Zlín a okolí ! Sraz!! Super parta holek!!

12.05.2009

:C]]:
:\/|:

Přehled pro lepší orientaci nově příchozích:
lilian - Lívia - 8.7.09 - :girl: Karolínka
janeček - Jana - :cc): Šimonek 11 let + :girl: Johanka 9 měsíců
asianine - Andrea - 21.8.09 :girl: Adélka
Myša - Petra - 20.3.2006 :cc): Tomášek + 24.2.2009 :girl: Emička
a_n_y - Aneta - 15.8.09 :girl: Natálku
momo1 - Monika - 31.7.09 Julinka :girl:
kosiceL - Lenka - 2.12.08 Alice :girl:
Zuzulda - Zuzka - 28.4.08 Adam :cc):
Dappa - Markéta - 17.7.09 :cc): Mireček
petule 28 Petra - 15.8.2009 :cc): Tomášek

fishinka Ivča - 11.11.08 Adélka :girl:
myska83 Jana - 13.9.09 Filípka :cc):
Lenycka Lenka - 1.6.09 Anička :girl:
Zanka Žaneta - 30.10.08 Davídek :cc):

Ehm.. jelikož moje paměť zas není bezchybná, pokud by byla chyba v nějakém údaji, něco chybělo, tak písněte osobní zprávičku a upravím :) jen aby bylo jasno o kom se tu vede řeč atd.. :) co vy na to???

In reply to by Myša

Malej byl pryč jen přes den.Na noc chodily domů já bych bez něj nevydržela přes noc. :n: .I když on by vydržel třeba u babičky i přes noc ale mě by bylo smutno :§) .Ikdyž je už dost velkej tak pro mě je pořád miminko i když ted už s rohama }:) .To jste si o víkendu pěkně mákli :00: .Ale aspon to budete mít kolem domečku hezké :) .

In reply to by Zuzulda

Tak s tím spánkem u babičky je to pro mě těžké doteďka, ale Tomášek tam (k tchýni) chodí strašně rád. Já na něho nemám tolik času, kolik by si on představoval a ona se mu fakt věnuje, udělá si pro něho ten čas. No a vždy když odjíždí, tak :r: jak krokodýl. Ta prázdá postel to je něco hrozného. Odvedou ho s tím, že mi chtějí pomoct a místo toho jsem z toho smutná. No ale ještě že už jde do MŠ, už se začínal nudit a snad se zabaví, ale zítra a ještě minimálně 1 měsíc než si zase zvykne, tak to bude děs. Cesta do MŠ dobrý, ale jak má vejít do třídy, tak to ho tam musím vtlačit , nevím proč, ale on se bojí dětí, nevím proč :#o:

In reply to by Myša

Ahojte holky, tak včera přijel Petr.. tak to víte, už není tolik času tu vysedávat a taky zase ve čtvrtek odjíždí.. makat.. a pak kdo ví.. A ten čas tak rychle letí.. Jinak Karolínka od porodnice a týden po porodu jela zase autíkem.. a taky dál, až do Malenovic do Tesca.. jeli jsme na plínky.. a jinak. co tu je Petr, tak si Kajušku skoro nevozím, furt chce vozit on.. a moc se pyšní a užívá si to, a chová jí a dneska koukal na koupáníčko atd. Takže jsem se sem ani nedostala a hlavně včera večer jsem byla utahaná, byli jsme U Máců na :°°//: a Kajuška zase fňukala a pak tam usnula.. A Zuzi, s tím :°°//: klidně, jen se mnou bude Petr.. dneska chtěl jí taky, ale vždy ho musím usměrnit, ohledně času.. ono.. Karolínka je ještě drobek, abychom byly někde do 21:00 :00:

Teda holky tady je mrtvo :O , copak děláte? Psala vám Andrejka taky? Už to má holka za sebou. :°*°: Adélka je na světě a Andrejce posílám velké gratulace :k: :h: :qu:

In reply to by Myša

Ahojka, tak já měla dneska akční den.. testly jsme dnes hlídání Kajušky a zvládly to na 1 :one: :) mamča použila fintu, co mě napadla a zabrala... dala si Kajušku ke mě na postel, lehla si za ní a dala ji z flašky.. :) a když jsem přišla a celá ustaraná, že mi nevolala, že by nějaká problém, .. a ona si Kája hajala v postýlce, .. sice s moji noční košilí :C]]: ale prej ji tam dala mamča jen tak a sama byla v kuchyni a vařila. A jinak jsem moji mamču pak vytáhla na pizzu k Mácům.. pak sama do města, koupit baterku D, do lehátka, dneska nám přišlo :C]]: :dance: a jak jsem přišla zpět, tak jsme se s mamčou nějak nepohodly.. no, kvůli blbostem, jak jinak.. pak to na mě nějak všechno sedlo, tak jsem Káju kojila a vulela u toho :§) , fakt krokodýlí slzičky.. a ona normálně na mě koukala, očiska a jakoby byla smutná, že bulím.. no a pak se sama rozbulela.. tak jsem ji pak složila lehátko, dala ji do něj a sama se pustila do úklidu kuchyňské linky, mamča pekla.. tak toho bylo dost, co umýt a tak.. a je to fakt úleva, že tu byla s kuchyni Kája taky, ale ani jedna ji neměla na ruchák. A furt bylo co dělat, tak jsem se dostala na net až teď. :00: Náročný den! A zítra makám taky.. protože zabíjíme s mamčou kostlivce, co tu máme, dneska padl jedne, prevítek :///: :s: a zítra musí další! Ale pak tu bude fajn a příjemně. zatím tu stagnuje energie, tak proto jsem občas i protiva, jakmile příjdu. Tak jsem zvědavá, jak dlouho nám bude trvat likvidovat kostlivce, ale mamča se některých ještě nechce vzdát, a to bude pro mě fakt boj! Jají kostlivci ve skříni, kožichy.. ://: :?

Petruško a taky jsem potkala dneska spolužačku a ta se vrátila z návštěvy z Rackové..tak jsem zírala,. a prej se přestěhovala další spolužačka z mylsím Žeranovic do Rackové. Ale nevím, jak se teď jmenuje příjmením, ale byla to Monika Bojnanská - má 2 děti., holku a menšího chlapečka.

In reply to by lilian

No s tím pláčem to znám Lili, Emička vždy byla uplakaná když jsem byla já. No a jinak s těma kostlilvcema to znám. Já bych nejraději dovezla kontejnér a házela to rovnou z okna do něho :///: , ale někdo si myslí, že se různé věci ještě budou někdy hodit ://: To miluju ty krámy staré několik roků :spid:
No tak Emča jde spát mezi 19 - 20hod. a vstává v 6hod. ,ale ona ještě 1hod. vydrží sama v postýlce, takže já ještě chrupkám. To si užívej dokud je ještě tak spavá, pak už toho spánku bude ubývat a ubývat.
A jinak tu holčinu z Rackové neznám. Jsem tu krátce, ale jestli chodí do MŠ, tak možná od vidění ano.

In reply to by lilian

Tak to byl opravdu perný den :00: .Já měla dnes celkem pohodičku jelikož začala Barumka tak táta vzal Adámka a vyrazili přišli teprve před chvilkou malej vysmátej spokojenej ale moc unavený takže vypil trošku mlíka a už spinká.Jen doufám že zase tchýně nebude mít blbé řeči že malej byl tak pozdě venku :? .Vím že má mít režim ale on byl tak štastný když před chvilkou došel uplně mu zářila očička tak snad jednou za čas malé porušení neuškodí :00: .Jinak zítra vyráží na celej den i s mojim tatkou tak asi pojedu za bráškou :cc): .Takže mě celej víkend čeká leháro a už se moc těším :s: .

In reply to by Zuzulda

Tak to ti závídm. Jinak já mám v plánu hned tátu zapojit, jak se tu ukáže.. sice ho nechám fakt vyspat. ono makat na vinohradě není leháro, sama sjem si to vyzkoušela, bolí pěkně ručičky,, a pak ještě noc v taxíku.. ale jen ať maká.. a já se těším za rok, za dva na vínečko a asi si půjdu taky sbírat a baštit hrozny.. :hu: mňamka.. už jdou sbírat na burčáček.. a je jen škoda, že si ho letos nedám.. loni jsme ho nestíhali pít.
No a jinak dnes budem pokračovat z likvidaci kostlivců a zase budu pracovat a zpracovávat moji mamču, aby vyhodila kožichy ,. a když to nepůjde jinak, tak ji vemu na podzim do obchodu,koupím ji kabát a ty kožuchy vyhodí! Musí se zbavit mimulosti a nejlepší je fakt, že do žádného nevleze, už, a hlavně jsou těžší.. a i kdyby vlezla, tak je určitě nenosí.. ani do divadla.. :spid: tak mě čeká dál pomalé přesvědčování, aby letěly do popelnice :00:
A jinak my tu ještě hajáme.. Kajušku jsem od večera před 21:00 nakrmila až před 6 a teď ještě chrní :C]]: :\x: zlaté to dítě a asi se potaťuje a bude to pěkný :~!: :'zz): spáč.

In reply to by a_n_y

Ahojki, tak už jste doma, včera jsem byla na skok v porodnici, ale s oběma dětma. Jak jste zvládli první noc doma a co tatínek, pomáhá? Malá je moc krásná :h: a snad bude i na maminku hodná a bude spinkat hlavně v noci :|P: . To já říkám pořád - hlavně v noci :///: Anetko až se budeš cítit, tak můžeš někdy dát vědět já můžu si můžu udělat výlet na Klečůvku, Tomášek bude jen rád a my můžeme jít na vycházku s kočárkem. Máš tam vůbec někoho takového s kým bys mohla jezdit?

Holky včera jsem měla hrozný šok :r: Jela jsem do obchodu na kole a musela jsem pospíchat, tak jsem Toma nechala doma, ale slyšela jsem ho že plače, chtěl jet taky. Hrozně rád jezdí na kole, bez koleček mimochodem :dance: No ale jela jsem dál, počítala jsem s tím, že je tam můj, tak ho utěší. Jedu zpátky a Tomáška jsem potkala cestou jak si jede sám na kole za mnou :jawdrop: Holky ve mě by se krve nedořezal, jaký jsem měla strach a hlavně co se mohlo stát a taky kdybych se vracela později, tak se dostal na křižovatku :r: A můj mi pořád říká, on by nikdy sám nikam nešel :$$: Blbec, v tomto se neshodnem.

In reply to by Myša

prvni noc se docela dala :) Natalka krasne spinka,akoratnas rozbolelo brisko a asi hodinku byla vzhuru tak jsem ji chovala v klubicku a za chvilku se vykakala tak bylo zase fajn a spinkala :c: i v porodnici moc hezky spinkala budi se tak koem pul noci a pak az kolem pate az seste rano :h: takze jsem nadsenaaaa :\x: ted rano jsme sice jeste dospavali z noci ale jinak opravdu super :one: a jak se strasne rada koupe miminko moje :h: :cc): jinak tady nemam nikoho s kym bych mohla jezdit takze budu Peti moc rada :dance: jooo a hracka uz visi na postylce a Natalka porad dela ze se koukaaa :D

In reply to by a_n_y

Tak to je šikulka, jen tak dál a ať vám to vydrží :one: Já teď každou chvilku čekám na první zoubek a mám z toho opravdu strach, že nebudem spinkat třeba celou noc :O a odpoledne kdyby si chtěla i zdřímnout, tak nemůžu jít s ní, musím být s Tomem, takže bojim, bojim.
No a s tou vycházkou, tak jak říkám až budete připraveni, tak můžem. Já jsem byla už druhý týden. Při tomto počasí se to dá. Horší by to bylo v zimě. Tak pak dej vědět ju? a naplánujem si výlet za vama :C]]: :\x:

In reply to by lilian

Ještě uvidím,jak mi vůbec bude a hlavně máme velkou rodinu,tak než se vystřídají,tak už budu snad doma.Něco jsem si tu o průběhu císaře četla a můžu vám holky říct,že jsem nic číst neměla.Akorát mě to vyděsilo,takže už raději od pc odcházím.Any ty se máš,že už jste doma :one: .Tak holky mějte se tu a pak dám vědět. :a:

In reply to by asianine

no Andrejko ja mela na pokoji slecu po cisari a docela silaaa :00: malou ji poprve donesly az za sedm hodin na kojeni a to se nemohla ani pohnout...chudera :\/: ale pichali ji porad neco od bolesti takze to docela uz ten druhy den zvladala,ale jak jsem to videla byla jsem rada ze jsem sla normalne a jeste k tomu skoro bezbolestne :w: jinak nevim nevim :n:

:\x: tak jsem zase ponocovala s Petrem na icq. A máme ho tu v neděli, či pondělí a jde se na matriku :qu: jen aby mu došla výplata včas :C]]: No a krapítek jsme to protáhly do 3:30 .. a zase byly slzičky a taky vysvětlování a tak.. no, tak jsem zvědavá... a držte palečky, prej když mu výde práce v Bystřici pod Hostýnem, či kde.. tak se budeme mít za nějakou dobu dobře, že bude i nějaké bydlení. No.. jen bude bývat přes týden pryč, ale lepší, než jak doteď. A kdyby ne, tak snad jiná práce..aby tu mohl být s námi a být rodina.

In reply to by asianine

Kolotoček je krásný, já jsem měla ještě po Tomáškovi ten obyčejný, tak jsem druhý nekupovala, ale tento se mi líbil moc. No a o tom usnutí mi nemluv. Já usnu i bez kolotoče :) ale ta moje cácorka vstávala v 6hod. ale ona je v pohodě. Ona vydrží i 1hod. ještě v postýlce ležet, takže já dál :'zz):. No jinak přes den to teda spáč velký nebude. Spí tak 2 - 3hod. ale je celkem samostatná, takže mi to nevadí.
No jinak holky jsem se pěkně napálila. Koupila jsem si něco na aukru a hrůza. Prodejce nejen mě ale spousty dalších napálil. Vzal peníze a zb. neposlal. Už to dělá kolem 20tis. možná i víc bez poštovného. Psal mi jeden kluk, že podal trestní oznámení, ale aby ju tu dotyčnou mohli trestně stíhat, tak musí podat trestní oznámení více lidí, zatím je to jen přestupek. Tak zvažuju, zda jít nebo ne. Musím zavolat sestřence, pracuje na policajtech a asi se jí poptám. Není to závratná částka, ale naštvalo to, že si to někdo dovolí. Mě by to hamba nedovolila, i když člověk vás nezná, ale co když si na ni někdo teď za rohem počká? Já bydlet kousek od ní, tak jdu }:)

In reply to by Myša

No, segra má ode dneška dovolenou, bych se ji zeptala, na koho se tam obrátit, v aukru a tak.. pracuje tam! A sama ví a dělala to, že pokud se ji nějaká aukce nezdála, tak ji zrušila.. kontrolují to tam, ale v tom kvantu asi nejde vše a taky už se zabývá něčim jiným, než obyč, klienty. A sama mě vždy upozorňovala, aťsi čtu hodnocení a tak a třeba něco, že se ji to nezdá atd.

In reply to by Myša

Já si objednávala na mimibazaru a dobrý,ale i tam byli tací,kteří brali prachy a pak se nic nedělo.Já zásadně objednávám jen na dobírku.Chtěla jsem tam zavinovačku,ale ženská prostě jen předem prachy na účet,tak jsem jí napsala ať si ji nechá,že jsem našla hezčí a byla pak nas...' :///:

In reply to by asianine

Já taky objednávala na mimibazaru, ale víš co já se jim těm prodejcům nedivím. Jsou i taci co si to objednají a pak nezaplatí. I u prodejců i u kupujících se najdou podvodníci. Já nakupuju podle toho kolik má ten dotyčný negativů a pozitivních zpráv. Tento tam měl 150 pozitivních a 0 negativních. No jo no, nedá se. Kdyby šlo o větší částku, tak samozdřejmě na dobírku. Já jsem kupovala jen 6 DVD za 200Kč. To není taková hrůza
Holky co Anetka už je doma? Nevíte? Dnes jdu do porodnice za jednou paní ale s dětma.

In reply to by Myša

Tak Anetka nevím...jen jsem jí psala,ale myslím,že dnes už by mohla být i doma.
Tak za 200 se to ještě dá...já jsem si objednávala kolem1000.-kč a právě jsem měla strach to poslat předem.

In reply to by asianine

Andrejko, tak zítra nastupuješ, že? Abych ti pravdu řekla, tak dlouhou dobu v porodnici ti nezávidím. Já tam byla taky poprvé dlouho. No budu na tebe myslet a doufám, že nám někomu pak dáš vědět na telefon, že to už máš za sebou a jak se vám holkám :#o: vede, abychom si nedělaly starosti zda je vše v pohodě :k: :)

In reply to by asianine

tak to jsem zvědavá, na tu tvou Adélku :) a budu vyhlížet zprávičku a kdybys chtěla, tak se za tebou taky juknem a můžeš Káju vidět, ale leda, že by ses vypotácela na chodbu k výtahům, mě s ní dovnitř nepustí :( už jak dostala Kajuška hlad,. tak jsem s ní vjela na chodbu a skor nás vyhodili, prej tam kočár co jezdí povenku nesmí.. tak snad překecám mamču, aby se případně se mnou vypravila znovu, teda pokud budeš mít náladu na návštěvu.. já pak jeden den odvolala všechny.. a byla jsem ráda, že jsem si pospala

Tak jsem zapomněla napsat přírustek. Peťule 28 taky porodila. 15.8. se jí narodil :°~°: Tomášek. Narodil se v 14.08hod. Měl 3220g a 46cm. Pěťko, i když za nama moc nechodíš, tak doufám, že si to přečteš, Gratuluju ti

In reply to by Myša

Tak to gratuluji a v senámku jsem to raději rovnou opravila.. já hlava děravá, bych si pak už nevzpomněla :00:

Holky, tak, Kája je fakt luxusní.. vypustila mi už asi fakt kojení v -+ 2 ráno, takže od večera asi 21:00 a do 5 ráno a teď ještě hajá, sice to ráno je na 2 hodiny.. než kdesi cosi, odbrknout, pak ještě dokojit, ale furt je tuhá.. :C]]: a já bych byla taky,kdyby mi nevolala brácha! A to jdeme na 11 k :*8*: takže se asi utíkám nasnídat,abychom to stihly.

In reply to by asianine

:00: tak jsme byly u :*8*: Hanákové.... a...
Kája váží v 6ti týdnech 5365g a měří 58 cm jako byla tam o den starší holčička a fakt drobek, oproti nám. Tak asi krmím smetanou, či co, a jinak doktorka zhodnotila, že jako málokterý kojenec spí celou noc, že si mám toho považovat, tak snad nám to vydrží. :qu:

In reply to by lilian

To je ale kočena šikovná že tak hezky papá :qu: .Bud ráda že není žádný drobek bratránek byl takovej malinkej hubenej a byl pořád nemocný.Zato náš Adámek je malej obřík ale zdravoučkej(tuk tuk).Až začne chodit tak to vyběhá. :c:

In reply to by lilian

Lili, tak to je v normě a malá na to vůbec nevypadá. Je pravda, že jak jsem řekla, že má hubené nožičky, tak já už zapomněla jak Emča vypadala a hodnotím podle toho jak vypadá teď, ale je tam 5 měsíční rozdíl, takže to porovnávat nejde. No hold sme pořádné ženské. Nic si z toho nedělám, protože je to z mého mlíčka, kdyby byla na sunaru, tak by to mohlo být ještě více :00: . Tomášek měl 10160g v půl roce :O
No a jinak k tomu spaní, tak mě Emička už od začátku spala na jedno max. 2 buzení, akorát se to teď zhoršilo a budila se 3 - 4x a do toho jsem ještě 2x vstávala na odsávání, takže jsem byla ráno jako byste mě lištili. No a teď se budí zas jen 1x (ťuk, ťuk). No ale čekám na náš první zoubek. Je strašně lítostivá, takže vím, že si ty zuby pěkně :§)

In reply to by Zuzulda

Schválně jsem se šla podívat do knížečky, tak já to spletla ://: Zaměnila jsem 6 měsíců s 9 měsíci. V půl roce měl 8720g. V roce měl 11120g a do 2 let přibral už jen minimálně, měl 13kg. Ty jo já už z něho dělám obézního člověka od mala :$$: No jo nevím kde mi teď hlava stojí, fakt nestíhám :00:

In reply to by Myša

Tak to jsem ráda že má Adámek normální váhu já už myslela že je fakt tlustoch.Mě totiž nepřipadá že je nějak kulatej a když měl Tomášek taky tak nějak tak je to normální váha a kluci to vyběhaj.A naše doktorka je ...!!!

In reply to by Zuzulda

No tak teď jsem si to přečetla znova, tak doktoři jsou někdy pitomci. Radši kulatější než lítat po dr. kvůli problémům s přibýváním. Jak se jednou totiž začne, tak je toho fůra. Já taky myslela, že budem kulatější, ale teď mám spíš problém něco do něj nacpat. Má 3,5roku a má 16kg, takže teď kdyby mi dr. řekla u Emičky, že je tlustá, tak bych jí pověděla svoje, ale moje dr. je super. Milá, vstřícná a hlavně ochotná. Ne jako moje bývalá. To byla .....

In reply to by Myša

Jako mě totiž nepřipadne že v 16 .měsících 11 kilo je nějak moc.Jídlo to mi povídej on na to nevypadá ale nakrmit ho je velkej problém :? on totiž nechce papat maso všechno mě plive.

In reply to by Myša

Peťo, tak to pevné nervičky!! Ty zoubky dají zabrat! A jinak jsem ji před chvílkou kojila a ucítila, že má nadělení v plínce. tak nakonec takové, že jsem šla zadek osrpchovat a světe div se, ji se v umyvadle líbilo, tak jsem ho napustila vodou a pěkně ji prdelku ještě vykoupala, hihi.. i je to vyfoceno, jen já tu fotku kazím.. měla bych ze sebou taky něco dělat ://:

In reply to by asianine

Peťka sem moc často nechodí, nevím jak to má s netem. No jinak holky to mi fakt nikdo neřeknete jak to vypadá na tom koupáku? Nebo jste tam nikdy nebyly :$$:
My jsme byli dnes na 6 měsíční kontrole, malá má 7960g :pig: :jawdrop: a 67cm. Holky no já se zblázním, když už se zastaví to přibírání :( No a k tomu všemu Tomáš je dnes otřesný :^O^: , zlobí, odmlouvá a nejradši bych ho zliskala smrada. No nemůže být každý den hodný, že? Ale mohl by ;)
No a teď přišel za mnou že ho to mrzí :h:

co se tu nic neděje?! co všichni děláte? My sedíme doma na řiťkách :( ,už se těším na příští rok,jak budeme moct na koupaliště,to bude paráda.Johanka už lítá jak čert,tak jsme furt v akci,aby si enudělala další úraz.A já koza stará jsem si koupila lízátko a zlomila si zub :00: :00: :00: .Co dodat,asi mi už z toho mateřství totálně přeskočilo.

In reply to by janeček

Ha, tak my když tu jsme, tak ty se neozíváš víš? :O No a o tom koupáku mi nemluv, zrovna jsme byli vy Zlíně a bavili jsme se o tom. Holky z Otrokovic, jak to vypadá v Otrokovicích na tom přírodním koupáku? Nevím jak se to tam jmenuje. Je to u nějaké školy? Nevíte jaká je tam voda? Ne pro malou, ale pro Tomáška, že jsem tam viděla tobogán.

Holky já se musím pochlubit. Koupili jsme naušničky. Jsou úžasné :one:
Škoda, že nemůžu ukázat, ale jsou podobné těmto. My je máme úžší, ale stejný typ. http://www.hodinky-klenoty.cz/zbozi/sperky/bile-zlato/nausnice-z-bileho…
Malá v ních vypadá krásně :h: :girl: .

In reply to by asianine

Jé děkuju za přání, já na tebe taky dnes myslela, že jsi se už dlouho neozvala, tak jsem už chtěla psát, jestli jsi už nejela do porodnice, ale pak jsem jukla, kdo je online a ty jsi tam byla. Ty jsi už mezi náma poslední kdo je 2 v 1 co? No jo no, budete benjamínci :)

In reply to by Myša

Ahoj Petruško, já ostuda jsem dloooouho nekoukla do kalendáře, to je vůbec zázrak, že se orientuju, kolikátého je.. a to jsem v práci musela nutně vědět kolikátého přesně je..
:k: :h: Všechno nejlepší k svátku, hodně zdravíčka pro celou rodinu a pohodové rodinné vztahy!

In reply to by Myša

Já už jsem to tu psala,že ve čtvrtek mě manžík veze do porodnice a v pátek rodím císařem.ve středu ještě musím na gyndu,takže už nám setkání nevyjde:-).A zítra už má Marťa volno,tak si ještě budem spolu užívat poslední dny ve dvou:-)

In reply to by Myša

Já jsem zvědavá, kolik zítra bude Kája vážit a měřit, teda jestli nás vůbec budou měřit. A trochu jsi mě včera dostala, že máme hubené nožičky.. ://: :///: no, co, třeba je má po tátovy - dlouhé a hubené :c:

In reply to by janeček

Ahojík, tak kdo ví, co dělají holky, já byla dneska u :*8*: , tak prej pěkné a že nejsem dole ani moc dorasovaná, ale je znát, že jsem rodila :///: Taj už můžu :*O*: , jen se uvidí, zda bude s kým. A jinak zatím zvažuju, zda vůbec nějakou antikoncepci a nechcou se mi valit hormony.. tož zatím nic a čas ukáže, zda bude třeba a jaká.
Jinak Zuzka mi dnes volala, ohledně bylinky.. tak asi byla taky ve městě, v lékárně. No a s Petrou jsme se včera potkaly u Anetky v porodnici, kam jsem dneska ráno ještě valila,,. jsem si neuvědomila toho mého doktora.. abych ji tam dovezla ty hydrogelové polštářky, aby se ji zahojily prsa.. měla jsem je doma, nestihla je použít a teď už nejsou třeba.. Tak jsem Anetku zastihla, jak kojila, a prej už má mlíčko :qu: tak Natálka baštila! :$}:
A jinak byl dnes takový hic, že i Kája z toho byla vedle.. tak jsem pospíchala domů do chládku a na příští rok na koupá se teda mega těším.
No a jinak Kája už se řehtá, i mračí, i zvedá obočí.. :C]]: a roste jako z vody, brácha tu teď byl a koukal, jak roste! Ehm, a ptal se, zda už lozí po 4 :!k: tak jsme ho uvedli na pravou míru.. že je krapítek mimo.. na to :°O°: si budeme muset počkat, a zatím dobře tak, .. to pak budou karambély a nahánění.
A jak je na tom Johanka? Promiň, že jsem ti pak už nenapsala.. ale vyla jsem ráda včera, že jsme vůbec vyjely, než se jelo,tak bylo doma tooočo.

In reply to by lilian

Ahoj holky,tak nic lepšího,než tyhle vedra před porodem mě fakt podkat nemohlo :n: .Nemám sílu ani sedět u PC.Máme doma hrozný vedro.To jsou ty podkrovky.Malá v bříšku pěkně řádí.Anetka to má fakt na pohodu.Jinak nervičky u mě už začaly pracovat :O . Než Karolínku uvidím,tak to už bude velká slečna.

In reply to by asianine

Tak podkroví ti fakt nezávidím. Bydlela jsem v druhém patře, pod půdou a měli jsme tam 30 stupňů, lilo ze mě jako z :pig: , ale když si vzpomenu, jak jsme byli v Texasu a tam vám holky bylo 45 stupňů ve stínu :sick: , tak kam se hrabem. No my teď máme přízemní baráček a máme tu 25 stupňů a tam jak máme ložnici, tak máme příjemných 21 :C]]: V těchhle vedrech je to super. V zimním období tam máme 15, to je ještě lepší :one:

Ahojinky, tak mi volala Anetka, měla úplně pohodový porod, skoro bez bolesti, a rychlovka, kam se na ní hrabu já!! Jen Natálka je plačtivé, prej asi ze stresového těhu, tak se s ní Anetka mazlí atd, a je to hned lepší,

A fakt, včera v 9:17, tak jsem to přeci asi přivolala a máme se za ní zastavit!! Holky, dneska po 15:00 :) kdopak půjdete?? Já se už domlouvám s moji mamčou, že mi bude dole hlídat Karolínku! Petruško, Janičko! Nebo i Zuzko, seznámím Vás!! Já jdu určitě! Anetka je fakt šťastná! a Martin byl u porodu a jelikož byl tak rychlý, tak nestihl ani odejít hihi a pak mu vrazily nužky, stejně jako u mě moji sestře, a přestřihl si pupečník!!

Tak obrovská gratulace nové mamince!! Že to měla tak pohodově a rychle!!

In reply to by asianine

To mi ani nemluv, když mi Anetka dneska říkala průběh porodu, tak to jí každá můžem závidět. Neměla vůbec žádné bolesti :$$: , mrška jedna. Tiše závidím. Za 2hod. byla malá na světě, na druhé vytlačení. :n:. vypadala spokojeně, Martin tam byl taky

:w: :w: Aneta porodila!! Došla mi smska, jak jsem chtěla odpovědět, tak jsem ji omylem smazala :r: No, ještě dneska spíme.. tak z toho rozespání. Ale Natálka měla 3200g co si pamatuju a včeta v 9:17 pokud to nepletu..
:\x: :\x: tak Andrejko, honem, honem, at si Adélka pospíší a potkáte se tam!! Já mám takovou radost!! Já jsem to asi fakt přivolala, nebo ta moje intuice, že se mi o ní zdálo! Jen mi smska došla z jiného číselka, tak nevím zda někoho zaúkolovala, a jinak jsou podepsáni všichni tři, tak asi byl snad u porodu i táta Martin. Holky, komu došla smska taky, tak to sem písněte!!! :w: :w:

:00: Anetko, tak se mi dneska v noci o tobě zdálo, teda o tom, že jsi volala, jeslti se nechci přijet podívat na miminko = žes čerstvě porodila. :\x: :? No, ale já byla zrovna na cestě do Brna (jen jsem pak zapoměla, proč tam jedu, i v tom snu) :c: Vidíš, už se mi o tobě i zdá!!

Holky mám k vám dotaz. Kupovali jste naušničky pro malou a kde? Musím nějaké koupit, nejlépe bílé zlato, ale nemám čas vyhledávat ve Zlíně kde všude je zlatnictví, pořád se ty prodejny stěhujou a já pak nevím kam. Nemusí to být přímo ve Zlíně i v okolí. Včera jsem se byla dívat ve dvou zlatníctvích a moc na výběr toho teda namají, tak mám obavy. Já su hodně vybíravá :+^*:

In reply to by Myša

No mamča kupovala v pidi,. prd výběr, ale vedle Mc Papíru.. vedle Potrefené Husy jsem nakoukla a velký výběr. několik platíček. já se jukla jen na cenu.. před porodem.. nemám ráda žluté zlato.. ale nakonec Kájušce sluší :)

In reply to by lilian

Tak my jsme kupovali ve zlatnictví ve Zlíně,jak se jde kolem rohovýho papírnictví na školní na proti knihovny.Tam se mi líbily nejvíc,ale každý máme jiný vkus.Pošlu ti stránky,na kterých jsem našla druhy,který tam mají asi od téhle firmy. http://www.hodinky-klenoty.cz/ najeď si na -šperky,bílé zlato a pak dětské šperky :)

In reply to by asianine

Tak v tom zlatnictví jak říkala Lili, tak tam jsem byla, mají tam hezké a do toho jak říkáš, tak to se myslím jmenuje Monmar a tam jsem to nestihla, tak tam chci zajít a ještě chci zajít do Perly. Myslela jsem si, že tam mají jen takové cetky, ale kamarádka mi říkala, že tam mají i bíle zlato. No ale když už půjdu do toho Zlína, tak ať toho stihnu co nejvíc. Ono moc času mít nebudu. Můj stíhá přijet jen tak abych mohla být ve zlíně, tak 1hod. což není moc. Na ty stránky jsem se už taky dívala. Které ty sis vybrala, pochlub se ať nevyberu stejné :) . Ale co sousedky nebudem ne?

}:) Holky, tak já si na chvilku odjedu do deště do města..a vy se tu teda pěkně rozepisujete, jen tak dál, apso\ń mám co číst!!!
Jinak došlo mi porodné a .. udělala jsem si radost a koupila si peřinu :dance: neplánovala jsem si to, ale na postel a madraci prostě zatím ne... tak se začlo peřinou a protialergickou, pratelnou na 60°C :qu: ač miluju peří, tak si nemůžu pouštět zimu, aby Kája nebyla v průvanu a taky se sem tam ve spánku zpotím, a peří se jen tak prát nedá.. tak jsem opustila moje milované peří. No a taky, aspoň nepodpořím alergii u Káji, pokud by byla po Petrovi alergik a když by tu spal Petr, tak mu ji šoupnu, aby se do rána neosypal :C]]:

In reply to by lilian

://: :00: no, teda ještě pak polštář vymyslet.. ty nepéřové jsou naprd.. nedají se pěkně naducat, tak to potrvá, až nějaký fajn objevím. I když mamča mi doporučuje ten s té pěny paměťové, či co to je.. nemůže si ho vynachválit. A jinak ta peřinka byla víc jak o polovunu slevněná.. pak vám popíšu, jak se spalo.

In reply to by lilian

Tak já se těším až si udělám radost tu,že až něco zhubnu,tak si koupím moooc oblečení na sebe :dance: , nebo ještě před tím než zhubnu,protože pochybuju,že se vlezu do věcí před otěhotněním :s: Já peří ráda nemám..mě smrdí.Ale je fakt,že péřovky jsou krásně nadýchaný.

In reply to by momo1

holky tak příští čtvrtek 20.8. nastupuju a 21.8.císař bojim bojim,ale už to chci mít za sebou.takže Any už víš kdy mám termín,tak ještě na nás s Natálkou počkejte :s:

In reply to by asianine

Andrejko, těžko povědět. Já tam nebyla, ale vím že to stojí penízky. Paní co byla se mnou na pokoji s dvojíčátky, tak říkala 500Kč za noc. Ty budeš po císaři, takže 9 - 10 dní. No tak pro mě je to dost peněz, ale to záleží na tobě. Kolikrát si myslím, že je lepší to s někým sdílet, ale co víš s kým budeš na pokoji? Těžko povědět, to už je hop nebo trop.

In reply to by asianine

Tak to bys musela mít už sakra smůlu abys tam narazila na někoho takového :O . Já se tam vždy setkala s příjemnýma holkama a něco ti řeknu. U Tomáška jsem byla na pokoji se 3 maminkama než mi ho vůbec dali na pokoj. Bylo to strašně deprimující, všichni chodili domů a já ho ještě ani neměla na pokoji. Člověku jak už se to blíží, tak už přemýšlí nad pitomostma a pak je to v poho. Uvidíš. No a kdyby se ti to opravdu stalo, tak bychom s tím zkusily něco udělat. Kamarádka pracuje v porodnici, třeba by pomohla.

In reply to by asianine

:s: :s: ty dokážeš spetřit den. Když vidím bábinu, tak mám depku a ty když napíšeš, tak se musím :s: Ty si zlato :k: :one: Holky poďte zpáchat srazík. Jo vy vlastně budete rodit, ale tak vezmete tašku sebou kdyby náhodou do kočárku místo :girl: :cc):

In reply to by Myša

Na srazík bych šla,ale až bude malá na světě.Ale některé z vás určo můžou jít. Stejně se asi už nepotkáme všichni zároveň.A jak to budeme dělat v zimě?
Ráda pomohu :a:

In reply to by a_n_y

No tak strašit tě nechci, ale co vím, tak to tak bývalo. 2 patro je jipka pro miminka, 3 je pro ty co rodily sami a 4 pro císaře. Leda že by se to za toho půl roku co jsem tam byla změnilo. Já ti holka nevím :n:

In reply to by Myša

Ahojky tak já rodila normálně a byla jsem ve 4 patře.A bylo nás tam víc.Ale je fakt že tehdá bylo moc porodů tak nás dávali tam kde zrovna bylo místo.Tak třeba se Vám poštěstí a budete spolu

In reply to by a_n_y

no to já taky, furt si představuju, že si postavím druhý baráček a budu tam bydlet, bez tchýně, maminky a dědáků a budu se mít moooc dobře :) ale bylo by to fakt něco, kdyby se vám podařilo se tam setkat.

In reply to by lilian

Lili, já si to nepamatuju přesně, zda 3 patro je normál a 4 patro císař nebo naopak, ale jak říkám, možná to změnili. Co já vím?

In reply to by Myša

A nevl.mamina rodila císařem a je ve 4 a vedle leží paní co čeká taky na císaře(už po 4).Takže možná je to tak rozdělené ale asi záleží kolik mají místa

In reply to by Zuzulda

Tak já si myslím, že to tak normálně mají rozdělené, ale jsou kolikrát okolnosti, které to nabourají. Já když jsem tam byla před tím půl rokem, tak se tam malovalo a 3 patro bylo rozdělené na 2 půlky. V jedné se rodilo, v druhé se leželo. Teď se hodně rodí, takže to pomíchané být může a stejně si myslím, že je to jedno. Každá jsme pak ráda, že to máme za sebou a je nám fuk kde to vlastně ležíme a myslíme už jen na to abychom byly už doma pěkně v klídku :)

In reply to by Myša

Kdo ví,jak to je, ale budete se kdyžtak navštěvovat.. když se tam potkáte!! Já bych zase rodila.. to je co?, Jen pak zvládat dvě miminka by byl asi pěkný mazec. já si počkám a pak za čas bude další!! Snad se zadaří!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka