že jsem i usla, pak se probrala a už byl čas na další kojení. A přes den? Hodinu jsem s ním jezdila v kočáře, dojela dom, nevyšla jsem ani schody a řev. Musela jsem znovu vyrazit na další hodinovou procházku a až pak zabral. První 3 měsíce jsem spala i ve stoje :'zz): . Malá je zlatá (ťuk, ťuk). Položím, odejdu a spí. Dnes si dala rekord. Spala od 20.30 do 8.00 s jedním krmením v 5hod. Ale už máme vyzkoušeno vstávat i ve 4.30 :§) :00: . To ju vetšinou strčím mojemu, ten vstává v 5hod. a jdu spat :dance: .
Lili, to chceš říct, že ten Petr nepřijel, jak měl v tu sobotu? :w: Chlapec to krapítek už přehání.
Já myslela Jani, že už za nama nechodíš. Pár dní jsem tě tu neviděla. Ještě vám dělají tu fasádu? to musíš pořád někam jezdit aby se Johanka vyspinkala co? Klidně dojeď ke mě. Tady je klid.

In reply to by Myša

Ahoj Peti,ještě nám dělají tu fasádu,ale já už jsem pár dní bez nálady?Jsem nějaká pomatená,či co.nic mě nebaví,taky musím na gyndu :( ,ty debilní prášky mi rozhodily celý cyklus.Už jsem se bála,že jsem těhotná,tak naštěstí podle testu ne.To by mě asi trefilo.Už mimino nechcem.Hlavně kvůli věku.A do toho ti chlapi tady.Teda ti mají opravdu vybraný slovník,na některé slova bych potřbovala překladatele.Nebo raději,ne,bůh ví co ty slova znamenají :ww: .Já bych i dojela,ale je moc horko,malá to nesnáší.chodíme ven ráno v 8 a pak až večer po 18.A zítra má být ve Zlíně 32 ve stínu,tak to padnem.Těhulky nikam nechoďte,nebo budete nateklé.Ahoj a já zas dojdu.Brzo brzičko :a: :a: :a:

In reply to by janeček

:jawdrop: jno já koukám, že tu na teploměru ve stínu mám 30°C .. a to máme jít ve čtvrtek k doktorce.. pač ta moje, co ji tu mám kousíček má 14 dnů dovolené, jako napotvoru, tak se budem muset trajdat trolejbusem, až k poliklinice, je to prej za ní.. tak nás zváží a tak.. no.. fakt se mám na čtcrtek na co těšit, jestli bude takový hic, to aby se nezačala malá hlásit o mlíčko v troleji, je nenasyta.. a když je horko, tak právě ji dávám co můžu, protože když si vemu, jaký jsem já žíznovec... ae i tak, dumám, tak to všechno dává, nebo jestli mi ho neteče málo,že tak furt kojíme. Ale je hodná, jen když vidím že začíná být mrzutá, nebo kňučkat, tak má hlad, testuju to, jak moc saje maliíček ;) tak asi fakt kdyby si navykla na dudlík, tak by to pak mátlo...
Janičko, tak to je mi líto, že jsi bez nálady, ty ,takové věčné sluníčko, lteré rozdává úsměvy všem kolem!!!! Kdybys někdy jela do nemocnice, nebo kolem, klidnš se stav na kafíčko.. a klidně i k večeru, ale to si asi užíváš Honzíka :) Drž se!! A antikoncepce je fakt prevít!! Já ji právě nechci brát.. jako teď doteď několik let, tak snad buodu kondomy spolehlivé, jako doposud!! Pač zatím jinou, bez hormonu neznám :(

In reply to by janeček

Tak to by mě asi taky položilo. Po třetí těhotná :00: Já jsem nemyslela, že bychom chodily po venku. V tom vedru? Blázníš. Můžeme sednout doma. Je to příjemně a hlavně klid. Pak kdyby se ti chtělo, tak je tady kousek hospůdka, pěkná, mají tam meníčka, takový dětský koutek, posezení i venku ve stínu. Ráda tam chodím. A co že si bez nálady?

In reply to by Myša

Peťo, nepřijel.. jak jinak, já mu hned psala, že se nechám překvapit, zda přijede., nějak jsem tomu nevěřila, zase to jeho, i kdyby měl vyloupit banku!! Já se pak ozvala, jak to s ním vypadá.. protože jsem chtěla vědět, zda nějaká návštěva v sobotu.. pak jsem odvolala i mamču a pospávala a nabírala sil :) No a prej jel odkudsy. 140km ale zůstal 40km před Rozvadovem.. jsem z oboru a tak vím, že o víkendech,.. teda o prázninách hlavně, už v pátek odpoledne na silnice kamiony nesmí.. tak musí stát tam, kde zrovna v ten čas jsou. A dneska prej píše z Holandska.. jen ať vydělává, pak se bude asi divit, teda pokud si to nerozmyslim a nevykašlu se na těch pár korun co by dával a dělal si nároky!! Uvidím, asi si dám na čas toto řešit. co a jak a zda.. přeci jen, ... jako že si tu odedřu a zařídim vše a on pak jen k hotovému, až vyroste si ji úůjčovat :n:

In reply to by lilian

Ahoj Livi,tak to přeju malinké taky vše nej k svátku,hlavně hodně zdravíčka.A co se týká Petra,u mě to není trouba,ale daleko něco horšího!Tebou hážou hormony,ale nemělo by tě to moc těšit:Správně měl přijet,nic ho neomlouvá,leda smrt,už to tak musím říct!Je to zmetek nad zmetky.Já bych ho nakopala do koulí,by viděl hajzlík jeden.A ty mu nepiš ani nevolej!Nic!Nezlob se ale Šimon má víc zodpovědnosti než Petr.Měla bys ho odříznout od sebe i od Karolínky.Já bych mu nevěřila nos mezi očima!Mám tě ráda a už jsem se nemohla dívat jak se furt trápíš.On není chlap,který vás bude milovat napořád a ani tě nezabezpečí.Copak se dá spolehnout na takového chlapa?Bůhví co by Karolínku naučil.Já myslím,že bys ho neměla uvádět jako otce.Nebudeš první ani poslední.Mám tě ráda :h: :h: :h:

In reply to by janeček

://: já vím.. je do ...ani vlastně nenajdu to pravé slovo co on je!! Je fakt, že to se mnou hází, ač si tak moc nepřipadám, ale kvůli Karolínce začnu být máma medvědice, která ji nedá a všem takovým to spočítá!! A máš pravdu, akorát tak kouřit a chodit do hospody, by ji naučil, teda ta jeho rodinka..
Jani, díky, že mě vždy zase psotavíš na nohy,.. je to občas bolavé, zase klesnout na zem, ale vidíš to fakt objektivně.. já se občas ještě zasním, ale.. jinak se snažím být taky v realitě..

In reply to by lilian

Hele LIvi,co si budeme vykládat,já rozhodně nejsem žádná krasavice úžasná,hubu mám taky pěkně prořízlou a chlapa báječného mám,ani si honezasloužím,ale to mu říkat nebude,že ;) .Tak ty si určitě najdeš taky takového,neboj.chtěla jsem napsat ještě lepšího,ale mám obavu,že lepší už být žádný chlap nemůže?A to ho nechcu tady stavět na piedestal,on prostě Honza takový je,však víš.A Lenička má taky takového a myslím,že nás bude víc.To by v tom byl čert,abychom nenašli i pro vás takového. :h: :h: :h: Musím jít,máti mi volala,že jde na kafe :00: ,tak musím ten bordel nahrnout do ložnice.Šimon tu není,ale bordel tu je,jak kdyby tu byl:Ale to ho dělá Johanka ;) ,určitě :///: .Jinak všechny zdravím,nemám moc času sem chodit a Andrejko,co takhle zajít spolu někdy na meníčko,lásko moje blonďatá?Číslo máš myslím v osobní zprávě,tak stačí dát vědět a já přiletím na křídlech lásky. :c: :c: :c:

In reply to by janeček

Jani klidně na meníčko můžem...dneska se mi nechtělo vycházet z domu,tak jsem uvařila tvarohové knedlíčky s borůvkama ze zahrádky.Martin si fakt pochutnal...je taky pěkně na sladký.Ve čtvrtek jdeme s nastávající babičkou a prababičkou koupit naušničky pro malou(teda pokud z toho ještě nebude malej :s: ).

In reply to by janeček

Livi, Janička má ve všem pravdu, já měla šílenou smůlu na mužský, můj život byl jak z hororu, vůbec jsem nedoufala, že někdy najdu tak báječného a hodného chlapa jako mám ted a už vůbec jsem nemyslela, že budu mít takovou princezničku :h: :c: po tom všem co jsem zažila. Takže i ty najdeš nějakého bezva chlapa a pro malou bezva tátu :one: jen to chce trochu času ;) pa pa :a:

In reply to by kosiceL

Holky, díky, já jen vím, že teď jen tak někoho nebudu chtít, chci si užívat malou, ale je fakt, že jsem měla v horoskopu, že prej v září :s: :c: tak se nechám překvapit!! A nebojte, jsem veselá a usměvavá.. tak krapet Petra už na háku mám.. ani na něj nemyslím, jen sem tam mě zamrzí, že má tak krásnou dceru a ani se neozve.. to asi je když bude mít narozeniny, nebo svátek, jak tak koukám!!! }:) co už,. mě na moje taky popřál až o měsíc později.. Na druhou stranu jsem fakt holky ráda, že ho nemám na krku.. ještě mu tu vařit atd.. :girl: a takto si fakt lebedím s Kájou a babička si malou fakt užívá, mluví na ní atd.. a Kája se zaujetím posclouchá a jakoby napodobuje pohyby pusy.. fakt sranda, ještě přidat hlas a mluví :///:

In reply to by janeček

:s: tak doufejme že bude.. po Petrovi má zatím, jak jsem už kdesi psala, palce u nohou.. a jinak ani nevím.. neviděla jsem ho dlouho.. a stejně, mimísci se za chvilku změní a budeme teprve koukat, po kom asi tak je :) ale doma všichni tajně doufáme, že ji zůstanou ta krásná modrá kukadla!!
Jen si říkám, že by mi toho vyšlo až moc.. chtěla jsem holčičku, ač jsem to nahlas moc nešířila.. prostě vnitřně jsem ji chtěla.. pak ke konci těhu, když teda Karolínka, tak tmavovlasá.. a zatím je.. i když se to taky může změnit, jsem tu koukala, na fotečky, od mimi do 1 roku, a mimi tmavé a v roce blondýnka :s: tak se uvidí!! Každopádně je fakt krásná!! až mi připadá podezřelé, jak to každý říká! Ale pro mě je, protože je moje!! A já jsem si ji pěkně odnosila v pupíku, prožila si se mnou chudinka i :\\: .., ale taky krásné těhu.. v práci mě nikdo nepoznával, jak jsem si prospěvovala s rádiem atd. :c: prostě se mi fakt povedla!! A porod byl taky fajn a musím uznat, že i psychika dělá moc!! Hlavně žádný strach holky!! Je to přirozená součást života!! A je tam kolem vás kupa odborníků, tak čeho bychom se bály!!
A těhulky, fakt opatrně a hodně pijte!! toje moc důležité!! a hlavně pohodu!! A těšte se a hned po porodu využijte (jakmile se budete cítit a nebudete po císaři) lehněte na pupík!!§ Protože hnedle se Vám mohou nalít prsa, to pak fakt bolí.. a už si jen tak nepoležíte na pupíku a přeci jen jste si to dlouho nemohly dopřát a taky to je fajn pro zavinutí dělohy!! tak jak mi řekli... 3x denně 20 minut..ale já obas déle a obča se k tomu ani nedostanu!!

In reply to by lilian

Ahojky :a: tak to je opravdu šikovná holčička že tak krásně spinká.Jinak Karolínce přeji vše nej nej nej k svátečku hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka to je ted pro ní nejdůležitější. :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :\x:
Jinak nechci se do toho nijak motat(když to není moje věc) ale Karolínčin táta je pěknej trouba má tak krásnou dceru a je mu to jedno.Místo sms měl přijet koupit malé vše co potřebuje a radovat se jak je nádherná.Promin že se pletu do Tvých věcí :k:

In reply to by Zuzulda

V klidu, je to trouba... o tom žádná.. řeší si krach podnikání atd., ale to je jedno.. mě to aspoň ukazuje, jaký má přístup a neidealizuji si ho.. Nepochopím, že mu stačilo se vidět na počátku dubna.. Kája je nádherná, a fakt neví o co přichází, ale to je jeho blbost..
Děkujeme za přání!!

In reply to by lilian

Já se taky připojuji a přeju Karolínce hodně zdravíčka a posílám pusinku :h: :k: .
Jinak Livi chtěla jsem se tě zeptat...nechala si malé propíchnout ouška v porodnici,tak je to v pohodě?Já je malé asi taky nechám propíchnout tam. Jinak naše malá bude mít taky svátek nějak kolem porodu,takže na tom bude podobně jako Karolínka :)

In reply to by asianine

Tak takových nás asi bude víc. Tomášek má svátek 7.3. a narozeniny 20.3. a Ema má nar. 24.2. a svátek 8.4. Někdo vybírá aby to nebylo blízko u sebe, ale kvůli tomu dávat jméno, když se mi nelíbí :n:

In reply to by asianine

Ahojka, naušničky v pohodě!! prej ji přinesli, ani nehlesla, já byla ve spše, tak ji dali moji sestře a pak spustila, chvilinku si poplakala.. ale po tom posledním dnu, kdy se bobík nevyspala, furt nějaké kontroly, tak se není co divit :) a fakt jsem ráda, že jsem ji je nechala dát.. je to prostě holčička už teď a nikdo se nebude ptát, když jukne do kočárku :)

In reply to by lilian

Ahojky Lili, malá je nádherná a kolik vlásků :c: Mooooc gratuluji :qu: :qu: Ten článek o porodu jsem přečetla a i slzičky mi ukápli, moc hezky popsané a máš nádherný vztah se sestrou :one: Nemám čas sem chodit, jezdím pořád na chalupu k rodičům, je nám tam s malou lepší než tady ve městě :dance: Takže jen při chvilce to rychle popřečítám a většinou nestihnu ani odepsat. Pěkný večer. pa pa :a: :k: :a: :k:

In reply to by lilian

malá má kukadla jak zrcadla je moc krásná , musím si to ještě několikrát prohlédnout a ten porod si popsla dobře jsem to hltala úplně ještě to taky znovu pročtu , jsi fakt šikovná a statečná maminka aspoň v mých očích :) . \jdu znovu prohlížet pa .mona

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky