Deníček uživatele Wendy035

19.05.2015

Ahoj holky, naposled sem tu byla když sem čekala první mimi kterému bude teď už 5let :-), nyní čekáme druhé mimi, musím říct že mi teda druhé těhu dává zabrat, při prvním jsem ani nevěděla že jsem těhotná.a teď každou chvilku špatně hlavně odpoledne a večer. Dnes to tedy také stojí za to, motání hlavy, stavy na omdlení,na zvracení, no doufám že mě to brzo přejde.

20.04.2010

ahojky holky, prosím o radu už od včera mi docela dost bolí v podbřišku, jsem ve 23.týdnu, když sedím nebo ležím tak mi nic nebolí, ale když jdu tak mi to bolí, kamarádka mi říkala ž

Ahoj Vendy,já jsem 24t a tohle mě dělá taky když jdu.Chodím po Brně pěšky a tak jsem dnes přemýšlela jestli bych to neměla omezit.Myslím si ,ale že je to jen tím natahováním dělohy. Doktorce to určitě příští týden řeknu co kdyby náhodou??? :a:

Ahoj já jsem 28 tt a tohle mi dělá pravidelně asi od 20 tt..doktor mi říkal,že to je tím jak roste bříško a dítě a že se natahují vazy..že když to začne bolet tak se prostě zastavit a na chvilku si sednout..musím říct že až teprve ted pocituju že to jakoby ustupuje..určitě o tom řekni svému doktorovi a ten ti to vysvětlí.. :)

Ahojky,

já to mám taky a dostala jsem na to Magnesolv. Zavolej svému doktorovi. Mě řekl, že bych správně neměla trpět bolestmi. Řešila jsem to v 29. týdnu a teď jsem 31.

za zavolání nic nedáš. opatruj se

mám podobné potíže a jsem ve 20 tt,bříško mě různě pne,mám ho nafouklé.
Včera mě od dopoledne dole v podbrišku píchalo vždy po chvíli ale nepříjemně,a bylo jedno v jaké jsem poloze.
Vypravila jsem se k dr.vzal mi moč na kultivace a rychle zkouknul vnitřním utz,tam prý vše ok.
Takže pokud to nebude něco s močákem,tak je to běžné rozhahování svalů a vazů.
Asi opravdu většina bolestí je tohoto rázu ale těžko říct,záleží na tobě jak se cítíš,pro jistotu si k dr.zavolej jestli ti něco řekne.
Já jedu dneska k rodičům docela daleko a večer tady budu sama,tak jsem ráda že jsem včera šla,kdyby náhodou.
Tak hodně štěstí a snad to je jen mimískova snad uděla si větší bejvák :)

24.01.2010

ahojky holky, vim že to sem nepatří ale chci se zeptat, jsem na ÚP teď v lednu sem dostala poslední podporu, nevíte někdo kolik budu dostávat od sociálky do 8.měsíce?

Ja to mela skoro stejne, podporu jsem mela jen do zari a od zari jsem nemela narok na nic, pac manzel vydelava na nase zivotni minimum a vic nikoho nezajima, takze jsem si nasla brigadu a vydelavam aspon 4000,- mesicne (vic pri pracaku nemuzu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no to není :-) ale tady na tachovsku je s tou prací opravdu problém, a on nemá ani vyúční list o to to je těžší, práci hledá už od listopadu , no budeme to muset nějak zvládnout

ahojky nemas narok ani na kacku.-...dokonce i kdyby si bydlela sama....takto jsem to mela ja....byla jsem vsude hlasena sama....bydlela jsem sama...posledni podpora v cervenci a koruny mi schvalili azv listopadu.....pocitaji za posledni tri mesice tvuj prijem a myslim ze to nesmi presahnout ten prumer zivotni minimum.....ted uz ale koruny dostavam a dokonce pplus neco naviczato ze jsem tehu....ato neplati jen v tehu ale do konce 1roka ditete....jinak budes s prckem doma 4 roky...21mesicu 7600kc a po zbytekaz do tech 4let veku ditete 3800Kc....vsude ti reknou ze je povinny tezivit pritel...nebo jestli bydlis u rodicu tak jsou povinni te zivit oni....stejnak zakony na ...........ehm....ja byla od cervence do listopadu bez kacky....nikoho nic nezajimalo.v srpnu jsem nic nedostala...protoze pocitali ze jsem mela podporu kveten, cerven,cervenec......v zari jsem taky byla na nule...protoze kdyz secetli moje davky opet za posledni tri mesice...i kdyz jsem za srpen mela 0 tak tam porad byla ta podpora z cervence a cervna.....zase zamitnuto.....vrijnu to same.....sice jsem mela uz dve 0 ale jeste tam byla podpora za cervenec.....takze spocitali tyto tri mesice....dohromady.....vydelili trema..a proste nesmis mit vic nez je zivotni minimum projednu osobu....v listopadu uz jsem mela schvalenou plnou davku.....+ jak jsem psala davky na vicv tehotenstvi atd....ale badalipootci ditete....on i kdyz jsi tehu a i kdyby jste spolu nebydleli uz ted je povinny davat ti penize na tebe + na vybavicku....vud to chteji sepsat dohodou ( od notare) zeti bude davattolik a tolik..nebo toudelaji pry soudne.....to je kdyz s otcem nejsi....tedy alespon toto vse rekli me na socce kdyz jsem tam sla po UP...a bohuzel..jestli clovek ma nebo nema nejaky dluhy to je ani pidicek nezajima...

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

děkuji vám holky za rady, v úterý jdu na pracák a pak na sociálku, tak dám pak vědět co mi řekli

Ahojky nevím nevím ale kamarádka to měla jako ty a do porodu nic nebrala...takze si myslim ze budes dom zadarmo...reknou ti at te zivi manzel...jsou se vsim hned vyrizeny..zkus se na to optat jak to je pa

19.01.2010

ahoj holky, prosím o radu, jsem v 10.týdnu, 5.2.

u nás dělají odběr plodovky na genetice,
akorát nevím, jestli už takhle brzo, myslela jsem, že ho dělají tak nějak okolo 16.-18.tt ale možná že když jsi brala prášky, tak ti udělají odběr už toho 5.2.
každopádně přeju, aby to dobře dopadlo

Gratuluji k těhu, na genetice ti vezmou krev a udělají ti ultrazvuk,odběr plodové vody se dělá většinou v porodnici,ale nevím jak je to u vás. Každopádně se na genetice poptej oni ti to rádi sdělí.Tak pa a pohodové těhu. :cc):

05.05.2009

ahojky holky, teď sem neměla moc času napsat, měli sme návštěvu, ale jak sem psala že mi Ms již 9dní mešká a test negativní, tak jsem to už nevydržela a šla včera k doktoru, MS sem m

05.05.2009

ahojky holky, teď sem neměla moc času napsat, měli sme návštěvu, ale jak sem psala že mi Ms již 9dní mešká a test negativní, tak jsem to už nevydržela a šla včera k doktoru, MS sem m

05.05.2009

ahojky holky, teď sem neměla moc času napsat, měli sme návštěvu, ale jak sem psala že mi Ms již 9dní mešká a test negativní, tak jsem to už nevydržela a šla včera k doktoru, MS sem m

05.05.2009

ahojky holky, teď sem neměla moc času napsat, měli sme návštěvu, ale jak sem psala že mi Ms již 9dní mešká a test negativní, tak jsem to už nevydržela a šla včera k doktoru, MS sem m

27.04.2009

Ahoj holky, jsem tu nová tak se teprve rozkoukávám, 8měsíců se snažíme o miminko, MS mám pravidelnou, ale teď už mi 9dní mešká, tak doufám, že už :||): .

Ahoj taky tě tu vítám, :a:
ten test si tak za 4 dny klidně udělej spolehliví test - potvrzují i jiné maminky - je Mamatest. :cc):

Přeju ti aby ta mrška přišla nejdříve tak za ROK a na testíku byly // !!!!
:\x: :\x: :\x:

Ahoj, holka, to máš tak... Test těhotenství je test na zjištění HcG v moči:-)...To jistě víš, promiň. Snažím se tím říct, že se Ti // objeví, až budeš mít dost velkou koncentraci HcG...Někdo to má hned a někdo až za týden... Pokud máš MS pravidelnou, mohlo by se opravdu jednat o těhotenství:-):-).... Zkus pár dní počkat a pak si udělej ještě jeden a zkus také vyměnit značku testu...No a pokud se Ti MS poříd neobjeví, mazej k doktorovi, ony ¨ty testy jsou někdy mršky:-)...Držím pěstičky, aby Vám to vyšlo:-)

nekomu se ukaze druha/ o neco pozdeji.Zalezi asi na tom,kdy se mimi uhnizdi a taky jaky jsi puzila test.Jak citlivy.A kdyz ti uz 9 dni meska,tak by to mohlo byt :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky